Fotky našich dětí na Facebooku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
25.12.19 21:20
@jkra píše:
Ja bych nechtela pribuznou, co nekam frka fotky mych deti. Facebook nema nikdo v rodine.

No vidíš, u nás ho mají všichni. A neřeším, jestli na něm někdo zveřejní fotku mého dítěte. dřív se příbuzným daly papírové fotky a člověk taky neměl tušení, co s nimi dál dělá.

• Citovat
  • Upravit
392
25.12.19 21:26

@jkra Souhlasím. Já vůbec nechápu co je za problém respektovat to, když nějaký rodič nechce, aby mu někdo jiný vystavoval fotky jeho dětí někde na sociálních sítí. Co to je za drzost? Mne by v životě nenapadlo vystavovat fotky s cizími dětmi někde na Facebooku nebo instaci atd. Lidem fakt hrabe dneska :nevim: Lidi asi nemají dost svych vlastních fotek nebo proč tohle dělají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.19 21:34

@VVVZ Dělají to většinou lidé, kteří nemají moc vysoké IQ a mají nějaký komplex. A dohánějí to právě tím, že vystavují fotky cizích lidí…v tomhle případě dětí. Je to smutné, ale dá se s tím úspěšně bojovat. Stačí to nahlásit...…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56334
25.12.19 21:36
@lucenka píše:
No vidíš, u nás ho mají všichni. A neřeším, jestli na něm někdo zveřejní fotku mého dítěte. dřív se příbuzným daly papírové fotky a člověk taky neměl tušení, co s nimi dál dělá.

No, tak ale je normalni respektovat rodice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
25.12.19 21:36
@VVVZ píše:
@jkra Souhlasím. Já vůbec nechápu co je za problém respektovat to, když nějaký rodič nechce, aby mu někdo jiný vystavoval fotky jeho dětí někde na sociálních sítí. Co to je za drzost? Mne by v životě nenapadlo vystavovat fotky s cizími dětmi někde na Facebooku nebo instaci atd. Lidem fakt hrabe dneska :nevim: Lidi asi nemají dost svych vlastních fotek nebo proč tohle dělají?

Tak já tam mám třeba fotky cizích dětí z různých hromadných akcí, kterých se účastníme a kde se fotí. Většinou to je sdílení z profilu organizátora dané akce.

• Citovat
  • Upravit
56334
25.12.19 21:39
@lucenka píše:
Tak já tam mám třeba fotky cizích dětí z různých hromadných akcí, kterých se účastníme a kde se fotí.
tak mej. Me by tohle vadilo. A nejsem jedina. Nastesti moje okoli to ma stejne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
25.12.19 21:47
@jkra píše:
tak mej. Me by tohle vadilo. A nejsem jedina. Nastesti moje okoli to ma stejne.

Tak to by sis hlavně musela stěžovat pořadateli nebo se takových akcí neúčastnit ;)

• Citovat
  • Upravit
56334
25.12.19 21:54
@lucenka píše:
Tak to by sis hlavně musela stěžovat pořadateli nebo se takových akcí neúčastnit ;)

Prave jsi prokazala nulovy respekt vuci ostatnim. Ani me to neprekvapuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
25.12.19 21:57
@jkra píše:
Prave jsi prokazala nulovy respekt vuci ostatnim. Ani me to neprekvapuje.

Jaký nulový respekt? 8o to se nesmí sdílet nějaký příspěvek z kulturní akce, aby se nějaká ultra ochranářská matka necítila dotčena? Ať v takovém případě radši sedí doma má zadku. Ušetří nai stres, že by někde mohlo být vidět její dítě.

• Citovat
  • Upravit
56334
26.12.19 06:54
@lucenka píše:
Jaký nulový respekt? 8o to se nesmí sdílet nějaký příspěvek z kulturní akce, aby se nějaká ultra ochranářská matka necítila dotčena? Ať v takovém případě radši sedí doma má zadku. Ušetří nai stres, že by někde mohlo být vidět její dítě.

Presne ten. Pro tumatku ty jsi sdilejici ***. Sdilej si svoje, ne cizi. ****, co se neobejde bez fb. Stejny pohled.

úprava adminem - vulgarismus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
26.12.19 07:07
@jkra píše:
Presne ten. Pro tumatku ty jsi sdilejici pinda. Sdilej si svoje, ne cizi. Blbena, co se neobejde bez fb. Stejny pohled.

Sdílím rovnou příspěvek organizatora. Pokud matince vadí, že tam je na fotkách její děťátko, tak ať ho na takové akce netahá. Není na těch fotkách samo.

• Citovat
  • Upravit
56334
26.12.19 07:13
@lucenka píše:
Sdílím rovnou příspěvek organizatora. Pokud matince vadí, že tam je na fotkách její děťátko, tak ať ho na takové akce netahá. Není na těch fotkách samo.

Tady se resi ale pribuzna. To neni akce organizatora. Tam je zakladatelky prani na miste. Ad akce, daji se uzit i bez FB. Uplne v pohode. A to ze vsude podsunes matinka a detatko ti nepomuze. Je celkem slusnost u deti ridit se pranim rodicu. Stejne jako kdyby tve dite melo alergii na cokoladu, ja ho cpala tou cokoskou a rikala ta tvoje mama je ale lakoma a hystericka krava, cokoladu ti neda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
26.12.19 07:17
@jkra píše:
Tady se resi ale pribuzna. To neni akce organizatora. Tam je zakladatelky prani na miste. Ad akce, daji se uzit i bez FB. Uplne v pohode.

Jistě, dají se užít i bez FB. Ale když už na tom FB jsou a na nějakých fotkách je moje dítě nebo já, tak to klidně sdílím na svůj FB, aby to mohla vidět moje rodina a přátelé.

• Citovat
  • Upravit
56334
26.12.19 07:56
@lucenka píše:
Jistě, dají se užít i bez FB. Ale když už na tom FB jsou a na nějakých fotkách je moje dítě nebo já, tak to klidně sdílím na svůj FB, aby to mohla vidět moje rodina a přátelé.

Diskusejeo akci v rodine, tam nejsou fotky poradatele. Ale chapu, ze asi nevidis rozdil. Blba vychova, nulovy respekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
26.12.19 08:01
@jkra píše:
Diskusejeo akci v rodine, tam nejsou fotky poradatele. Ale chapu, ze asi nevidis rozdil. Blba vychova, nulovy respekt.

Jenže tobě vadí i ty příspěvky pořadatele, které s cizími dětmi sdílím na svém fb. Aspoň mi to tak přišlo podle tvých příspěvků na předchozí straně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová