Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@LKK ahoooj ![]()
Ja jím ještě mamavit…dneska jsem od dr. dostala ještě nějaké doporučení, co bych mohla zkusit, tak uvidím po tom co doberu tohle. A ty?
A víš, že by mě kolikrát zajímalo, vo se těm chlapům honí hlavou? ![]()
Příspěvek upraven 07.10.13 v 12:34
Helennn:
10 foliku mi přijde MOC pěkný, navíc ještě to vůbec nemusí být finální číslo ![]()
@aaaaaaaaaaaaaaaaa píše:
já taky měla asi 10 folíků
při pondělní kontrole a pak báááác 18 tay jsem bala v pátek na odběru řeknou ti kolik jich bylo a začne čekání v sobotu ráno volají a pak až v pondělí
ahoj tak to moc dekuji za oporu
no necham se překvapit, jak to dopadne. A jak se dari tobe?
@wlucinka ahoj no také dekuji za povzbuzeni. jinak muj manzel mel předepsanou antioxidacni kuru.musi jist zinek a koenzym Q10.tak mu to také muzes zakoupit, tim se urcite nic nezkazi ![]()
Helennn;
Dej vědět, jak to dopadlo! ![]()
Ja mu něco z toho koupím, určitě se tím nedá nic zkazit…a co ten vitamín E? ![]()
@wlucinka urcite pak pisnu. jinak tu kuru mu napsaly primo v gennetu. jinak vitamin E nevim, ale zkus se zeptat v lekarne, zda to jde vse kombinovat… ![]()
@helennn píše:
ahoj tak to moc dekuji za oporuno necham se překvapit, jak to dopadne. A jak se dari tobe?
Výborně
5 embrijek čeká tak to snad dopadne tak teď honem doma všchno dodělat ať pak můžu v klidu polehávat
by jsem nejradějí vymalovala celý barák ale nikomu se do toho nechce ach jo ![]()
@aaaaaaaaaaaaaaaaa píše:
Výborně5 embrijek čeká tak to snad dopadne tak teď honem doma všchno dodělat ať pak můžu v klidu polehávat
by jsem nejradějí vymalovala celý barák ale nikomu se do toho nechce ach jo
@LKK. Ahojky
prosím tě, teď jsem koukala na internetu na ten kontryhelovy čaj, že si hi objednám a všude maj jen jakousi smes pod nazvem - alchemilkový čaj? Může to být ono? ![]()
Za tou babkou kořenářkou se mi nechce, když mi to vymlouvala a jiný bylinky tu nemáme… ![]()
Děkuji MOC! ![]()
@helennn píše:no ja také premyslim co rychle udelat nez mi to zavedou.umyt okna…tak to je parada, kdyz jich ceka tolik
a bolelo te taky ke konci stimulky podbrisko jako při menstruaci?
Docela bolelo už jsem se těšila až si je vyndají
tlačilo to ohnout jsem se nemohla ale po opu paráda břicho pryč bolesti žádný jen únava trošku ![]()
@hačilka no ja uz se na to také tesim, zatim to tlaci jen trosku, ale vadi mi to
uz, aby byl patek a sly ven
navíc me dnes nejak boli nohy asi ze bude změna počasí, jsem na to nejaka citliva
také jsem i nejaka nafoukla, ale to me mudr upozornoval, pripadam si jako maly upšouk ![]()
@wlucinka - Alchemilla - je latinsky kontryhel.
takže kupuješ správně. Já kupuji normálně sypaný v lékarně.
No a já dnes dostala o týden dříve MS - což jsem tušila, je to tak prý často po těch hormonech. Zítra budu mít cestu do gennetu, tak se stavím na recepci, rovnou se objednám k DR a zkusím zjistit nějaké info, jak to vypadá s vyšetření, m PGD, zda se stihne KET v tomto cyklu a nebo až v tom dalším.
Kontryhel jsme nasadila už dnes od DC a budu ho pít do ovulace, aby byla vysoká děložní sliznice. Snad to nevadí. Ještě zkusím více informací zjistit na netu. ![]()
helennn - jdeš na OPU v pátek? Ještě vajíčka dorostou. Já měla při prvním UTZ 6 velkých a 4 malé folikuly, při 2 UTZ viděla 10 folikulů a při OPU bylo 13 folikulů a ve všech bylo vajíčko. Takže bude jich určitě dostatek. ![]()
@hačilka - jak Ty to máš teď? Byly jsme stejně na OPU? Víš kdy bude cca KET?
@Ivet74 píše:
@hačilka - jak Ty to máš teď? Byly jsme stejně na OPU? Víš kdy bude cca KET?
Ajoj no nevím doufám že ms najede na svůj 28 denní cyklus jako dřív tj další 30.10
do gennetu jedu 24.10 tak by se to mohlo stihnout
doufám ale na čekání jsem si už zvykla
tak uvidíme ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
já taky měla asi 10 folíků
při pondělní kontrole a pak báááác 18 tay jsem bala v pátek na odběru řeknou ti kolik jich bylo a začne čekání v sobotu ráno volají a pak až v pondělí