Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@g.sandova píše:
Ty to ale vážně nechceš pochopit, vid?
@Melpel píše:
@g.sandova Nechce, to je evidentní.
Věcně v opozici, ona si v tom libuje…
@Hanka1 píše:
To jsou akce s lidma z byvale prace…No ty ses jedinečná se svojí vlastní pravdou, to už tu všichni víme…
Ne nejsme jedinečná. Jen mám kolem sebe normální lidi, kteří netrpí přehnanym strachem z toho, že by je nebo jejich dítě zahlédl někdo další na fotce.
Jestli se zveřejněním fotky souhlasí otec dětí, tak je právně vše v pořádku. Ale taky by mě to štvalo (víc než samotné zveřejnění ta neochota vyhovět žádosti o odstranění), zkusila bych řešit nahlášením přes FB.
@lucenka Jak kafemlejnek. I kdyby kdovíkolik odborníků zaměřujících se na internetovou bezpečnost řeklo, že cíleně dávat fotky na internet je nebezpečné, tak jsou hysterky (nebo co to tu zaznělo), nejsou normální a jsou přehnaně ustrašení a úplně mimo, protože lucenka rozhodla, že dávat fotky na internet JE normální, a co řekne lucenka, tak to je „směroplatný“. Protože ona ví víc než odborníci, kteří se chytáním pedofilů působících na internetu zabývají. Lucenka rozhodla a tak to prostě je. Aneb černé sluníčko s duhovými proužky. ![]()
@Melpel píše:
@lucenka Jak kafemlejnek. I kdyby kdovíkolik odborníků zaměřujících se na internetovou bezpečnost řeklo, že cíleně dávat fotky na internet je nebezpečné, tak jsou hysterky (nebo co to tu zaznělo), nejsou normální a jsou přehnaně ustrašení a úplně mimo, protože lucenka rozhodla, že dávat fotky na internet JE normální, a co řekne lucenka, tak to je „směroplatný“. Protože ona ví víc než odborníci, kteří se chytáním pedofilů působících na internetu zabývají. Lucenka rozhodla a tak to prostě je. Aneb černé sluníčko s duhovými proužky.
Když ti odborník řekne, že je nebezpečné chodit ven z domu, tak taky zůstaneš zavřená doma? ![]()
Nedávám na fb fotky svých dětí a jelikož tam mám akorát mamku, té jsem to zakázala.
@lucenka ale ty si dělej co chceš. Respektuje ale pra i ostatních. Když ti někdo rekne: nedávej moje dítě na fcbk, tak ho tam prostě nedávej.
Jinak si dělej to, co ty sama chceš. Tvoje dítě, tvoje riziko. Nezasahuj do soukromí druhých.
@lucenka Když mi gynekolog řekne, ať zůstanu doma a nepřepínám se, abych nepotratila, pak ano. Když mi hasič řekne, ať zůstanu doma, protože… třeba únik nebezpečné látky, pak ano. Když mi zubař řekne, ať zůstanu doma, protože on si jen tak rozhodl, že je to tak správně, pak ne. Mám mozek a umím ho používat.
A zase - plácáš nesmysly, jen abys dokázala svou pravdu. Bavíme se tu o konkrétní situaci. Lidé, kteří se zabývají internetovou bezpečností, doporučují nadávat fotky na web. Nezakazují vycházet z domu.
@g.sandova píše:
@lucenka ale ty si dělej co chceš. Respektuje ale pra i ostatních. Když ti někdo rekne: nedávej moje dítě na fcbk, tak ho tam prostě nedávej.
Jinak si dělej to, co ty sama chceš. Tvoje dítě, tvoje riziko. Nezasahuj do soukromí druhých.
Jistě pokud mi to někdo řekne, tak ho tam nedám. Ale třeba příspěvek organizátora nějaké akce, kde to dítě je, budu s klidným svědomím dál sdílet.
@lucenka píše:
Ne nejsme jedinečná. Jen mám kolem sebe normální lidi, kteří netrpí přehnanym strachem z toho, že by je nebo jejich dítě zahlédl někdo další na fotce.
tady se nejedna o fotky deti, ale o moje fotky. Nejsem zastáncem toho byt oznacena na FB s fotkama z parby nekde ve tri rano. Jeste kdyby aspon umela fotit, vetsina je nakrivo, rozmazanych, naflakanych z mobilu bez rozmyslu. Kdybys poradne cetla a nemlela tu svoji pravdu jako kafemlýnek, tak by ses docetla.
A ano, vadí mi, když moje příbuzná cpe fotky mých dětí na svůj FB kvůli svému klimakterickému egu, aby se její kamarádky ptaly, jestli je matka nebo už konečně babička. Slušně požádám o smazání, pokud mi nevyhoví, hlásím na FB.
Fotky dětí ze sportovních soutěží a veřejných akcí pořadatele mi nevadí ani za mák
@Hanka1 píše:
tady se nejedna o fotky deti, ale o moje fotky. Nejsem zastáncem toho byt oznacena na FB z fotkama z parby nekde ve tri rano. Kdybys poradne cetla a nemlela tu svoji pravdu jako kafemlýnek, tak by ses docetla.A ano, vadí mi, když moje příbuzná cpe fotky mých dětí na svůj FB kvůli svému klimakterickému egu, aby se její kamarádky ptaly, jestli je matka nebo už konečně babička. Slušně požádám o smazání, pokud mi nevyhoví, hlásím na FB.
Fotky dětí ze sportovních soutěží a veřejných akcí pořadatele mi nevadí ani za mák
Přečti si ten můj příspěvek ještě jednou, nepíšu v něm jenom o dětech
jo. Pokud člověk pije s mírou tak i ve 3 ráno se nemusí za své fotky stydět ![]()
@lucenka píše:
Přečti si ten můj příspěvek ještě jednou, nepíšu v něm jenom o dětechjo. Pokud člověk pije s mírou tak i ve 3 ráno se nemusí za své fotky stydět
Já piju s mírou, ale ráda tancuju a nestojím o to, aby moje fotky byly někde na FB, i kdybych byla střízlivá nebo zlinkovaná pod obraz. Takže teď nám dáš přednášku o zodpovědném pití?
No bravo…
![]()
@lucenka píše:
Přečti si ten můj příspěvek ještě jednou, nepíšu v něm jenom o dětechjo. Pokud člověk pije s mírou tak i ve 3 ráno se nemusí za své fotky stydět
Tvl tohle myslíš vážně?
To jsou akce s lidma z byvale prace…
No ty ses jedinečná se svojí vlastní pravdou, to už tu všichni víme…