IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3133
2.6.18 10:43

@mistiko007 :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: dobře ty, relax musí být :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
2.6.18 10:45

@Pedrrita udělej jak myslíš a dle rady doktorky, hlavně se musíš cítit dobře :hug:, nenech se do ničeho tlačit, dej na svůj vnitřní pocit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
2.6.18 10:46

Ahoooj, ženy, dívky a nastávající skoro maminky. Tak máme po svatbě. Bylo neskutečně krásně. Bouřky se nám vyhnuly. Pořasí přálo. Slunce bylo nejen v duši ale i na obloze. A my si řekli krásné „Ano“ pod širým nebem. Kostýmy a vše okolo bylo prostě překrásné. :) Lidé se bavili a já vůbec neměla čas ani myšlenky na to, že se vlastně snažíme o mimčo.
Jen co jsem tu zběžně pročítala - opravdu všechny po utrogestanu a Ovitrelu přibíráte? Já to mám naopak… během týdne dva kila dole. Já za posledích několik měsíců shodila už 15 kilo. Což jsem fakt ráda, ale mohlo by se to už zastavit :D Nechci být radiátor :)
A prosím otázka pro ty co berou Utrogestan. Jak se vlastně bere? Mě těn první doktor řekl, berte ho do MS, ale tady čtu že nepřijde když ho budu brát… a nevím teda jak dlouho ho brát? Nebo co vlastně… Já mám cyklus většinou 33 dní. Plus mínus den. IUI bylo ve středu kdy byl 12 den. A OVi byl den předem. K ovu došlo večer po IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
2.6.18 11:47

@Salazaret no tak to je moc krásné ty naše novomanželko :hug: :* šatičky, prstýnky a dekorace okolo moc hezký :potlesk: a je super, že Vám vše vyšlo dle plánů a představ :dance: tak si koukejte pořadně s manžílkem užívat tu Vaši společnou cestu životem :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
2.6.18 11:53

@Lucylooo no hele dopadlo to jak to dopadlo, slzička ukápla a né že ne :,( ale teď musíme zase nabrat všechnu sílu a jít do dalšího kola :potlesk: já teď poslední 4 dny vypadala jak v 8 měsíci jak sem se nafoukla, což je u mě běžný stav před MS :zed: a teď ty křeče, no hrůza děs, nevím jestli prasknu nebo se pose…nebo co jako :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
2.6.18 12:43

@Salazaret dobrý den mladá paní, moc hezky vše vypadá a ještě jednou gratuluji :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
2.6.18 12:47

@if666 jejda, tak to mě čekají věci, začínám totiž špinit :roll:, takže čekám že za pár hodin, že budu v křečích v leže a posteli :zed:
Drž se a klidně si dej nějakou chemii ať se ti uleví :kytka:, ted zase chvíli můžeme, já se těším, že dneska lupnu něco na spaní a pořádně se vyspím, poslední týden skoro nespím a myslím na tátu, práci - vyjebanej projekt a vůbec vše kolem dokola…a hurá do statisticky nejúspěšnějšího IUI! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
2.6.18 12:52

@Lucylooo @if666 holky mne je zle… ;) :poblion: ta flaska byla mooc. :zed: ale jsem rada, ze sem mezi Vami. Clovek to hned nejak lepe zvlada… ;)
Jo a nevite kdy po vysazeni utrouse ma dorazit menses?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
2.6.18 12:54

@Lucylooo kočko tak se drž a pořádně se nadopuj :hug: já jsem ještě v práci a asi tady ještě nějakou dobu pobudu :zed: potřebuju začít dělat nějaký věci na ten piknik, takže prace až nad hlavu :pocitac: já se to vždy snažím vydržet co to jde a až když je fakt nejhůř tak si dám brufen a to jen když jsem v práci, doma to řeším horkou flaškou :potlesk: ;) hele, ale teď už to musí být vážně nějaký znamení, že jsme byly na IUI těměř ve stejnou hodinu a teď navíc dostaneme i MS ve stejný den :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
2.6.18 12:57

@mistiko007 jééé tak si dej nějakou pořádně mastnou prasárnu k obědu a snad ti bude pak lépe ;) jinak já jsem si vzala ještě včera večer 1 tabletku a dnes ráno jsem to dostala 8o což mě hodně překvapilo :think: ale @Pedrrita psala, že to dostane vždy 2-3 dny po vysazení :palec: uvidíš, asi bych počítala tak do týdne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
2.6.18 12:58

@mistiko007 no jo, bude lépe. Hodně vody, něco mastného a pak poobědový hajánek to zlepší :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
2.6.18 12:59

@if666 až to propukne v plné síle, nadopuju :-), a vše zaspím a bude dobře :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
2.6.18 13:20

@Lucylooo jé tak to bych taky chtěla všechno zaspat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
2.6.18 13:22

@Lucylooo @if666 Jasně přítel už zahájil léčbu… :mrgreen: