Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Menora
17.1.15 08:00

Koukám, že se debata dostala až k výkladům Bible/ Nového Zákona/. Tady je hezky vidět, že i výklady samotné Bible jsou různé a dá se pochopit různě. :)
Jinak jsem docela překvapená, že jste tady křesťanky, na to jak ostře se někdy proti muslimům vyjadřujete, bych vás na křesťanky netipla :) :mrgreen:

Příspěvek upraven 17.01.15 v 08:08

• Citovat
  • Upravit
92
17.1.15 08:05

Hnuti Úsvit je jediná strana, která nás chce chránit a která to má v " hlavně"srovnané. Česká republika patří čechům, muslimové tu nemají co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
17.1.15 08:08
@kvitecko1 píše:
Hnuti Úsvit je jediná strana, která nás chce chránit a která to má v " hlavně"srovnané. Česká republika patří čechům, muslimové tu nemají co dělat.
:roll:
  • Citovat
  • Upravit
731
17.1.15 08:20
@Menora píše:
Koukám, že se debata dostala až k výkladům Bible/ Nového Zákona/. Tady je hezky vidět, že i výklady samotné Bible jsou různé a dá se pochopit různě. :)
Jinak jsem docela překvapená, že jste tady křesťanky, na to jak ostře se někdy proti muslimům vyjadřujete, bych vás na křesťanky netipla :) :mrgreen:Příspěvek upraven 17.01.15 v 08:08

Koukám, dobrý monolog, moje babička tomu říkala Poturčenec turečtější Turka. Celé mi to spíše zavání tím, že v podstatě tady hojíš nějaký svůj hodně velký nedostatek. My Ti to tu dopřáváme :mrgreen: Tudíž křesťanská služba za nekřesťanský čas :D.
To, že si najdeš na vše svou odpověď, neznamená, že Tvá pravda (pouhý subjektivní názor), je ta správná. Ty nevíš, že existuje 99 rabínů a 100 Božích výkladů??
Více, už je ztráta času, jako většina uživatelek mám reálný život a reálné zájmy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
17.1.15 08:21
@Menora píše:
Jinak jsem docela překvapená, že jste tady křesťanky, na to jak ostře se někdy proti muslimům vyjadřujete, bych vás na křesťanky netipla :) :mrgreen:

To víš, nejsme dokonalé :mrgreen:

EDIT: Navíc si myslím, že není moje křesťanská povinnost být sluníčkově multikulturní, to je z vrcholných představitelů snad jen Halík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
17.1.15 08:35
@AndilekOli píše:
To víš, nejsme dokonalé :mrgreen:EDIT: Navíc si myslím, že není moje křesťanská povinnost být sluníčkově multikulturní, to je z vrcholných představitelů snad jen Halík :)

Však já vím ;) Nejhorší je křesťan co právě takový je. Nemastný, neslaný.

• Citovat
  • Upravit
17.1.15 08:45

@Menora ja si prave myslim ze ostre vyjadrenia na stranu mohamedanov su u krestanov normalne :think: Nemam to teda nijak ‚pisomne‘ podlozene, pretoze ja som prave ten vlazny krestan, co ho boh ‚vypluje zo svojich ust‘, ale vzhladom na to, ze len pred jednou generaciou sa musel znovu vysvatit katolicky kostol, ked donho vkrocil evanjelik - teda ‚rovnako‘ krestan, tak byt slunickovy multikulti by sa s krestanstvom malo logicky vylucovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
17.1.15 08:53

@Bábi Zlopočasná Mně přijde třeba vtipné, že tady v diskuzi s Menorou vycházím jako radikální muslimofob, v diskuzi s některými kolegy jako nenapravitelný muslimofil. A přitom já si myslím, že jsem reálně tak někde na půlce stupnice, trošku blíže ke kritickému proudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
17.1.15 09:28
@AndilekOli píše:
@Bábi Zlopočasná Mně přijde třeba vtipné, že tady v diskuzi s Menorou vycházím jako radikální muslimofob, v diskuzi s některými kolegy jako nenapravitelný muslimofil. A přitom já si myslím, že jsem reálně tak někde na půlce stupnice, trošku blíže ke kritickému proudu.

Vidíš a já jsem k islámu hodně kritická. I když tady to vyznívá, že ne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5073
17.1.15 09:34
@Menora píše:
Vidíš a já jsem k islámu hodně kritická. I když tady to vyznívá, že ne :mrgreen:

Ono je to dané i tím s kým zrovna diskutuješ. Alespoň já jsem na sobě vypozorovala, že například s kolegy, kteří by Evropu oplotili ostnatým drátem a všechny muslimy deportovali používám „proislámské argumenty“, ale když například diskutuji s někým, kdo má pocit, že Evropa žádný problém nemá a všichni se tu navzájem kulturně obohacujeme používám „protiislámské argumenty“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
17.1.15 09:39
@Menora píše:
Myslím, že ta profilovka je jasná víc než dost :lol:.

Asi jak pro koho. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
17.1.15 09:42
@Menora píše:
Mě by zajímala jedna věc. Proč se do toho všude montuje hnutí Úsvit? :think: Co tím sleduje? Že by nedostatečný úspěch ve volbách?

Tak Úsvit, potažmo Okamura, o imigrantech a cikánech mluvil už dávno, s tím nevylezl teď. A musím říct, že ač s ním nesouhlasím ve všem, co se týká říkání na plnou pusu ohledně zneužívání dávek a dalších věcí, je tady snad jediný, který to řekne přímo a tak, jak to je. Myslím o těch, kterých se to týká, cikánů i necikánů. prostě zneužívačů systému. A štve mě naopak, že je to označováno za populistické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
17.1.15 09:49

@Camael Považuji to za silně populistické. Aby to bylo v pořádku a korektní musel by přijít nejen s kritikou, ale i s návrhem komplexního řešení. Ona je ta problematika dost složitá a začíná už výchovou dětí v rodině a na škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
17.1.15 10:02

@AndilekOli
Není pravda, že by nenavrhoval řešení. Tohle téma, co by se mělo, tady ale rozjíždět nechci, protože by se to tu zvrhlo úplně jinam. Jen jedna věc, kdyby se začalo od výchovy dětí, je to začátek od prostředka. Začít by se mělo od převýchovy rodičů, protože dokud se budou díky dávkám mít lépe než pracující člověk, nikdy se nic nezmění. U nich je to vše o penězích, včetně dětí. A o výchově těchto ve škole bych ti tu mohla psát hodiny a hodiny, na jedné takové jsem pracovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
17.1.15 10:37

@Camael Okamura obecně v každé diskuzi jen útočí a hraje na nejnižší lidské pudy, pokud má nějaké řešení tak ho příliš neprezentuje, ani jednou jsem on něj neslyšela byť jen náznak konstruktivního řešení. Ono to řešení skutečně nebude snadné a přímočaré a osobně si myslím, že to bude třeba na jednu, dvě další generace. A nepůjde jen o výchovu sociálně slabých rodin, ale i o výchovu většinové populace. Ale to by bylo opravdu asi na dlouhou diskuzi, protože si vlastně nikdo není jistý, jak by to mělo vypadat, aby to fungovalo.

Za mě byl třeba dobrý krok to co Ústavní soud zrušil, tedy dávky výměnou za obecně prospěšné práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová