Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
75tomas.novotny
12.1.15 10:00
@Menora píše:
@Black Cat
Vidíš a já mám zkušenost i jinou. S fanatickými křesťanskými milicemi, které si krutostí nezadaly s těmi islámskými.

Myslis treba tohle?

http://en.wikipedia.org/…ila_massacre

• Citovat
  • Upravit
75tomas.novotny
12.1.15 10:01
@maxi2408 píše:
Kazde nabozenstvi ma cast, nebo historii, na kterou neni pysne a ktera jeho cernym svedomim. Nikdo vsak nemuze poprit zcela zasadni vec, ze ve jmenu islamu bylo zabito nejvice lidi, oficialne vyzaduje absolutni toleranci od ostatnich, ne smerem k ostatnim, ze stredovekzch nositelu umeni, lekarstvi se stali nositele kalasnikovu a jinych utocnych zbrani, vyuzivajici bezostysne i deti. U ostatnich nabozenstvi nebo sekt jde o jevy nebo excesy, se kterymi si moderni spolecnosti poradi. Tohle je ale skutecna hrozba. Touha a povinnost ovladnout neverici je v koranu primo zakotvena. Vpripade, ze by sem is dorazil, neverte tomu, ze by zdejsi konvertovane setril. Zijete predsi na pude poskvrnene vepri.:-)

Uz jsi nekdy slysela o neokonzervativismu a valce v Iraku napriklad?

• Citovat
  • Upravit
5073
12.1.15 10:02

@Kobliha51 Speciálně to co se děje v Africe ve jménu kohokoliv nemá s žádnou vírou nic společného a je jedno jestli se ti lidé schovávají za křesťanství, Islám nebo něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75tomas.novotny
12.1.15 10:27
@Black Cat píše:
@75tomas.novotny Jenže ty uvadíš příklad, kdy si někdo pokřiveně vyložil učení z bible a pak fakt, že islám vysloveně vybízí k vraždám a likvidaci nevěřících… Ty porovnáváš hrušky s jablky… Na jednu stranu se tu snažíš ve svých příspěvcích odlišit fanatické teroristy od obyčejných muslimských lidí, ale pak rád vypíchneš na druhé straně úplně stejné blbé přirovnání…
A už dávno nežijeme ve středověku… to jen k těm křižáckým výpravám… Nějak jsem v součastnosti nezaznamenala výpady křesťanského obyvatelstva proti zbytku světa ve jménu víry a Boha.

Co treba takova valka v Iraku?

• Citovat
  • Upravit
731
12.1.15 10:29

Odpovídala jsem na otázku zakladatelky. Nikdo Tě nenutí můj příspěvek číst a ani s ním souhlasit. Nemám tolik volného času, abych tady s Tebou rozpřádala neúčelné diskuse na téma, kdo z koho a jak. To nikdy nikam nevedlo.
Stavme na faktech. Česká republika je místem, které čerpá z tradičních křesťanských hodnot (obecně, bez tématu církví, restitucí), křesťanství zde má historické kořeny, je hluboce ve společnosti zakořeněno. K tomu patří i to, že jsme schopni tolerovat i ostatní náboženství, staví se zde modlitebny, mešity, kazatelny různých náboženství. Nikdo je výrazně nediskriminuje, občas se vyskytne více či méně pubertální exces (prasečí hlava na vratech mešity někde u Černého mostu v Pze). Pokud Ti tyto hodnoty nevyhovují, tak Ti nikdo nebrání tento stát a společenství opustit a odejít tam, kde Ti bude lépe. Pokud si myslíš, že jako konvertovaný z nevěřící budeš pro IS rovnoceným partnerem nebo nějak vyzdvihován - vlastně ano, jdeš na sebevražednou akci jako první :-DD. Je to prostě můj názor, měj se hezky :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75tomas.novotny
12.1.15 10:37
@Black Cat píše:
@Kobliha51 Asi myslí křesťanské milice v Africe. Nic jiného mě nenapadá. Jenže ty vznikly jako reakce na brutalitu muslimských rebelů…

ale velky h…masakr v Sabre a Satile ti asi nic nerika

http://cs.wikipedia.org/…A0at%C3%ADle

• Citovat
  • Upravit
75tomas.novotny
12.1.15 10:39
@maxi2408 píše:
Odpovídala jsem na otázku zakladatelky. Nikdo Tě nenutí můj příspěvek číst a ani s ním souhlasit. Nemám tolik volného času, abych tady s Tebou rozpřádala neúčelné diskuse na téma, kdo z koho a jak. To nikdy nikam nevedlo.
Stavme na faktech. Česká republika je místem, které čerpá z tradičních křesťanských hodnot (obecně, bez tématu církví, restitucí), křesťanství zde má historické kořeny, je hluboce ve společnosti zakořeněno. K tomu patří i to, že jsme schopni tolerovat i ostatní náboženství, staví se zde modlitebny, mešity, kazatelny různých náboženství. Nikdo je výrazně nediskriminuje, občas se vyskytne více či méně pubertální exces (prasečí hlava na vratech mešity někde u Černého mostu v Pze). Pokud Ti tyto hodnoty nevyhovují, tak Ti nikdo nebrání tento stát a společenství opustit a odejít tam, kde Ti bude lépe. Pokud si myslíš, že jako konvertovaný z nevěřící budeš pro IS rovnoceným partnerem nebo nějak vyzdvihován - vlastně ano, jdeš na sebevražednou akci jako první :-DD. Je to prostě můj názor, měj se hezky :).

Meles pate pres devat, tahas sem IS. Co ma IS spolecneho z CR? Absolutne nic.

• Citovat
  • Upravit
69235
12.1.15 10:43
@75tomas.novotny píše:
neodpovedela jsi na moji otazku. z ceho vychazis, z jakych predpokladu, to co tady tvrdis? vlastni zkusenost, zivot v zahranici nebo jen sjizdeni youtubu, tlachani v hospode a pri ceste do Chorvatska s pastikou?

proč jí urážíš? Každý tvůj příspěvek je veden arogantně s jasnou urážkou. Jestli je tu někdo omezený, minimálně ve formě komunikace, jsi to ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
12.1.15 10:49

@75tomas.novotny No já si počkám, co mi napíše Menora, co měla konkrétně na mysli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.15 11:00
@Menora píše:
Z čeho máš tedy větší strach, z islámu nebo Evropské unie? :think:

Zo slunickovych multikulti gender blbcov, ktori nas obetuju v mene svojej slunickovej ideologie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
12.1.15 11:02
@75tomas.novotny píše:
ale velky h…masakr v Sabre a Satile ti asi nic nerikahttp://cs.wikipedia.org/…A0at%C3%ADle

Jistě, ale Sabra je také mimo Evropu, je to Blízký východ. Nic to nemění na faktu, že to co se tam stalo bylo čisté zlo.

Mimochodem (viděno z mého pohledu), kdybys argumentoval méně útočně, byly by pro nás tvoje argumenty určitě zajímavější, víc bychom o nich přemýšleli, přestože bychom třeba nesouhlasili. Jakmile začne být někdo agresivní, sprostý a při argumentaci urážet, těžko může očekávat, že ty jeho argumenty budou ostatní diskutující brát racionálně a budou o nich přemýšlet ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75tomas.novotny
12.1.15 11:02
@terinka4444 píše:
proč jí urážíš? Každý tvůj příspěvek je veden arogantně s jasnou urážkou. Jestli je tu někdo omezený, minimálně ve formě komunikace, jsi to ty.

Ja aspon nepapouskuju to co si prectu na nejakem pomatenem blogu nebo z nejakeho primitvniho videa o islamu na youtube. Uz jednou jsme tady meli neco podobneho, skoncilo to vyhlazenim pres 6 000 000 lidi v koncentracnich taborech atd.

• Citovat
  • Upravit
12.1.15 11:04
@madeto píše:
tak to je, ale hnus člověk by předpokládal, že se trochu přizpůsobí nebo, že budou aspoň tolerovat zvyklosti země, ktrá je byla ochotna příjmout, ale tohle prohlášení o vystěhování domácích obyvatel je opravdu hnusárna nejvyššího kalibru :poblion: Škoda, že zatím nikoho nenapadlo nahnat je zpět do své milované země a kolem hranic postavit vysoký plot a do něj pustit elektriku, bych na to byla ochotna i přispět :pankac:

Oni sa ale prisposobovat NEMUSIA. Pretoze sa prisposobujeme my im. Oni nestali s puskou aby nebol stromcek. Oni fnukli a stromcek nie je. Je to ich chyba, alebo nasa?

Ake mame potom pravo stazovat sa, ked nechcu aby sme urazali Mohameda, ked my preto, aby sme ich neurazili nepostavime ani blby stromcek? Co je Mohamed menej nez vianocny stromcek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
12.1.15 11:06
@75tomas.novotny píše:
Ja aspon nepapouskuju to co si prectu na nejakem pomatenem blogu nebo z nejakeho primitvniho videa o islamu na youtube. Uz jednou jsme tady meli neco podobneho, skoncilo to vyhlazenim pres 6 000 000 lidi v koncentracnich taborech atd.

Jo a já si myslím, že nejlepší cestou, aby se tahle hrůza opakovala je právě sluníčkový nekritický multikulturalismus. Přesně na jeho základech může povstat nový Hitler a zrodit se nová genocida v Evropě. Osobně zastávám názor, že rozumná kritika a realistický pohled je ve výsledku zdravější, protože to extrémním směrům uláme hroty.

Příspěvek upraven 12.01.15 v 11:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
12.1.15 11:08

@75tomas.novotny No a kolika dětmi jsi přispěl k rozmnožení křesťanské evropské civilizace ty? Já nevím, mě to video nepřijde tak od věci… Minimálně se tu každý ohání tím, že naše populace stárne a jaksi nemá kdo vydělávat na důchody… Tak jak to tedy je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová