Facebook

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19071
12.7.15 12:37
@Thesis píše:
@peka83 To nejde zrušit, bohužel. Tak si ji vyhoď z přátel.

jde to…ten clovek zustane v pratelich, ale nic na tvem profilu neuvidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
12.7.15 12:40

@Pherenike a tohle udelám jak?

• Citovat
  • Upravit
19071
12.7.15 12:47

@peka83 ja to z hlavy nedam a jsem tu ted z mobilu…posli mi SZ a ja ti to vecer nebo zitra rano napisu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
12.7.15 12:59
@Pherenike píše:
jde to…ten clovek zustane v pratelich, ale nic na tvem profilu neuvidi.

Jenže blokování je blokování, nenajdou se, neuvidí ani svoje jména. Nechápu proč by takový člověk měl zůstávat v přátelích.

• Citovat
  • Upravit
Thesis
12.7.15 12:59
@peka83 píše:
@Pherenike a tohle udelám jak?

Nastavení-blokace a tam zadáš jméno dotyčné. Ovšem se ani nebudete moct zkontaktovat, až po odebrání z blokovaných.

• Citovat
  • Upravit
19071
12.7.15 13:06
@Thesis píše:
Jenže blokování je blokování, nenajdou se, neuvidí ani svoje jména. Nechápu proč by takový člověk měl zůstávat v přátelích.

no to ja vim, ze je to blokovani…jinak se najdou a sva jmena uvidi taky, zpravu si poslou…jen neuvidi fotky, prispevky a komenty…proc by mel zustat v pratelich je na uvazeni kazdeho…ja jen konstatovala, ze to jde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BQ
5845
12.7.15 13:08

@peka83 Vyřeší to zařazení na seznam „Omezeno“. Jdi do přátel, rozklikni si u dané osoby šipečku „Přátelé“ a tam dej „Přidat do jiného seznamu…“ a tam vyber „omezeno“. V přátelích zůstane, uvidí Tě, ale už neuvidí nic co zveřejňuješ (pokud to nenastavíš vyloženě jako veřejné) a ani příspěvky kdekoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
12.7.15 13:09
@Pherenike píše:
no to ja vim, ze je to blokovani…jinak se najdou a sva jmena uvidi taky, zpravu si poslou…jen neuvidi fotky, prispevky a komenty…proc by mel zustat v pratelich je na uvazeni kazdeho…ja jen konstatovala, ze to jde :nevim:

No jo, ale zakladatelka psala, jak zamezit tomu, aby jí sledovala, ne jak jí bokovat, proto jsem to psala :kytka: Tudíž když jí vyhodí z přátel, zamkne si profil, neuvidí nic než profilovku a úvodní fotku. Když ji zablokuje, tak se neuvidí, prostě přestanou pro sebe „existovat“ a to mi přijde zbytečně komplikovaný :lol:

• Citovat
  • Upravit
Thesis
12.7.15 13:18
@BQ píše:
@peka83 Vyřeší to zařazení na seznam „Omezeno“. Jdi do přátel, rozklikni si u dané osoby šipečku „Přátelé“ a tam dej „Přidat do jiného seznamu…“ a tam vyber „omezeno“. V přátelích zůstane, uvidí Tě, ale už neuvidí nic co zveřejňuješ (pokud to nenastavíš vyloženě jako veřejné) a ani příspěvky kdekoliv.
:palec: :palec: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
19071
12.7.15 13:20

@Thesis ale vzdyt ta blokace jde nastavit taky s urcitym pravidlem. Neni to jen tak, ze bys prestala existovat, jak rikas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
12.7.15 13:44
@Pherenike píše:
@Thesis ale vzdyt ta blokace jde nastavit taky s urcitym pravidlem. Neni to jen tak, ze bys prestala existovat, jak rikas :nevim:

Ta blokace, je opravdu blokace. Poté jde omezit co může konkrétní uživatel vidět, jak psala @BQ ;) Ale blokace nejde nastavit jen na něco. Prostě buď se uživatelé vidí či pro sebe neexistují :kytka:

• Citovat
  • Upravit
19071
12.7.15 14:04

@Thesis dohadovat se nehodlam, ale protoze jsem to minule nastavovala, vim, ze to jde.
Ten clovek najde tvuj profil, posle ti zpravu, jen na tom profilu nevidi fotky, prispevky a komenty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
12.7.15 14:28
@Pherenike píše:
@Thesis dohadovat se nehodlam, ale protoze jsem to minule nastavovala, vim, ze to jde.
Ten clovek najde tvuj profil, posle ti zpravu, jen na tom profilu nevidi fotky, prispevky a komenty.

No já se nedohaduji, pouze uvádím informace na pravou míru ;) Je rozdíl mezi „Omezeno“ a „blokace“. Pokud umí člověk číst, nikde nejsou na výběr žádné možnosti, prostě blokace je blokace a píše to i Facebook :kytka:

• Citovat
  • Upravit
19071
12.7.15 16:22

@Thesis my jsme tak trochu, ja o voze… :-)
Netvrdim, ze ten „muj“ zpusob je nazvan zrovna blokace…nevim, jak je to presne nazvane… Zkousely jsme to s kolegyni…nevidela me fotky (krome tech, na kterych byla oznacena), nevidela me komenty, statusy…ale stale jsme byly pratele…mohla najet na muj profil, mohla mi psat zpravy… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
12.7.15 17:07

@Pherenike No jooo, to je to omezení :palec: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat