Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@if666 ještě je možnost se na test vykašlat a počkat, jestli MS dorazí nebo ne a testit až pak…jestli tam tedy nemáš nějakej velkej časovej rozestup…mně to většinou vychází, že test den před „očekávanou“ MS
@Pedrrita to jo, ale ja beru ten utrouš a dr. říkala, že mám udělat test 14 dní po IUI a podle toho dál užívat a nebo vysadit
@Pedrrita já ho koupila v albertu v akci, ale ve větších prodejnách ( tesco nebo globus ) by ho měli mít normálně
@if666 to je fakt, já na utrogestan úplně zapomněla a to ho beru taky a mám to nakázaný stejně… no to je dneska den, zmatená jsem jak lesní včela…
a moc děkuju za tipy! já už dneska kopila třtinovej cuktr, byl v akci, ale příště se podívám po tomhle
@Pedrrita no hele já dnes nesmím psát emaily ani zvedat telefon. jednou jsem volala a nebyla jsem schopná si vzpomenout, že se jmenuju Eva
dnes mám úplně vymeteno ![]()
@Salazaret ty jo moncla na svatbu
, snad ti to zmizí nebo se to zamaskuje
, mě se den před udělal super beďar! No na fotkách ho mám ![]()
@if666 netestila jsem, budu zítra teda, i když se mi ani moc nechce, nic tam nebude, cítím to ![]()
Jinak všem krásné dopoledne
, snad jsem nezapomněla nikomu odepsat, od včera přibylo pár stránek ![]()
@VeruNikka tobě zítra hodně štěstí a ozvi se, jak to vypadalo a vůbec ![]()
Jinak u nás v CARu mi říkali, že IVF ať počítám doplatek cca 20 tis
, takže já chci určo 6×IUI a pak se obrnit, a když se na to budeme cítit a mít na to, tak to podsoupit…snad nebudeme muset ![]()
@Lucylooo No ja jsem cela rozpolcena
nejradsi bych testila uz dnes, ale ten strach ze zklamani je fakt velkej az z toho mam krece v zaludku
Musi me byt silne a myslet pozitivne ![]()
@Salazaret jinak ten monokl by ti krasne ladil s satama a dortikama
a aspon budes mit neco modreho
jak to jinak vse zvladas? Zitra bude tvuj velky den, tak se moc nestresuj a nech vse na osudu a ono to nejak dopadne ![]()
@if666 no nic tam nebude u mě, u tebe jo
, ty žíly a únava!
, u mě vyjde to statisticky nejlepší 3 IUI ![]()
mám šílený nervy v práci, moc toho nenaspím, do toho ten taťka a moje narozky, úplně to nedávám a zítra mě to rozseká jak cikánský hračky…
@petinka4 jednou to vyjde, to je moje motto
… nebojte zítra se pochlubim… ![]()
@Pedrrita
A kdy ty budeš testovat? Ty jsi myslím byla o den dřív než já pokud se nepletu ![]()
@petinka4 já byla ve středu minulý týden, od soboty mám utrogestan na 14 dní a pak test, takže to vychází na 9.6 a teď jem si uvědomila, že 10.6 máme s manželem rok od svatby
to by byl dáreček ![]()
@Lucylooo hele já taky v práci nevím co dřív
a unavená jsme pernamentně celý život, takže to bych moc nebrala jo příznak a ty žíly to bych asi řekla, že sem se začla zkoumat a třeba je tam i mám normálně, jen jsem si toho nevšimla…nic není ztraceno a doufejme, že zítra to vyjde pozitivně a když ne, tak do třetice všeho dobrýho to vyjít musí
včera jsem i četla, že se jedný holčině objevily // až 17 den po IUI
no zítra budeme chytřejší ![]()