Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Colafit, tak promiň
Ale vem si, že už jsem skoro 2,5 roku po porodu, tak že už bych fakt se sebou měla začít něco dělat
Nejhorší bylo, že jsem se začala vyžírat fakt až s dětma, takže ze 69kg po šestinedělí bylo jednu dobu až 72kg
A šlo to teda pěkně blbě dolů, nakonec jsem to stáhla na 68kg…a díky Havlíčkovi na 64kg aktuálně, už myslím jedu 7.týden, ale už to vlastně ani nesleduji ![]()
Tak nám pošli fotku do SZ ![]()
Vcielko, to chodíš takové procházky asi s kočárkem, co? To my už kočár nepoužíváme, teď aktuálně frčí first biky - cykloodrážedla, takže mažu za nimi rychlou chůzí, ale zas ještě neujedou moc ![]()
Já chodím moc ráda, i v létě po horách…tak snad to zas půjde, až budou děti větší ![]()
akne, v pohodě, já tomu rozumím. Když jsem měla 62kg, tak jsem taky chtěla kilo dvě shodit a teď si říkám, co bych za to dala
Prostě asi máme nespokojenost v genech.
Abych Tě utěšila, tak jsem si teď dala kopec špaget s rajčaty a sýrem, až je mi blbě ![]()
fakt mi to dneska úžasně funguje, zase mi to spadlo a příspěvek se neuložil.
Akne, tak ať je ti brzy lépe. Pro jsi motivace, že to musím zvládnout taky. Nadávat můžu jen sama sobě, že jsem takové čuně, které se vykrmilo až na 80. ![]()
Aknelinko to víš že s kočárkem, ale prcek už toho také zvládá docela dost dopo odjel 1km na motorce než nám zpravili kolečko na kočárku, a odpo ušel pěšky další 1,5 kolem kočárku jemu už se také nelíbí jenom jezdit. Sice byl zablácený až za ušima asi třikrát v lese upadl, ale večer se mu pak krásně spalo.
Pro dnešek odcvičeno potřebuji žehlit a moc se mi nechci asi dám relax než se vzbudí.
![]()
Vcielko, a co teď cvičíš? Já se vykašlala na fithall a jedu teď pár dnů komando
Asi si teď dám jen trochu na břicho, mám ještě nějakou práci…a večer to doženu ![]()
Tak to ujel fakt hodně ![]()
Dobré ráno. Tak já jsem včera po nemoci vyrazila na alpnning a dopadla jsem špatně. Začalo mě tak pálit na plicích, že jsem to musela po cca 40min. vzdát. Klasicky přepálený nástup. A jako bonus jsem se pěkně poštěkala s manželem. Suma sumáru, včera den na velké h.....
Jinak doma cvičím podle fithall a některé (např. posilování břicha) podle hubnoucícho komanda. Na fithall ale nejedu podle plánu, ale vybírám si cvičení sama.
Máte nějaké pokroky? Já nic, ale snad se to zase trochu rozhejbe. Teď jsem moc důsledná nebyla.
Zdravím všchny maminky, je tu zajímavá diskuze taky bych se přidala, můžete mi prosím nědo říci úplně ve zkratce, jak to funguje?
Jídelníček od Havlíčka je asi daný, jak je k tomu napasované to cvičení? To se cvičí na baloně??
Pojd´te se některá přidat, dospěla jsem k názoru, že až si budu hledat po RD pravděpodobně práci, cca za rok, tak nejen znalosti jsou třeba, důležitý je i vzhled, v dnešní době určitě. Kdo jde do toho a kdo mi poradí, jak začít?? Moc díky.
Colafit, po té nemoci to asi nebyl dobrý nápad, to znám…já šla jednou na heat s rýmou a myslela, že tam padnu…náročné je to i pro zdravého ![]()
Já právě důsledná nejsem, už jsem úplně přestala jet podle jídelníčku, i když jím zdravě, ale asi větší gramáž…takže přemýšlím, že tenhle týden ještě nějak doklepu a od pondělka zas najedu na přísný režím ![]()
Se cvičením to mám stejně, fithall už jen výběrově, víc mě chytlo to komando…břicho je super, zkoušela jsem i posilování s židlí nebo činkami, a všechno je dobré ![]()
Ivano, to cvičení je různé, mrkni se na ty stránky…nebo i na jiné, co jsme tu psaly ![]()
Aknelinkozatím se snažím fithal a prokládám to vším možným. Přesně jak psala Colafit dám si najednou třeba pondělí a pátek pak třeba zacvičíme s kočárky, a různé cvíčo na netu . Anebo na co mám zrovna chuť. ![]()
Ivano xxxkdyž se podíváš několik stránek zpátky najdeš odkazy na různé stránky a weby s cvičením i doplnění jídelníčku od pana Havlíčka. Cvičíme všechny dle možnosti a dle hlídání, a hlavně tak aby nás to bavilo, proto zkoušíme i hubnoucí komando,fitness tv aby to bylo pestrý líp se pak cvičí. ![]()
Colafitpřeji ať máš dnes lepší den ![]()
Pro dnešek odcvičeno, dívám se že nás moc nezbylo, co se dá dělat hlavně vydržet. ![]()
Já už mám odcvičeno a budu muset dohnat to včerejší žehlení snad se nevzbudí.
Vcielko, tak já mám dnes taky odcvičeno
Jsem vyřešila fitko tím, že jsem tam vzala s sebou i děti, mají tam každé dopo hrací koutek s hlídáním, tak jsem si dala Power plate na 30min. jako na zkoušku, jestli to tam děti vydrží…a úplně v pohodě, spíš brečely, že nechtějí domů ![]()
A cvičitelka říkala, že prý je na mě vidět, že jsem zhubla…to je první člověk
No ale nevím, jestli jsou ty 4kg někde vidět ![]()
Aknelinko určitě jsou, hlavně pokud to není hladověním ale cvičením a úpravou jídla. Stojíš víc vzpřímeně máš zpevněné svaly. Je fajn že si děti to cvičo také užili. Drž palce ať nám vrátí nějaké daně a jdu také do posilky ![]()
holky, čauves. Já snad bpůjdu večer do fitka, jinak mě čeká fithall. Já bych taky řekla, že 4kg (jestli to byl tuk) jsou hodně vidět.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat