Hubnutí podle Havlíčka s cvičením na Fithall

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1759
15.3.12 13:31

Já se spíš bojím aby jsme nemuseli ještě doplácet manžel změnil zaměstnání a nepozastavil živnost, pouze zrušil příkazy na zdrávku a sociálku, na socialce mu radili mu tam že je lepší to neplatit a pak doplatit pouze penále že by mu to stejně vraceli když to za něj platil zaměstnavatel. Dělá mu to účetní takže pořád čekám co bude a jasně přeju ať vám také vrátí co nejvíc každá kačka se hodí kord při rodičáku.

• načítám...
20777
15.3.12 14:04

Ahoj! Mně včera tchýně taky řekla, že jsem zhubla. Neviděla mně asi měsíc a půl :dance: Jinak váhu sice držím, ale dolů to zatím nejde a změřit jsem se zapomněla, udělám to až bez dětí (a bez tchýně :P ).

• načítám...
1759
17.3.12 07:28

Amabilis také dobrý.
Holky ja se těším sehnali jsme Palavu budeme ochutnávat, když je venku hezky a je ten víkend možna posedíme venku

• načítám...
20777
18.3.12 23:34

Já strávila celý víkend na stromech (a pak pod stromama sbíráním větví a řezáním a tak, pak to ztopíme v krbu, až to uschne). Jsem zničená víc, jak z pilates :lol: A zvládla jsem dodržet pitný režim a snídaně se svačinama, oběd a večeři jsem jedla s ostatníma, to nebyl čas řešit :mrgreen:

• načítám...
1759
19.3.12 06:45

Amabilis to věřím, rozhodně je to hrozná makačka, ale zase večer příjemná únava. O víkendu jsme si dali Pálavu a Neuburské ještě tam zbylo a vcelku chutnalo oboje.
Akorát váha se nehla, konečně se mi povedlo dostat na sebekoučing na Stobu musela jsem provést novou registraci, příští týden budou výsledky určitě lepší.
včera jsem si dělala místo buřtguláše, těstovinky se zeleninou a tuňákem, prckovi také chutnalo tak mám radost. :hug:

• načítám...
colafit
19.3.12 10:12

Pěkné pondělí. My jsme byli u tchýně a celý víkend jezdili na kolech. Jsem docela zničená, ale pohledem se mi zdá, že vypadám mnohem lépe než, když jsme začínaly. Na váze jsem nestála, takže aktuální stav neznám.

Tchýně mi půjčila knížku „jídlo jako životní styl“ od Havlíčka a fakt pěkné. Je tam hromada receptů, tak až nějaké vyzkouším, tak je sem určitě hodím.

• Upravit
1759
19.3.12 10:29

je colafit už se těším na recepty a také přeji hezké pondělí :lol:

• načítám...
colafit
20.3.12 08:16

tak já vůbec nestíhám. Včera jsem byla v práci a spojila snačinu s obědem a večer jsem měla hlad, že bych snědla večeři i manželovi(naštěstí byl rychlejší).

Jinak jsem se dnes měřila po 2 měsících a přes prsa - 1cm, přes břicho - 3cm a přes boky - 4cm. Váhu zatím stále nevím, ale těším se, tak snad nebudu zklamaná.

• Upravit
20777
21.3.12 09:39

Tak hlásím kilo dole a taky, že jsem blbě měřila, má se měřit přes pupík a já měřila v tom uzkém místě, proto to nešlo dolu a najednou jsem zjistila, že vlastně jo. Akorát jsem dneska nenašla krejčovský metr (ach ty děti, a to mám asi tři!!!! Ne děti, ale krejčovský metry). Takže jsem měřila pásmem, které se tak moc nepřizpůsobí, takže kdo ví, kolik mám ve skutečnosti :lol: , ale výsledky: pas 79cm, pupík 87cm, prsa 94cm, boky 101cm a noha 61cm a váha 71kg. Když to takhle půjde dál, tak asi snížím cíl na 65kg :palec: Jinak já teď nemám čas cvičit, ani nic moc dalšího řešit, jsem furt na zahradě, musím stihnout dostříhat stromy, než rozkvetou :zed:

• načítám...
1759
21.3.12 12:39

Teda holky vy jste fakt super, Amabilis závidím a o to víc se musím snažit. My bohužel bydlíme v paneláku ale snažíme se být venku co nejvíc třeba včera jsme byli od devíti do dvou a k tomu jsme cvičili s prckami a za kočárky dnes se nemůžu ani pohnout. ;)

• načítám...
20777
21.3.12 12:53

Vcielko, to že se nemůžeš pohnout, je špatně. Zřejmě jsi nedala svalům během námahy vydatnou svačinku :mrgreen: Já teď normálně i mlsala. Ne teda nic výrazného, ale synovi jsem zabrala dva bonbóny a manželovi jeden čokoládovej z bonboniěry :lol: A jeden den jsem byla tak vyšťavená (prostě zlikvidovaná), až jsem si kromě kafe musela dát ještě dvě kostičky čokolády (máme 75%tní), abych se přestala třást. Byla jsem strašně unavená, ale potřebovala jsem to dodělat.

• načítám...
1759
21.3.12 13:20

Ono to nebylo ani tak cvičením jako že se mi vrací bolesti stydké spony a kostrče co jsem měla před porodem. Fakt je to bolest že pak nemůžu téměř chodit. Někdy stačí krátká procházka jindy můžu courat celý den. V sobotu jdu k fyzioterapeutce a dnes jsem začala cvičit mojžišovku. Snad to zabere :,(

• načítám...
20777
21.3.12 13:31

Aha, tak to je mi líto. Já takhle naštěstí trpěla jen v těhu, ale díky tomu si tu bolest dovedu představit.

• načítám...
1759
21.3.12 13:35

Já také v těhu, ale se to vrací a dost se to zhoršuje ještě měsíc dva zpátky to bolelo tak jednou za 14 dní teď obden až každý den :? Fakt nevím čím to je že se to tak rozjíždí

• načítám...
colafit
21.3.12 15:26

vcielka, tak to budu držet pěsti, abys přišla na příčinu. Já mám problémy se zádama, blokují se mi i žebra a pak se nemohu ani hnout. Jak jsem ale začala cvičit, tak je to lepší.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková