Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jaruška110 ja myslela, ze uz si mela jit na Ket nekdy v prosinci
to jsem to popletla. Drzim palce
u nas nic noveho, skoncilo mi sestinedeli po potratu, mela jsem 1.ms a 28.2 jdu na konzultaci do Gennetu ( to bych mela mit po 2.ms po potratu a v breznu/dubnu by byl Ket
potrebuju mit 3 ms no ![]()
@Lucie343 ajaj v kolikatem tydnu?
ja to znam také ale přirozeně
@Dysis1 Ja 2× otehotnela prirozene a 2× konec 6-7. tt…v lete ket a konec 7.-8.tt . ![]()
@Dysis1 ted cekam na testy z hematologie
ale genetika a imuno v Gennetu mi vysla v poradku. Pritom 1.dcera z 1.ivf byla hned a vse bylo v naprostem poradku, od te doby jsem byla tehotna 3× a pokazde to skoncilo takhle. Uvidime, treba bude ted stastny rok. ![]()
Ty uz mas nejaky dite?
@Lucie343 nene nemam žádného prcka jeste tak bojuju
dneska byl den odběru a z 13 folikulu mam 10vajicek ![]()
@Lucie343 zdrželo se nám to tou hysteroskopii, pak sem musela cekat jednu ms, v lednu na začatku mají dovolenou, to sem měla další ms a ted to vyšlo takhle
je to složitý ![]()
můžu se zeptat kolik jste dávali za Ket samotný? Děkuju
Budu držet všechno co jde aby Vám to vyšlo
![]()
@Jaruška110 za ket jsme platili 10.000,–, leky jsem nemela zadny. Tak drzim palce ![]()
@Dysis1 bojuj
drzim palce! Pocet mate krasny! Ja mela tusim 12 folikulu, z toho 9 vajicek, z toho 7 zralych k oplodneni a vsech 7 se oplodnilo a přežilo, jedno jsme pak vkladali, z toho mame dceru a jedno bylo ted v lete ten ket. Takze mame jeste 5 zamrazenych
Tak snad to bude stacit…
@Lucie343 to by byla nádhera nase jdou i na genetiku tak snad jich bude dost
Ahoj holky tak dnes mi volali z 10vajicek bylo k použití 7 oplodnilo se jich 5 uz maji 4 buňky prej vypadají na jedničku.. tak jsem zvědavá kolik jich pujde do zdárného konce.. bude ET ve čtvrtek a co zbyde pujde na vyšetření.. jak jste to meli vy?
Doufám ze to budu mit podobné jako ty
říká se ze ten 4 den je nejhorší pro embryjka ![]()
@Dysis1 ahoj, moc gratuluju, to je krasný počet.
… chtěla jsem se ještě zeptat, nechávala sks psát tu neschopenku?
Jestli ji dávají v pohodě. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.