Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sairi poslala jsem ti soukromou zprávu, úplně tu nechci dávat její kontakt veřejně😇
@Ivankkaa mám progesteron besins v tabletkach. Mě zatím dávají furt tohle :/ ale pokud to teď znovu nevyjde, zkusím se zeptat na Amelgen ![]()
Ahoj holky, tak dle utz jsem 6+1 tt, i srdíčko už máme krásně❤️. Za 14 dní jdu znovu na kontrolu, tak hlavně aby bylo vše v pořádku. Určitě se štěstí brzy usměje i na vás, přeju vám to moc. 🙏🏻 ✨
@niki264 jééé, moc přeju
😍 🫶🏼 Já testuju zítra, kdyby se nám tak taky povedlo 🙏🏼 ![]()
@niki264 juuuu, to je tak krásný ❤️ 🙏🏻 Gratulujuuu a ať krásně roste ❤️ 🍀
@Šála1 píše: Více
Cauky
ano, nakonec muzu podstoupit IUI. Tenhle mesic jeste musime zkouset prirozene. Abych se pry dohojila. Me se ted podarilo dat dolu 6kg. Pritel sestavuje jinedelnicky tak mi nastavil nejake hodnoty a ja se snazim podle toho varit a pocitat a opravdu jim snad jeste vic nez jsem jedla a funguje to. Akorat ten pohyb mi nejde nejak zaradit. 🙏 Treti pokus se urcite povede a kdyz ne tak si na dovce odpocines a treba to pujde samo
Tak drzim moc palecky🙏
@niki264 Dělala jsem si test včera-to byl 13 den a bohužel nic
Ale udělám si ho ještě zítra pro jistotu. Je mi jasný, že první pokus nevyšel
Ale nevzdávame to, pojedeme pokus č.2
V pondělí volám na kliniku a domluvíme se dal 🙂 Jak jsi na tom ty? Vše v pořádku? ![]()
@Ivankkaa určitě to klapne, nevzdavej to🍀
my zatím všechno v pořádku. 15.8 jdu na druhy utz, to už bych měla být v 8 týdnu😀 ale řeknu ti to čekání je nekonečné🙈
@niki264 to věřím 🙏🏼 Ale určitě bude vše v pořádku, moc přeju
v
Uvidíme jak my dál, ale doufám, že se na nás taky jednou štěstíčko usměje ![]()
Ahoj holky nevim co se stalo, asi jeste účinky hormonu z predchoziho IUI, nevim zda je to mozne, ale jsem dnes 11DC, ovulaci mivam tak 15-17DC. Nicmene vcera jsem trochu zakrvacela. Trochu me to vyděsilo, protoze sem nevedela co se deje. Rikala sem si ze na ovulaci je brzy a navic sem pri ni nikdy nekrvacela. No nicmene mi to nedalo a doma mi zbyl posledni ovulacni test. Ackoli sem si rikala ze uz na nejaky testování kaslu. No vysledek vidíte sami.
Zitra mam jit na kontrolu do pronatalu a meli jsme zkusit druhe IUI. No tak to tento mesic asi nestihneme tak jsme si to pojistili pekne doma
a vecer jeste bolest břicha jak pri ms. No jestli tohle neklapne tak uz asi nic
jediny co nevim je, ze kterého vaječníku to slo. Jestli z pravého tak mam asi opravdu smulu, protoze tam nemam vejcovod. ![]()
@Sairi jéé, já chci taky takový krásný zázrak
Moc gratuluji a přeji
Budeme se muset taky zaměřit spíš víc na tu přírodu a ne veškerou snahu nechat na CARu, ty jsi víc než důkaz
My budeme za 14 dní podstupovat druhý pokus IUI ![]()
@Dee55 Ahooj
Tak to je krásná zprava tohle! Doufam, ze se Vám to povede přirozeně 🙏🏻 ❤️ 6kg? 😳 no tyjo!! Ty jsi dobra! 👍 Tak to Ti i tiše závidím 😃 S tím pohybem mi nemluv, jsem na tom stejně 😃 Snažím se po Praze chodit dost pěšky když jdu domu, ale stejně je to nic 😃
Dekujuu, v pátek budu testovat, ale necítím žádnou změnu, mám stejné příznaky jak když to mám dostat, takže si myslim, ze ani ten 3 pokus nevyjde.. Ale jak píšeš, na dovolené si odpočinu, nebudu ani na to myslet a budeme zkoušet do října přirozeně 😊 🙏🏻