Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky jsem zvedava, jake to bylo..
jak jdu ten patek uz jsem nervozni. Jo jeste k te dr. @if666 nejmenovala se nahodou natalya. Tu mam totiz ja. ![]()
@Salazaret hodně štěstí na dnešek, už je snad máš tam, kde mají být ![]()
Jinak ta tvoje svatba bude opravdu originální a práce máš požehnaně, určitě se u toho hezky zabavíš ![]()
@if666 píše:
@Lucylooo asi mas moc hormonu v teleono nekde pisou to a jinde zas ono, ale brala bych teda prumernou velikost tech 20mm plus minus
zase porad lepsi vetsi nez nejakej malej mrnousek
no snad jo, jinak já viděla u svého obvodáka i velkost 26mm
, ale to mi v CAR řekli, že to bylo spíš přezrálé a nebo se mi z toho mohla udělat cysta, která vždy s MS odejde…no nevim, ale divili se dost.
@Showme_a jasné, tak já se příště zeptám, jak je to s léky na alergii v případném těhu nebo v čekání na ms po inseminaci ![]()
@if666 já jsem taky úplně zatlačená do zěmě, to je tím počasím, tlakem?, vypadá to pořád na déšť a nic z toho
, už by to chtělo trochu zavlažit
@if666 píše:
@VeruNikka hele nějaká Prjamičmiková
hezké jméno
, to neumím ani vyslovit ![]()
@Lucylooo no já taky ne
když jesm přišla do CARu tak jsem jen řekla, že jsem objednaná a dala jim před obličej kartičku kde to je napsaný
Jinak já si dnes asi zajedu koupit testy ať jsem na pátek vyzbrojená
jo musím říct, že se nafukuju jak pátrací balon ![]()
@Pedrrita hele a od kud jsi z toho jihu? Ja sem rozena krumlovacka a tam jsem zila 15 let, pak jsem chvili bydlela v Horni Plany, pak chvili v Treboni a chvili v Bedejkach a pak jsem zkoncila v Praze
jo a pritel je z Lovosic ![]()
Holky, já jsem trochu utichla v diskuzi, protože už mám druhý den neskutečnou migrénu a pocit na zvracení.
To počasí mi opravdu nedělá dobře. U nás včera taky vypadalo, že bude pršet a nakonec jen pár kapiček. Jinak taky myslím na @Salazaret a držím pěsti. ![]()
@petinka4 migrény jsou na prd
to ti nezávidím, tak snad doufám, že tě to brzy polevý ![]()
@petinka4 mě vždy pomáhá tma a studený obklad a snažit se to zaspat ![]()
Taaaaak jsme doma a totálně K. O. A mám ten Utrogestan ale fakt až od zítra. Ten včerejší doktor je takový no nesedli jsme si, ale tenhle co byl dnes je super. Vše vysvětlil. Osvětlil. Vtipálek a tak.
Folykul nevím. Prý je zbytečné se dívat. Ale prý jsem při minulém IUI měla… tedy spíš neměla dilataci. Což se mi nejspíš neotvírá čípek… a možná to je ten hlavní důvod. Ale dnes se to prý povedlo krásně a snad pulci dělají co mají
A my jdeme plnit dorty a večer ještě stvrdit několikrát naši láááásku ![]()
Děkujeme všeeem za podporu a budeme doufat že to konečně vyšlo! ![]()