Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nicky B
Heleď já nechápu ten přistup k té Leidnovce.. můj doktor v Brně řekl,že to je v pohodě, ale když šla teď teta na gyndu,že chce prášky na oddálení,řekl že v žádnem případě.. tak ti nevím.. ale tim nic nezkazís,když si budeš rovnou píchat a i plus,že nebudeš mít takivé riziko k potratu.. takže tvé první IVF??a jdeš teda teď na ultrazvuk a pro ty léky na stimulaci a pak až za tři týdny??? Já myslela,že se tam jezdí pak častěji..někde jsem četla,že tě kontrolují snad každý druhý den?? Proto já zvažuji, zda zůsta v Brně, či to risknout u nás i přes negativní recenze..
ja už bych taky brala teď, ale kvůli praci, jsem to odložila na ten leden.. ale ty mi dej vědět a zvaž to všechno
teď už se dočkás, a na Vánoce už budeš mít ultrazvuk ![]()
@Balounek13 Ano, je to první IVF. Já to mám dostat až za 7-9 dní, takže proto počítám ty kontrolní utz za dva týdny
Měla jsem původně tuto kontrolu perfektně načasovanou, ale biochemické těhotenství mi to prodloužilo. A jasně, kontrolují tě před odběrem, min. 2-3 utz před samotným OPU. Jinak já do CARu dojíždím 120km, i když bych měla jedno centrum blíže, ale jde i o kvalitu. Obvzlášť s trombofilní mutací ze sebe nemohu nechat udělat pokusného králíka.
@Merry Jane
Ahojky, MS jsem dostala už v pátek. Utrogestan jsem vůbec nebrala. Jak to vypadá s tebou? ![]()
@petinka4 píše:
@Merry Jane
Ahojky, MS jsem dostala už v pátek. Utrogestan jsem vůbec nebrala. Jak to vypadá s tebou?
Ja zatím dva dny zpoždění zítra budu testovat ![]()
@Nicky B
Já dojíždím přes 200 km..
proto zvažuji, zda jít u nás.. ale taky mám strach…
achjo!
No, takže jdeš už skoro na neschopeku, když se ti to krátí
a první IVF určité hned vyjde! Vyšlo jiným, vyjdei tobě! Určitě mi dej vědět, co a jak, ať vím do čeho jdu
a budu držet pěstičky! ![]()
Ahoj holky, když jste šli na IUI od kdy jste brali Utroš?
Mně řekl doktor ať nasadím v den IUI, jak jste na tom vy? Díky za zprávu ![]()
@petinka4 píše:
@Merry Jane
A co testík?
Ahojky ráno jsem testila nic tam nevidím
mrkni
@Merry Jane To je fakt sněhobílo, kolikátý jsi DC? Fakt myslím, že ti to drží ten Utrogestan - jsem zvědavá, co pak napíšeš ![]()
@Nicky B píše:
@Merry Jane To je fakt sněhobílo, kolikátý jsi DC? Fakt myslím, že ti to drží ten Utrogestan - jsem zvědavá, co pak napíšeš
Jsem 32DC
doktor mi zakázal ho vysadit takže čekám do neděle pak jdu na ult.
@Merry Jane
Držím palečky
mě sestra řekla ,ze testy si dělat nemám ať jdu raději na krev je to lepší a přesnější ![]()
@Dudlik123 píše:
@Merry Jane
Držím palečkymě sestra řekla ,ze testy si dělat nemám ať jdu raději na krev je to lepší a přesnější
no předpokládám, že mi krev vezmou v nemocnici ![]()
@Merry Jane promiň, jsem po ránu trochu natvrdlá - z hlediska těhotenství je důležitý DPO, to jsem chtěla napsat. To je ale zase hezké, jak se vaši doktoři nevzdávají ![]()
@Balounek13 Moc děkuju za podporu, jsi moc hodná. Uvidíme. Neschopenku zatím stejně neplánuju, mám lehkou práci (těžkou na mozek
) No, popravdě, 200 km je docela dálka. Fakt těžko poradit, možná bych si ještě jednou přečetla reference na ty vaše místní a zkusila najít dobrého doktora tam, určitě bys to měla komfortnější.