Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@blecha72 píše:
Jistě, že může počkat, ale to vzrušení z krádeže
Tak klidne se směj, ale prostě mám určite zásady.
Ty brďo, tak tohle se mi v životě nestalo, že bych koupila něco načatýho..a to nekontroluju vůbec, ejn magnety pod víčky kostíků, na to se kluci těší, tak to hlídám..a taky vybírám, který ještě nemáme, abych nekupovala pořád dokola ty stejný
a jdu dočít diskusi, zdá se, že to bude legrace ![]()
@zip121 píše:
Nechci rýpat, ale bo není zkracenina z nebo, ale z protože, takže tvůj příspěvek působí jako napodobenina ostravstiny, ovšem pro nás ostravaky dost úsměvná.
Zkuste si najít nějakou diskuzi s tragédií, je jich tu dost. Tahle se podle očekávání trochu zvrtla.
@snee píše:
no to víš, že počká, ale pokud chceš mít klid na nakupování, tak i já jí ten rohlík prostě dám a vím, že si ho bude žužlat a já si v klidu nakoupím..prostě ji tím zabavím a ještě se i trošku nají a pak to zaplatím.
Taky to nedělám…
Proč ti pláče v obchodě???
@Bonnina píše:
Jojo v Bille sem pracovala taky ale jen 14 dni. Kazdy rano kontrola syru ty nacaty plisni platkovy se vyhodily a zbytek prodal takze plisen byla v zarodkach.Pak rohliky kdyz spadly na zem tak se nesli dozadu aby to vypadalo ze se vyhazujou ale daj se normalne do bedynek k ostatnim a sup na prodejnu a takhle bylo veci vic, fakt hnus
@blecha72 píše:
Zkuste si najít nějakou diskuzi s tragédií, je jich tu dost. Tahle se podle očekávání trochu zvrtla.
Už jdu hledat ![]()
@Lenka512 v bille je vsechno cerstvi
tam snad kazdej salam zije vlastnim zivotem
.
@Lenka512 píše:
Taky to nedělám…
Proč ti pláče v obchodě???
kde čteš, že pláče?? ![]()
@ncc1701 píše:
Chlap si jednou v Globusu koupil ponožky se smajlíkem. Prodávaly se v zataveném pytli 10 párů. Až doma jsme zjistili, že místo deseti párů zatavili sedm a přihodili jednu lichou ponožku, asi náhradní.
Jinak se nám nikdy nic takového nestalo.
Prostě v sáčku je 10 rohlíků a jeden z nich je trochu nedokonalý
Stejně jako u toho vydlabaného sejra, jen dobrovolně.
Jak to tak vidím, tak se fakt budu muset dát na raw food. A i tak kontrolovat, v jakém stavu je ovo-zel.
@snee píše:
kde čteš, že pláče??
Pardon, tak jsem vydedukovala ze slov „mít klid na nakupovaní“…
tak co dělá?
@Lenka512 nebaví ji to v košíku a tak z něj vstává, vzteká se, že tam nebude, že už pojedeme domů, že ji to nebaví..rohlík prostě pomůže
a proč to vůbec píšu, to je snad jedno ne? ![]()
@zip121 Já taky ne. Nechápu, proč to někdo dělá. Jestli to dítě je tak hladové, že musí dostat okamžitě najíst a napít nebo by celý nákup prokřičely a rohlík je místo roubíku? To by mě fakt zajímalo.