Hovada v obchodech

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4398
8.9.14 16:45
@Menora píše: ** :lol:
Stejně jako já se schovávám s velkou Milkou a tu zcela sobecky sním sama na posezení :lol: :lol:. Hlavně to nesmí vidět :lol:

Přesně :) Člověk si musí dávat pozor, stačí jedno nepatrný pohnutí pantem, nenápadný žvejknutí, a děti jsou na nohou :lol:…Co to ta máma jí? My chceme taky!!! :-O Nejvíc dvouletej, ten má na to radar. Přijde, obhlídne, vyšťourá někde prázdnej obal od sušenky a už křičí „ňam ňam!!!“A když řeknu, že není, tak mi ukáže na pusu a naštvaně řekne „máma!“ :mrgreen: :andel:
A přitom mu to fakt nedávám :think: Od malinka to pozná podle obalu :nevim: Možná ho tím natláskali někdy starší děti nebo babička…Anebo mi někdo říkal, že ty obaly jsou dělané pro malé děti, že je lákají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
8.9.14 16:45
@Azeretereza píše:
Ja to jim i bez peciva, obcas bodne. Mnam. Snazim se jist v mezich zdrave, ale obcas si dam i ten parek, i kdyz dobre vim, jak vypada vyroba. Ale je dobrej, no. :oops:
:mrgreen: znám ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
8.9.14 16:48

@S.Ivanka presne ja jsem vyrustala pouze s tatou a rada rikam ze me vychovali vlci:-D tata mi povolil prakticky cokoli pokud to vylozene nebylo"o zivot". Chces ochutnat pisek-jadne dej si sama zjistis ze je hnusny. Vsevhno mi dvakrat vysvetlil a pak to bylo na me. Ta svicka pali, terezko ta svicka pali. Au tati pali a uz jsem na ni nesahala. Tohle se neji, opravdu ne(ale stejne jsem si z toho mydla ukosla) tata vse zvladal doma nebyl binec, ale taky 3× denne nelital se savem. Spatne jsem jedla(pomalu klidne i pet hodin) tak jsem mela 14dni jen suchy chleba a vodu. Mozna vam to prijde drasticke pro dite, ale nemocna jsem byla v detstvi 2× (jednou nestovice, jednou ryma a kasel) anginu jsem poprve dostala pred dvema lety. Takze myslim ze toto prislovi je vice nez pravdive. Omlouvam se zase jsem odbehla od tematu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
8.9.14 16:55
@Tereza01 píše:
@ulice pritel taky rika jsem na nich vyrostl a ziju. Prvni zlomenina v 15ti. :-) ja jsem taky jedla v detstvi tavenaky a parky(a neni to zas takova doba v mych 23letech) a ziju. Jen by to clovek nemel detem strkat hodem dolem:-) ovsem nerikam kdyz date diteti parek ze jste spatna matka-alespon si dite vypestuje protilatky. :-) protoze s jidlem se to ma tak ze kvalitu urcujeme mi spotrebitele. A dokud vsichni do jednoho neprestaneme kupovat parky kde 30% tvori kur. separat40%voda20%mouka a zbytek Ecka a. tavici soli tak to porad budou zkouset a porat budou sidit. Ja po skole koukala na etikety a hlidala Ecka, soli, separat(strojove oddelene maso stejna srajda) a po zjisteni co vsechno nesmim jist jsem procitla. Nectu etikety, nepriznavam si co kde lezelo a co kolem toho behalo a nedej boze tam spadlo. A jsem stastny tvor:-D Bohuzel nejde jen o procento masa je treba hlidat zaroven i ostatni veci. Vodu, sul, ecka, ruzne dalsi primesy. Je to alchymie… A vse to uhlidat se opravdu neda. Pokud mate na praci i neco jineho nez resit jidlo.:-D

Já sice spoustu věcí hlídám, ale řídím se tím, že nezáleží na tom čím hřešíme, ale na tom čím se živíme.
A rozhodně by mě nenapadlo soudit rodiče za to, že dají dítěti na výletě třeba párek v rohlíku nebo koupí zmrzlinu..
Prostě někdo to řeší víc, někdo míň. Nemá smysl se podle toho „kastovat“,jak je to někdy zvykem.
Já jsem ráda informovaná, ale někdy je potřeba i selský, zdravý rozum-třeba ty brouci-jsou ve všem a vždycky budou, to nám fakt neublíží 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
8.9.14 16:59
@S.Ivanka píše:
A co teprve Nutela :D tuhle jsem seřvala synátora že zmizela ani nevím jak…jen hrál do noci ty jeho tankisty :palec:

Nutella je věčný boj s mým mužem, jeden druhého věčně osočujeme, že mu jí ten druhý sněd´. :lol:

• Citovat
  • Upravit
543
8.9.14 17:15

@ulice přesně tak:-)
@Menora udelala jsem to jednoduše k narozeninam dostal kytici z lentilek(vlastni vyroba) 6kg dortu ve tvaru mimone(cokoladovy korpus a nutelova napln) a jako tecku 5kg nutelly :-D uprimne on miluje sladky ja mela glykemicky zachvat a to jsem to jen kupovala:-D ale radost jak triletak u vanocniho stromku. Dalsi mesic a pul ho se vsichni misto pozdravu ptali: uz si ji pokoril? A pekelne koukali kdyz po mesici a pul rekl ze jo.:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.9.14 17:32
@Itany píše:
Já třeba nekupuji balene syri v potravinářské folii u pultu…je to nekolikrat prebalovane to co je okorane se odkroji kde je plisen se take odkroji..vyhazuje se to az je to dost citit..takze sýr co ma trvanlivost tyden uz je proslej tyden nez to vyhodi… proto si necham vzdy nakrajet z nove cihle :D proste to co se da prebalit tak je 100pro jete:)

syrI nekupuji zásadně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
8.9.14 17:54

Ve Státech jezdíme nakupovat jednou týdně do supermarketu. Mám club kartu. Koupila jsem dvě plata výborných broskví. Asi po týdnu přišel dopis z obchodu, že broskve byly nakaženy bakterií listeria monocytogenes. Příkaz nekonzumovat a okamžitě vyhodit.My po týdnu broskve téměř žádné. Druhý den jsme upalovali k lékaři na odběry. Nic nám nenašli, ale čekání na výsledky milé nebylo. Jinak český chleba je nejlepší na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
8.9.14 19:06
@Lady4 píše:
Ve Státech jezdíme nakupovat jednou týdně do supermarketu. Mám club kartu. Koupila jsem dvě plata výborných broskví. Asi po týdnu přišel dopis z obchodu, že broskve byly nakaženy bakterií listeria monocytogenes. Příkaz nekonzumovat a okamžitě vyhodit.My po týdnu broskve téměř žádné. Druhý den jsme upalovali k lékaři na odběry. Nic nám nenašli, ale čekání na výsledky milé nebylo. Jinak český chleba je nejlepší na světě.

To je o chuti konkrétního člověka. :think: Za sebe můžu říci, že jsem jedla lepší chleba než je ten český.

• Citovat
  • Upravit
543
8.9.14 19:13

@Lady4 to v praze by pockali az se pose.res a jeste by ti vynadali ze to. urcite neni z jejich zbozi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
8.9.14 19:20

JJ, venku se vždycky těšíme na český chleba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
8.9.14 19:21

Tak ted jsem prisla u nas na Ladvi z Albertu! Katastrofa. Ani blby rajcata cherry - takovy prachy! Shnily melouny. No hruza. A na pokladne ani frajerka nepockala az jsem si nandala nakup! Boze, at ten kram uz skonci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
8.9.14 19:32

Albert je nejhorší. Ale je to jediný obchod kromě večerek, který je v centru Prahy otevřený po deváté hodině, kdy se vracím z práce. Síla, co? :roll: Takže si musím nakoupit ve volnu, jinak se nenajím. Tam jedině nouzovky, ovoce a zeleninu nelze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
8.9.14 20:04

@Litta no tady se prohnala takova smrst a to jsem dnes chtela tedtoviny s rajcaty a tak. Mam akorat chlebicky, nic jinyho tam clovek nekoupi fuuuuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
8.9.14 20:17
@Menora píše:
To je o chuti konkrétního člověka. :think: Za sebe můžu říci, že jsem jedla lepší chleba než je ten český.

Mne taky chutna stredomorsky chleba o dost vic, ale uz se po 14 dnech tesim na cesky :-) Podle myho nazoru na cesky, cerstvy teply chleba nema nic, mnam. Spucnu pulku na posezeni jen tak, bez niceho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák