Hubnutí 2010

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3138
23.4.10 10:57

Hubnutí 2010

ahoj tak zakladam dizkusi hubnutí,chce se nekdo pridat?????Potrebuju totiz nutne zhubnout a chtela bych najit par lidicek co chteji zhubnout se mnou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2596
23.4.10 11:16

Ahoj Katty, tak já bych zhubnout též potřebovala, ale stále kojím :-( Po porodu mi zůstalo stále asi 6 kg a bohužel je to vidět :roll: Já byla zvyklá být celý život hodně hubená, teď najednou celulitida, špeky na bocích :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
23.4.10 11:21

Ahoj. Tak mě po prvním porodu zůstalo 5kg, po druhém dalších 10kg a teď se nemůžu hnout z místa (co se váhy týče). Taky kojím, takže na nic moc razantního si netroufám. Každý den ráno 20-30min cvičím, ale je to spíš posílení pánevního dna a trochu problémových partií. Ale i tak se u toho zapotím a hlavně se pak celý den mnohem líp cítím a je fakt, že bříško už není tak povislé (ovšem velké je pořád ;) ). Těším se, až budu moct pořádně vyrazit na prochajdy ven s kočárkem, ale zatím to nešlo, starší byla od porodu skoro pořád nemocná doma a jejím tempem a délkou trasy školka - hřiště - domov asi moc rychle nezhubnu. Už jsem hodně omezila sladké (skoro jsem vypustila čokoládu, kterou jsem jedla fakt ve velkém).

Jak jsme na tom

vysněná výchozí 14.5. 28.5. 11.6. 25.6. 16.7. 30.7. 13.8. 27.8. 10.9.
kkattty 68kg 75kg
Beetree 69kg
hkac 70kg 85kg 83kg 82kg 82kg 83kg 82kg 82kg 82kg 81kg 80kg
zdenka v
klorane 91kg
bedru
kvaček 66kg 76kg
Caty
Agatha 81kg 111kg 109kg 110kg 108kg 111kg 110kg 109,5kg
lacenka 80kg 97kg 96,4kg 93,9kg 94,2kg 94,1kg 93,3kg 92,8kg 91,8kg 89,8kg
yweta 67kg 75kg 71kg 72kg
Ifinity 116kg
Luciska001 55kg 62kg 60kg
Melounek 56kg 62kg
Halka 59kg 79kg
céčko 60kg 69kg 68kg 69kg 69kg 68kg 68kg 67,5kg
Raakosnicek 60kg 70kg
Mišik
Marry11 65kg 72kg 72kg 72kg 67,8kg
natálka 65kg 79kg
goldenka 80kg 95kg 89kg 89kg 88,5kg 88kg 88kg

Příspěvek upraven 10.09.10 v 08:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenka_v
23.4.10 11:35

Ahoj, já před měsícem přestala kojit. A najednou přibírám a je to děsný.
Takhle mi po porodu zůstalo asi 5 kg a ted jsem určitě další nabrala.
Nějak nemám pevnou vůli, ale když se na sebe podívám, hrůza!!!! Boky, stehna, břicho… :(
Musim s tím něco udělat!

• Citovat
  • Upravit
2596
23.4.10 11:37

Hkac, já stále věřím, že se to hne, až přestanu kojit, mám tušení, že je to vynucená zásoba. Ovšem já pro hubnutí dělám prdlajs :oops: Jen občas cvičím a nevadí mi dlouhé procházky, ovšem v jídle se nehlídám vůbec…což by teda asi fakt chtělo :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
23.4.10 11:42

přidávám se do klubu…nekojím,jen můj jídelníček je k ničemu,nestihnu se nasnídat,jelikož musím rozvařit oběd,pak honem s prckem ven,pak jde po obědě spát,já honem letím ven na zahradu a dodělat co jsem nestihla, něco malého rychle sním a tak je to až do večera…no a večer až malej usne,vrátí se nám taťka z práce,samo že hladnej takže večeříme spolu,ach jo,..... :oops: :oops: :oops: :oops: takže těch 10kg by mi taky neuškodilo…holky nezkoušela jste někdo kapky Empulis…na hubnutí,kolikrát je vidím na www.mimiaukce.cz ale nevím jestli fakt tak pomáhají. :?: ..udávájí až 10kg za 2 měsíce… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
23.4.10 11:42

Zdeni, taky je mi ze sebe blbě, břicho celkem ok (jako plochá přistávací dráha to není, ale je jen maličko vypouklé), ale ty nohy :roll: Uvažuji o kavitační liposukci v kombinaci s lymfodrenáží, brání mi v tom jen kojení :-? Nechci, aby šly zásoby tuku rovnou do mlíka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
23.4.10 12:08
klorane píše:
přidávám se do klubu…nekojím,jen můj jídelníček je k ničemu,nestihnu se nasnídat,jelikož musím rozvařit oběd,pak honem s prckem ven,pak jde po obědě spát,já honem letím ven na zahradu a dodělat co jsem nestihla, něco malého rychle sním a tak je to až do večera…no a večer až malej usne,vrátí se nám taťka z práce,samo že hladnej takže večeříme spolu,ach jo,..... :oops: :oops: :oops: :oops: takže těch 10kg by mi taky neuškodilo…holky nezkoušela jste někdo kapky Empulis…na hubnutí,kolikrát je vidím na www.mimiaukce.cz ale nevím jestli fakt tak pomáhají. :?: ..udávájí až 10kg za 2 měsíce… :roll:

já jsem si je koupila a žádný efekt, stálo mě to přes 2tis. a nic a hrozně mi pak chodily maily , at si objednám další :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
23.4.10 12:12

holky přidávám se k vám, ale snad to nebude jenom u řečí, ale i u nějakého skutku :-D já plánuju taky těch 10 kg, ale plánuju to asi rok no :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
23.4.10 12:28

Holky to jsem rada ze v tom nejsem sama ja jsem nabrala od vánoc 4 kila a pri tom mojem nevydarenem tehu dalsi 3 takze celkem 7 kilo nahoru,od zitrka jdu do toho zvazim se a napisu to sem :dance: a za tyden zase …atd,no mam v planu zdrave jist,zelenina ryby…atd…rano si dam ovoce a jogurt neco dietnejsiho na obed a vecer uz budu jist jen zeleninu a bilkoviny,a co vy???…klorane tabletky si nekupuj ja jich mela,a je to na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
23.4.10 12:30

jdete do diety se mnou??? ze by jsme se odhodlaly napsaly jsem vahu…atd nekde jsem videla i metruk na hubnuti ale nemuzu ho najít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
23.4.10 12:30

Tak holky, já se přidávám taky do klubu. Měsíc po porodu mám dole jen 16 kilo z 30. Z toho 25 kg bylo za poslední měsíc a půl těhu. Byla to hodně voda kvůli preeklampsii. Zpočátku to šlo dolu hezky, ale ted se to seklo a to nesmim skoro nic jíst kvůli malé. Hodně věcí jí vadí a bolí pak bříško, takže můj jídelníček jsou suchary, šunka, mrkev, okurka, meloun, sem tam nějaká sušenka, hlavně musli tyčinky, žerve a přesnídávky.Ale dolu to prostě nějde a jsem zoufalá. Až bude léto nevylezu z baráku.

• Citovat
  • Upravit
15674
23.4.10 12:31

No tak já na to, že po kojení zhubnu, nespoléhám, protože už jedno ukončení kojení mám za sebou a skutek utek ;) . Já vím, že u mě jde hlavně o ten pohyb, protože na omezení se v jídle nemám dostatečnou pevnou vůli a i kdybych to vydržela, tak jak se přestanu omezovat, tak půjde vše nanovo. A omezovat se už pořád nehodlám :oops: . Ale pohybu mám málo, tak se jen musím dokopat. Maruška zdá se být kočárková, tak doufám, že jí to nepřejde a budu moct hltat kilometry. Anežka v kočárku nevydržela nikdy moc dlouho, takže nějaké delší procházky s ní nehrozily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
23.4.10 12:34

Caty, tak já v těhu přibrala asi 15kg, z toho mi zůstalo 10kg a z toho jsem od porodu neshodila nic a prostě to nejde. Jím zdravěji než dřív, přílohy skoro vůbec ne, bílé pečivo jen výjimečně. Ovšem ráda to sladké, bez toho prostě nejsem dojedená. Maruška zdá se stráví v mlíčku cokoliv (už jsem zkoušela i cibuli, česnek, dušený hrášek a až budem mít po 3m, tak zkusím i brokolici a květák). Asi nejhorší je, že pro mě samotnou se mi vařit nechce a jak o víkendu vaří manžel, tak to dietní teda rozhodně není :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
23.4.10 12:35

Ahojky, tak já se teda taky přidávám, i když já tedy potřebuju minimálně 3×10kg! Když jsem prvně otěhotněla, měla jsem o 20 kg míň než teď a už tenkrát to byla slušná nadváha. Už nekojím, děti mě sice prohání, ale kila jaksi dolů nejdou. Je fakt, že pro to taky nic moc nedělám. Sice se nepřežírám, ale taky neomezuju a přemlouvám se minimálně rok. Co se léků týče, měla jsem napsaný Sibutramin Teva, ale EU doporučila stáhnout ho (a jemu podobné) z trhu, tak jsem s ním ani nezačala.
Holky, nezkoušela jste některá to Alli? Docela jsem o tom četla, asi to pomáhá, ale má to dost nepříjemné vedlejší účinky.
No pořád mě všechny okolnosti přesvědčují o tom, že je třeba se prostě začít pravidelně hýbat a upravit jídelníček. Jinak to asi nedáme, co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová