Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak jsem dneska pěkně prasila
K 2. večeři jsem si dala zapečené těstoviny s uzeným a to jsem ani necvičila. Tak snad zítra bude lépe… ![]()
Colafit, můžeme si podat ruce…pražené mandle a sklenka Pálavy, no fuj ![]()
Sklenka Pálavy není fuj, taky bych si dala. U nás je to nedostatkové zboží ![]()
dobré ráno. Tak nakonec jsem si zacvičila, jen nevím, jestli počítat na včera nebo dnes - cvičila jsem skoro o půlnoci. Jak jsou děti (a teď i manžel) nemocní, tak máme úplně přeházený rytmus. Teď u nás všichni spí.
Amabilis, tak já Ti ji pošlu, u nás ve vinotéce mají vynikající sudovku, já už drahé lahve ani nekupuji ![]()
Tady v Čechách je bída
My se do ní zamilovali v Perné. Máme nejradši výběr z bobulí nebo hroznů, ale prostě sladkou. Většina lidí má rádo kyselé víno ![]()
To se nedivím, já ji mám také ráda ![]()
A kyselé víno se snad vozí jen do Čech, ne
![]()
AknelinkaO píše:
To se nedivím, já ji mám také ráda
A kyselé víno se snad vozí jen do Čech, ne![]()
Mně přijde, že čeští milovníci vína pohrdají těmi, co milují vína sladká. Ale nejsladší jsou ze zahraničí (je tam tepleji). Nemluvím o přislazovaných patocích, samozřejmě
Takže když někam jedem, zaručeně si dovezem víno. Jinak mám nejradši bílé a právě Pálavu, tu stavím z našich vín nejvejš ![]()
Ahojky přidávám se k včerejšímu prasení, ale zase sklenka červeného tramínu pozdní sběr k tomu kousek sýra snad takový prohřešek není byl den žen
. Hlavně od pondělí žádná čokoška a dnes 7km procházka s cvičením.
Poznala jsem tady na e-miminu aktivní maminku, bydlí kousek ode mě. Kousek jsme běželi ,pak odstavili kočárky pod schody v parku a vyběhli nahoru dolu na lavičkách se protáhli a ruce jsme procvičili když jsme tahali kočárky po takových delších stupínkách jakoby schodech. Celkem jsem venku strávili tři hodiny prcové se v lese vyspali na čerstvém vzduchu procházkou po cyklostezce, už se těším na příště.
Jinak kvalitní suché vínko mi nevadí, ale sladký dobrý tokai to je mňamka. Slámovku tak max skleničku to je jako sladký dortíček. Už mi děláte znovu chutě , mrknu na tu Pálavu.
Vcielko, tramínek je taky dobrý ![]()
No tak super cvičení, hlavně že jste si tak sedly ![]()
Já si teď dala břicho s hubnoucím komandem a večer konečně po 14dnech do fitka, tentokrát na Heat, už se těším ![]()
viď, také mám radost. a vínko mně naštvalo ještě tam půl láhve zbylo je nějaké kyselé a přitom jiný výrobce ho měl naprosto skvěly že bych ho snad vycucala po kouskách sama tohle se nepovedlo vypít ani ve dvou ![]()
Když ono u těch lahví je to dost často taková sázka do loterie, já poslední dobou buďto něco koupím přímo od osvědčeného vinaře nebo pak raději ve vinotéce, kde si člověk ochutná předem, co bude pít ![]()
koukám samé vinařky. No, my nakupujeme lahve vždycky ve vinotéce, kde si to můžeme ochutnat. Ale my máme stálého dodavatele ve Francii, takže nám vozí vína on. V supermarketu jsem si koupila víno snad někdy na škole naposledy.
Tak trošku vína máme při hubnutí povoleno, ne? ![]()
Já teda občas ujíždím i na campari s džusem…tak si pak nedám ten ranní džus, no ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat