Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Thesis píše:
@peka83 To nejde zrušit, bohužel. Tak si ji vyhoď z přátel.
jde to…ten clovek zustane v pratelich, ale nic na tvem profilu neuvidi.
@peka83 ja to z hlavy nedam a jsem tu ted z mobilu…posli mi SZ a ja ti to vecer nebo zitra rano napisu ![]()
@Pherenike píše:
jde to…ten clovek zustane v pratelich, ale nic na tvem profilu neuvidi.
Jenže blokování je blokování, nenajdou se, neuvidí ani svoje jména. Nechápu proč by takový člověk měl zůstávat v přátelích.
@peka83 píše:
@Pherenike a tohle udelám jak?
Nastavení-blokace a tam zadáš jméno dotyčné. Ovšem se ani nebudete moct zkontaktovat, až po odebrání z blokovaných.
@Thesis píše:
Jenže blokování je blokování, nenajdou se, neuvidí ani svoje jména. Nechápu proč by takový člověk měl zůstávat v přátelích.
no to ja vim, ze je to blokovani…jinak se najdou a sva jmena uvidi taky, zpravu si poslou…jen neuvidi fotky, prispevky a komenty…proc by mel zustat v pratelich je na uvazeni kazdeho…ja jen konstatovala, ze to jde ![]()
@peka83 Vyřeší to zařazení na seznam „Omezeno“. Jdi do přátel, rozklikni si u dané osoby šipečku „Přátelé“ a tam dej „Přidat do jiného seznamu…“ a tam vyber „omezeno“. V přátelích zůstane, uvidí Tě, ale už neuvidí nic co zveřejňuješ (pokud to nenastavíš vyloženě jako veřejné) a ani příspěvky kdekoliv.
@Pherenike píše:
no to ja vim, ze je to blokovani…jinak se najdou a sva jmena uvidi taky, zpravu si poslou…jen neuvidi fotky, prispevky a komenty…proc by mel zustat v pratelich je na uvazeni kazdeho…ja jen konstatovala, ze to jde
No jo, ale zakladatelka psala, jak zamezit tomu, aby jí sledovala, ne jak jí bokovat, proto jsem to psala
Tudíž když jí vyhodí z přátel, zamkne si profil, neuvidí nic než profilovku a úvodní fotku. Když ji zablokuje, tak se neuvidí, prostě přestanou pro sebe „existovat“ a to mi přijde zbytečně komplikovaný ![]()
@BQ píše:
@peka83 Vyřeší to zařazení na seznam „Omezeno“. Jdi do přátel, rozklikni si u dané osoby šipečku „Přátelé“ a tam dej „Přidat do jiného seznamu…“ a tam vyber „omezeno“. V přátelích zůstane, uvidí Tě, ale už neuvidí nic co zveřejňuješ (pokud to nenastavíš vyloženě jako veřejné) a ani příspěvky kdekoliv.
@Thesis ale vzdyt ta blokace jde nastavit taky s urcitym pravidlem. Neni to jen tak, ze bys prestala existovat, jak rikas ![]()
@Pherenike píše:
@Thesis ale vzdyt ta blokace jde nastavit taky s urcitym pravidlem. Neni to jen tak, ze bys prestala existovat, jak rikas
Ta blokace, je opravdu blokace. Poté jde omezit co může konkrétní uživatel vidět, jak psala @BQ
Ale blokace nejde nastavit jen na něco. Prostě buď se uživatelé vidí či pro sebe neexistují ![]()
@Thesis dohadovat se nehodlam, ale protoze jsem to minule nastavovala, vim, ze to jde.
Ten clovek najde tvuj profil, posle ti zpravu, jen na tom profilu nevidi fotky, prispevky a komenty.
@Pherenike píše:
@Thesis dohadovat se nehodlam, ale protoze jsem to minule nastavovala, vim, ze to jde.
Ten clovek najde tvuj profil, posle ti zpravu, jen na tom profilu nevidi fotky, prispevky a komenty.
No já se nedohaduji, pouze uvádím informace na pravou míru
Je rozdíl mezi „Omezeno“ a „blokace“. Pokud umí člověk číst, nikde nejsou na výběr žádné možnosti, prostě blokace je blokace a píše to i Facebook ![]()
@Thesis my jsme tak trochu, ja o voze… ![]()
Netvrdim, ze ten „muj“ zpusob je nazvan zrovna blokace…nevim, jak je to presne nazvane… Zkousely jsme to s kolegyni…nevidela me fotky (krome tech, na kterych byla oznacena), nevidela me komenty, statusy…ale stale jsme byly pratele…mohla najet na muj profil, mohla mi psat zpravy… ![]()