Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Vcielka píše:
Colafit tak 77 anebo 80kg už není rozdíldržím palce, když vidím že se daří ostaním tak se také snažím abych se nemusela stydět, jinak bych byla nespokojená ale asi bych se nedonutila a vždy našla nějakou výmluvu proč to nejde
Všichni říkají že až přestanu kojit tak to půjde někdo to tak má. Ale zatím si říkám že je to také pomoc, prcek spaluje za mně bohužel i vyčerpává. Jak to moje zlatíčko odučit kojení? Vím že mi to bude jednou chybět
U mě naopak po ukončení kojení váha naskákala ![]()
Holky já mám dvě děti blízko po sobě - jedno tři roky a druhé rok a půl, takže cvičení přes den u mě fakt nehrozí. Musela bych se někam zavřít a to taky nejde, kdo by je hlídal
No a ujití kdoví kolik kilometrů s kočárkem taky nehrozí, chodíme jak šnekoni, musím se přizpůsobit tříleťákovi. Do toho únava, mám permanentně kruhy pod očima. Ale bude líp, začíná jaro a nabíjí mě sluníčko, jupí ![]()
new píše:
Holky…dnes 2kousky buchty s mlékam - čuně no, ale pekl jí přítel a já prostě neodolala
Důležité je tohle nebrat jako selhání, ale normálně v dietě nepřestávat. Hlavně si neubírej. Jez pořád stejně často a tak jako bys nehřešila. Myslím neubírej množství porcí, jen třeba část masa a přílohy nahraď zeleninou, aby to bylo míň kalorické, ale ne nějak výrazně. Mělo by tě to zasytit. A hlavně psychika je mrcha, buď v pohodě, říkej si neustále jak hubneš a bude to tak ![]()
AknelinkaO píše:
Taky nevímJá bohužel tenhle víkend zůstanu bez cvičení ve fitku
Jsem jaksi promeškala objednání a v dobu, kdy můžu jít cvičit, už nemají volno
Tak jsem si včera aspoň udělala radost a koupila si nové rifle, když už máme to jaro, tak mám další motivaci, ať se do nich vlezu, jsou uzounké
No, já teď musím jedny džíny vyřadit, protože mi padají a nemají poutka na pásek
Jo koukala jsem na jste to, co jíte a ta silná paní byla fakt úžasná ![]()
holky, obě děti nemocné
, takže cvičím tak, že běhám z pokojíčku do pokojíčku a utěšuji je. Manžel už je trochu lepší, ale musí dneska do práce (a to má dovolenou
, tak jsem pěkně nas…).
Amabilis, teda řízečky, zákusky…to Ti chutnalo?
Mně už taková jídla ani nelákají
Tak hlavně že váha je ok ![]()
A co cvičit večer? Já když nestihnu, když děti spí, tak přes den to taky jinak nedám…tak cvičím, až večer usnou ![]()
Colafit, a co je dětem? Musím zaklepat, u nás jen mírná rýma, jinak nic.
Když jsou děti nemocné, je to hrůza…a když je do toho ještě máma, tak to je nejhorší ![]()
Ahojky odcvičeno a za hoďku mažu pešky do solné jeskyně tam a zpátky je to 4-5km. Takže ještě trošku pohybu. Jste to co jíte jsem viděla pani byla skvělá ale osobně mi bylo hodně smutno, slyšet děti jak se těší až bude normální. Chápu její odhodlaní a budu se snažit ať se za sebe nemusím stydět ani já ani rodinky.
Colafit ty jedeš musím máknout.
Ale musím se pochlubit železo začalo zabírat jsem méně unavená, nemoc už odeznívá, proto ani nemám chuť mlsat. A super už čtvrtý den držím a celý den nekojím je to hodně namáhavé, prcek chce svoje. Ale je to zlatíčko večer už se na kojení tak těší že mně vezme za ruku odvede do ložnice a řekne že jdeme dělat hají.
Aknelinko, chutnalo, ale nesměla jsem toho sníst hafo, že jo
Ale já to beru tak, že se nemá nic přehánět, proto si z toho nedělám hlavu a klidně občas zřhřeším. Je to lepší, než na to myslet a nebo pak být na místě, kde se jí velmi nezdravě a trpět tam hlady, aby mi nebylo špatně.
Já cvičím večer, když manžel přijde z práce. Jinak to prostě nejde. Ale já bydlím v baráku, takže se ani tak nenudím. Dneska jsem zryla kus zahrady, denně musím nanosti dřevo ke krbu (není to úplně blízko), takže bych měla pohyb i bez cvičení ![]()
Akne, Lucka má chřipku a Mareček zánět průdušek, oba vysoké teploty, takže paráda. Já je oba ještě nikdy neměla nemocné najednou (Mareček ještě neměl ani rýmu), takže fakt nezvládám.
vcielka, jak jsem psala, vážila jsem se večer a oblečená a teď ráno a nahá, takže žádné zázračné zhubnutí. Ale metřík vypadá lépe. ![]()
holky, mohly byste sem hodit odkaz na to druhé cvičení (podobné jako fithall)? Mě fithall fakt nebaví - ve cvičebním plánu mám pořád kick box nebo kruhový trénink, a to mě nebaví. Díky
Amabilis, to chápu, já taky nejedu úplně podle jídelníčku…třeba dneska jsem dojídala po dětech kuřátko v KFC
Ale třeba když jsou ty volné dny, tak ani nemám chuť se nijak přejídat a na buchty už mě taky neužije ![]()
Taky bych měla začít s nějakými zahradnickými pracemi, ale čekám ještě na větší oteplení ![]()
Colafit, a jak máš staré děti? My si zánět průdušek užily na začátku zimy, obě holky poprvé antibiotika, no bylo to veselé
Než se pak z toho daly dohromady a začaly normálně jíst, to bylo aspoň 14 dnů ![]()
Já kruhový trénink vypustila úplně…a kick box mě čeká od zítra, ale taky jsem se dívala, že je tam toho hodně
Já doteď střídala ruce, nohy, zadek a břicho, tak to bylo dobré ![]()
já si teď nahrazuji cvičení jiným, protože to, co mi naplánovali mě nebaví.
Lucince byly v lednu 3 roky a Marečkovi je necelých 8 měsíců. Kupodivu on to zvládá mnohem lépe než ona. Tak snad jim bude brzy lépe. Naštěstí už dorazil manžel, tak mám trochu volno.
No, tak to máš asi taky co dělat s tak malými dětmi
Tak to přeji hodně sil, já jsem z toho vždycky hrozně nešťastná, když jsou nemocné a to naštěstí moc nemoci neznáme zatím ![]()
A nejhorší, když třeba něco chytnu od nich i já, dřív jsem bývala nemocná minimálně a teď od nich chytnu každé nachlazení, před Vánoci jsem měla dokonce i angínu a antib., dr. mi řekla, že to je z toho vyčerpání, jak nemůžu ani to nachlazení vyležet, no ale jak to s dětmi dělat, že ![]()
oni naštěstí nejsou často nemocní. Lucka 4× za ty 3roky a Mareček teď poprvé. Nicméně s Luckou to mělo vždycky stejný průběh - ona to chytla, dostala se z toho během chvilky a já to pak léčila měsíc. Přesně jak píšeš, vyležet to, když i v noci 3× kojím, je mise nemožná ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat