Expartner-facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.11.23 18:03
@Kockazvysocan píše:
Tak diskuse byla o tom, ze je tvuj ex stastne zenaty a ze te to stve. Problemy si vytahla, az kdyz te nikdo moc nepodporoval.
Ex a mocal spolu prece vubec nesouvisi.

Já už teď ex zase neresim. Řeším, že se nemůžu v klidu vyčůrat. Na gynde a urologii mi každý říká něco jiného. Neřeším nějakou podporu.

• Citovat
  • Upravit
9918
9.11.23 18:38

Zdravotni komplikace maji casto pricinu v mysleni a psychice a zrovna tady bych to tak videla.
A kdyz pisu, ze mas negativni pohled, tak to neni na zaklade toho, ze mas bolesti, ale na zaklade tvoji cele diskuze.

Mocovy mechyr - je potreba se umet naucit zpracovavat svoje emoce, odstranit pocity sebelitosti, navic oblast ledvin mocoveho mechyre je takove nejdulezitejsi misto v oblasti zenstvi, takze i o tom to neco naznacuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.23 18:44
@Jana525 píše:
Zdravotni komplikace maji casto pricinu v mysleni a psychice a zrovna tady bych to tak videla.
A kdyz pisu, ze mas negativni pohled, tak to neni na zaklade toho, ze mas bolesti, ale na zaklade tvoji cele diskuze.Mocovy mechyr - je potreba se umet naucit zpracovavat svoje emoce, odstranit pocity sebelitosti, navic oblast ledvin mocoveho mechyre je takove nejdulezitejsi misto v oblasti zenstvi, takze i o tom to neco naznacuje.

Já ti rozumím, jak to myslíš. Chci být pozitivní, za každou cenu, jako modelka Petra Němcová, která přežila svého snoubence. Ona je můj vzor. Nemůžeš se mi divit, pro svého bývalého, o kterém jsem založila tuto diskusi jsem byla looser. Asi chci jeho uznání, které nikdy nepřijde. Nevím. Možná kdybych dostala Nobelovu cenu, to bych se cítila dobře. :D Všechno ostatní mi připadá nicotné. :D

• Citovat
  • Upravit
9918
9.11.23 19:00
@Anonymní píše:
Já ti rozumím, jak to myslíš. Chci být pozitivní, za každou cenu, jako modelka Petra Němcová, která přežila svého snoubence. Ona je můj vzor. Nemůžeš se mi divit, pro svého bývalého, o kterém jsem založila tuto diskusi jsem byla looser. Asi chci jeho uznání, které nikdy nepřijde. Nevím. Možná kdybych dostala Nobelovu cenu, to bych se cítila dobře. :D Všechno ostatní mi připadá nicotné. :D

Jo to jsme si vsimla hned na zacatku diskuze, ze jsi zamerena na ohodnoceni z vnejska a to je duvod, proc nikdy nemuzes byt spokojena a stastna, protoze jediny kvuli komu musis neco delat a kdo ma pravo te hodnotit, jsi totiz Ty.Ale tohle vsechni by ti mela vysvetlit tvoje terapeutka.
A byt pozitivni za kazdou cenu je naprosta cesta do pekla. K zivotu patri emoce a to i ty negativni a i ty se museji zpracovavat, jinak z tebe bude povrchni, studeny clovek, ktery nezije svuj zivot, ale nejakou hlopou dokonalost a proto pak resis facebook sveho byvaleho a soucasne vubec nezijes skutecny zivot.
A to uz nemluvim ani o tom, jake zdravotni komplikace muze vsechno tohle zpusobovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.23 19:10
@Jana525 píše:
Jo to jsme si vsimla hned na zacatku diskuze, ze jsi zamerena na ohodnoceni z vnejska a to je duvod, proc nikdy nemuzes byt spokojena a stastna, protoze jediny kvuli komu musis neco delat a kdo ma pravo te hodnotit, jsi totiz Ty.Ale tohle vsechni by ti mela vysvetlit tvoje terapeutka.
A byt pozitivni za kazdou cenu je naprosta cesta do pekla. K zivotu patri emoce a to i ty negativni a i ty se museji zpracovavat, jinak z tebe bude povrchni, studeny clovek, ktery nezije svuj zivot, ale nejakou hlopou dokonalost a proto pak resis facebook sveho byvaleho a soucasne vubec nezijes skutecny zivot.
A to uz nemluvim ani o tom, jake zdravotni komplikace muze vsechno tohle zpusobovat.

Máš pravdu, bývalý přítel tohle vůbec neřešil. Řešil ale moje prsa a že neumím správně navigovat. Chtěl mě jednou na výletě vysadit z auta. Jednou se tak opil, řídila jsem a za jízdy chtěl otevírat dveře od auta. Ani nevím, jak jsem tehdy dojela. Štve mě, že se někdy choval ke mně tak, jak se choval. Nenáviděl, že neumím dobře anglicky. Štve mě to, ale když se jí začnu učit, mám pocit, že to bude kvůli němu, abych mu něco dokázala. Jsi hodná, že jsi mi napsala takový rozbor.
Ano, vím, že je vše v hlavě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.23 19:18
@Jana525 píše:

Je ale zajímavé, že jsem se po rozchodu s ním cítila výborně. Říkala jsem si, dám si šanci mít normální partnerský vztah. On tvrdil, že už nikoho nechce, chce žít sám. Nevadí. Díky mně aspoň poznal svou skvělou o 15 let mladší ženu.

• Citovat
  • Upravit
22568
9.11.23 19:29
@Anonymní píše:
Je ale zajímavé, že jsem se po rozchodu s ním cítila výborně. Říkala jsem si, dám si šanci mít normální partnerský vztah. On tvrdil, že už nikoho nechce, chce žít sám. Nevadí. Díky mně aspoň poznal svou skvělou o 15 let mladší ženu.

Jezis, z tebe ta zast a zavist uplne sala :zed:.
Dokud se s tim nesmiris, zdravotni problemy neustanou.
Neverim, ze ses rozesla ty s nim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
9.11.23 19:30
@Anonymní píše:
Je ale zajímavé, že jsem se po rozchodu s ním cítila výborně. Říkala jsem si, dám si šanci mít normální partnerský vztah. On tvrdil, že už nikoho nechce, chce žít sám. Nevadí. Díky mně aspoň poznal svou skvělou o 15 let mladší ženu.

Prosim te, vzdyt o jejich vztahu vubec nic nevis! Jasne o 15 let mladsi, pokud je to takovyhle narcis, ktery shazuje druhe., tak smaozrejme, cim mladsi tim lepsi a poslusnejsi.
Mas to vsechno naprosto nezpracovane, takze logicky se nemuzes hnout z mista.
Potrebujes opravdu nejakeho dobreho odbornika, ktery odstrani postupne vsechny ty nanosy a hlavne ti pomuze vsechno videt uplne jinym pohledem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
9.11.23 19:34
@Kockazvysocan píše:
Neverim, ze ses rozesla ty s nim. :nevim:

Já jsem jí napsala rady hned v úvodu. Měla by změnit terapeuta. Tento jí nepomohl. A je jasné, že pokud nebude v pohodě, tak nezmizí ani její fyzické obtíže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568
9.11.23 19:37
@Jana525 píše:
Prosim te, vzdyt o jejich vztahu vubec nic nevis! Jasne o 15 let mladsi, pokud je to takovyhle narcis, ktery shazuje druhe., tak smaozrejme, cim mladsi tim lepsi a poslusnejsi.
Potrebujes opravdu nejakeho dobreho odbornika, ktery odstrani postupne vsechny ty nanosy a hlavne ti pomuze vsechno videt uplne jinym pohledem.

Toho narcise bych nezminovala, mame informace jen od negativne zamerene zakladatelky a to az na 9. strance, takze to beru s velkou rezervou. Z jejiho posledniho prispevku je citit, jak je zhrzena. Jinak by nemela potrebu zminovat to, co on rekl a ze ma zenu vyrazne mladsi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snowie23
9.11.23 19:40
@Anonymní píše:
Chodím rok. Nebyla jsem. Trápí mě zdravotní problémy. Vím, že se nemám vymlouvat. Mam dva kamarády, co jsou na vozíku…Já proti tomu nic. Nevím, byla jsem letos sama dva týdny na italském ostrově Ischia a jako super, paráda. Všechno jsem zvládla na jedničku, mám spoustu zážitků.

Rok a žádné výsledky. To by chtělo řešit nějak důrazněji.

@Anonymní píše:
@Jana525 Abych byla i pozitivní teda. Mam skvělou rodinu, spím jak dlouho chci, nikdo mě nebuzeruje doma, můžu si chodit na rande s kým chci. Mužů si jet kam chci. Chci jet do Arménie nebo Gruzie a Laponska. Vařím si svá oblíbená jídla, je toho spousta.

To je super život „spím jak dlouho chci“ :roll: 8o

• Citovat
  • Upravit
Snowie23
9.11.23 19:43
@Kockazvysocan píše:

Taky ne. Podle mě ji vyměnil on za jinou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.23 19:45
@Kockazvysocan píše:

Ano, rozešla. On chtěl být se mnou. Dobře, nějak to musím zpracovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.23 19:46
@Snowie23 píše:
Taky ne. Podle mě ji vyměnil on za jinou.

Nevyměnil.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.23 19:48
@Jana525 píše:

No dobře. Už nebudu tady na nikoho reagovat. Ty jsi fajn holka. Díky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky