Fotky našich dětí na Facebooku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
24.12.19 13:29
@Caboverde píše:
@lucenka Bez souhlasu zákonných zástupců stěží.

Nežijí v ČR, takže se na tohle naštěstí nehraje. Takže se vysílá i přímý stream školních vystoupení. Naštěstí 5am ještě nejsou tak ujetý jako ty a umožňují sledovat představení děti i těm příbuzným, kteří se ho zúčastnit nemohou. Ale popravdě dítě, jehož rodič by s tím nedal souhlas, bych z takového vystoupení vyloučila, aby to nekazilo ostatním.

• Citovat
  • Upravit
Caboverde
24.12.19 13:33

@lucenka V České republice máme GDPR.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
24.12.19 13:49
@Caboverde píše:
@lucenka V České republice máme GDPR.

Proto píšu, že bych dítě takové posahane matky vyloučila ze všech školních aktivit., Aby to nekazilo ostatním.

• Citovat
  • Upravit
13955
24.12.19 13:54

Zakladatelko, slusne bych ji pozadala o vymazani fotek. At si na fb dava sve deti, sva zvirata a dalsi. Deti jsou vase a je jen na Vas jak s nimi v mezich zakona budete nakladat. Pokud to na ni nefunguje, nahlas to facebooku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
24.12.19 14:00
@Caboverde píše:
Nemám dítě v žádném školském zařízení, takže hysterčíš a předvádíš se zcela zbytečně. Pytel na hlavu nedávám, ale mám různé zkušenosti na jejichž základě jsme jako rodiče velmi obezřetní.

Hystercis… predvadis se… hm… a ty ucis doma deti, jo. Hezký Vanoce 😇

• Citovat
  • Upravit
lebambule
24.12.19 14:05
@Caboverde píše:
@lucenka Ještě ti napíšu jednu věc, tchán dostává fotky denně, a kupodivu nemá potřebu si je nijak archivovat, takže je po prohlédnutí maže. Tvůj styl přemýšlení vůbec nekoresponduje s tím, jak fungují věci u nás v rodině, takže jsou na nás těžko aplikovatelné. Každý žije jinak, a každý rodič má povinnost chránit svoje dítě. Odvyprávěla jsem tady problém zakladatelky manželovi, a tomu uniká smysl toho, proč má někdo potřebu se stýkat s někým, kdo ho nemá rád, a koho evidentně nemá rád ani on sám. A proč tomu všemu vystavují navíc i dítě.

Každý žije jinak, ale jen ty to delas dobře :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
lebambule
24.12.19 14:13
@lucenka píše:
Proto píšu, že bych dítě takové posahane matky vyloučila ze všech školních aktivit., Aby to nekazilo ostatním.

Tak hlavně ono to slavné gdpr v ČR je opet proti jinym zemim o dost papezstejsi nez papež… Jako at si kazdy mysli a kona jak chce, ale ze někdo uvidi na fotce dite v normální situaci, to teda v 21.stoleti může prožívat jenom velmi citlivý jedinec, neboť foťák má dnes u sebe kazdy a porad v mobilu.
A když me přijde do porodnice s miminem vyfotit fotograf do novin a ja vim, ze to dělá, takže mi to nejspis nevadi a stejně mu musím podle aktualnich posahanych zákonů podepsat gdpr, hm… uz je mi ale jasne, kvuli komu takové zákony jsou… 🙄

• Citovat
  • Upravit
Caboverde
24.12.19 22:34

@lebambule A to říkám kde? Jestli se ti ve mně nezrcadlí spíš tvůj vlastní problém, mně je úplně jedno jak kdo žije, nemám tendence kohokoliv za cokoliv odsuzovat, cizích lidí si nevšímám, ale tady je každý terčem ataků, když dělá něco v životě jinak.

• Citovat
  • Upravit
lebambule
24.12.19 23:41
@Caboverde píše:
@lebambule A to říkám kde? Jestli se ti ve mně nezrcadlí spíš tvůj vlastní problém, mně je úplně jedno jak kdo žije, nemám tendence kohokoliv za cokoliv odsuzovat, cizích lidí si nevšímám, ale tady je každý terčem ataků, když dělá něco v životě jinak.

Ty sis začala ale :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
lebambule
24.12.19 23:44
@Caboverde píše:
@lucenka Mně ne a dítě mám v domácím vzdělávání, takže školská zařízení vystavující fotky na svém webu, jdou jaksi mimo naši rodinu. A souhlas ke zveřejňování bych nedala.

Tady to píšeš. Domácí vzdělávání. Tak ti nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
lebambule
24.12.19 23:46
@Caboverde píše:
@lebambule A to říkám kde? Jestli se ti ve mně nezrcadlí spíš tvůj vlastní problém, mně je úplně jedno jak kdo žije, nemám tendence kohokoliv za cokoliv odsuzovat, cizích lidí si nevšímám, ale tady je každý terčem ataků, když dělá něco v životě jinak.

Prosim te a jaký ze problém se mi v tobě zrcadli??? 8o

• Citovat
  • Upravit
392
25.12.19 00:05

Tak kdyby dal někdo na Facebook fotku myho dítěte, tak mu okamžitě řeknu, ať to smaže. Kdyby to nesmazal, fotku bych nahlásila Facebooku, pokud by ani to nezabralo, obrátila bych se na policii. Já sama fotku svého dítěte nikam nedávám natož aby jí někdo jiný někde vystavoval. To ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caboverde
25.12.19 13:01

@lebambule Vůbec mě nezajímáš, jdi provokovat někoho jiného.

• Citovat
  • Upravit
Caboverde
25.12.19 13:02

@VVVZ Konečně někdo normální, díky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
lebambule
25.12.19 13:54
@Caboverde píše:
@lebambule Vůbec mě nezajímáš, jdi provokovat někoho jiného.

Ja te neprovokuju, chováš se dost nevyrovnane, ale za to ja fakt nemůžu 🤷‍♀️ a tady si můžu psat co chci komu chci, stejně jako to delas ty. Nebo co nechápeš na slově diskuse?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová