Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky.Tak jak je? Co Emilka? A co nas malej klokanek?
A co Jaruska a vsechny ostatni? Ja dneska poprve porodnice-porodopis, papiry na prijem, matriku. Zrovna si me i natocili a zjistili nalez na hrdle.Ozvy v poradku, ale cinnost delohy uz probiha, hrdlo se zkracuje. Takze uvidime, jak dlouho to bude trvat jeste.
tasku do porodnice mam radsi zabalenou a budu se jen valet a cekat ![]()
@Lucie343
já mám sepsaný porodopis od 16.11 když jsem byla na ultrazvuku.Bylo nám řečeno že bude malinko větší. Jinak se cítím báječně akorát ta žáha ta mi dává zabrat, jdu na 34tt. a 12.12 na další kontrolní ultrazvuk.
Takže koukám že budeš další na řadě
Přeju at je to vše bez problémů a rychlé ![]()
budu čekat na další zprávy ![]()
@Lucie343 no parada za chvilku buse dalsi mimi
. Emilka je milousek. Neplace.jen kdyz nepristane vcas basta. V noci nerusene spi.naji se a zase uleha. Na prdy netrpi, vyprazdnuje se lehce. Proste dite ktere si kazda preje
@Lucie343 no parada za chvilku buse dalsi mimi
. Emilka je milousek. Neplace.jen kdyz nepristane vcas basta. V noci nerusene spi.naji se a zase uleha. Na prdy netrpi, vyprazdnuje se lehce. Proste dite ktere si kazda preje
@Jaruška110 no…parada.Rada slysim
Jo, holka…zaha, to mi nemusis rikat.Ja uz vylizala snad 1009 baleni Rennie. ![]()
@1985bara tak doufam, ze takove poklady budeme mit vsechny
A jen tak dal. ![]()
Na rade asi jsem ja…ale musime to minimalne do 9.12 vydrzet. Abych byla 37+0 a mala by nemusela byt vubec v inkubatoru. Takze tyden budu opravdu jen odpocivat.
Pockejte…ted tu plasim a nakonec vam budu jeste na Silvestra psat, ze si davam pripitek s pupkem
![]()
@Lucie343 mě na žáhu pomáhají normální pálivý žvýkačky
nedám bez nich ránu.
jen to vydrž co nejdýl a hlavně držím palce
a těším se na další přírůstek tady
![]()
Ahoj holky, tak ja mam uspesne za sebou druhy screen, a cekame kluka
![]()
@Kuhnice @1985bara Ahoj holky, velká gratulace k narození mimineček
a oboum drobečkům do vínku hlavně to zdravíčko. Po delší době koukám na diskuzi, konečně už jsem taky doma na nemocenský a tak je víc času. Jinak jsem byla vyřízená z práce a doma už nebyla schopná ničeho. My máme za sebou 2.screening a čekáme holčičku - v dubnu ![]()
@Lucie343 @Jaruška110 hlky díky:-) @JarčaZ My též čekáme na začátek dubna, tak uvidíme, kdy to nakonec bude.
Ale asi jsem nějaká divná a nemám nakoupeno absolutně nic
A už bych měla pomalu začít, kdy jste dávaly do kupy výbavu, oblečení apod?
@sple ja snad cely tehotenstvi
a od nejakyho 30 tydne mam prakticky vsechno. Tasku do porodnice jsem balila ve 35.tt. Ale pamatuju si, ze postylku a tak jsme kupovali myslim ve 20.tt.Ja byla na vsechno dost hrrr… ![]()
@sple máme termín 28.4. tak uvidíme
já už nakupuju, ale nějaký oblečky vyfasuju po švagrový + postýlku a vaničku, ale i tak už jsem neodolala a pár kousků objednala. Nádherný kousky, téměř neonošený se dají sehnat za parádní ceny i ze sekáče (např. www.brumla.cz nebo dobrá je aplikace LetGo) Po kočárcích koukám už 2 měsíce a mam snad vybráno. Jo a zkusím asi látkovat, asi ne úplně na 100%, ale už jsou moderní matroše a neskutečný výběr. Samozřejmě nejdůležitější, když to bude mimísku vyhovovat a hlavně nebude zabalené v plastu… tak jsem na to zvědavá
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.