IuI, manžel odmítl, jsem na dně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
9.11.21 15:06
@Anonymní píše:
Ty s námi nebydlíš, jak tohle můžeš napsat.ja se od včerejška trápím a nespala jsem celou noc, se slzami v očích jsem mluvila se sestrou v caru, když jsem rušila zítřek. Bude mě to dlouho bolet na duši.

Ale pro něj to taky není jednoduchý. Přijde mi, že vidíš jen sebe. Proto sis nikdy dřív nevšimla, že jediný kdo to dítě chce, jsi ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.21 15:07
@terien píše:
Nebo to taky může vyznít líp, ani jedna jsme u toho nebyla. Lhát jí nemusí, ale tohle říct dceři není vůči manželovi fér. Jestli ona zakl. nebyla do touhy po miminku zahleděná tak, že si ani nevšimla, že je jediná, kdo ho chce :think:

Taková svině fakt nejsem.

• Citovat
  • Upravit
PetraKoň.
9.11.21 15:08
@Wilík píše:
To je ale de.il ,sebrala bych se šla tak na týden pryč, ani bych mu nevzala tel a neřekla kam jdu. Stejne to zřejmě vás vztah rozbije, já sem rapl za tohle bych ho poslala do hajzlu.

A rozbila bys rodinu dceři? Tím bys jí stoprocentně ublížila a do budoucna ji poškodila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.21 15:10
@Wilík píše:
To je ale de.il ,sebrala bych se šla tak na týden pryč, ani bych mu nevzala tel a neřekla kam jdu. Stejne to zřejmě vás vztah rozbije, já sem rapl za tohle bych ho poslala do hajzlu.

Ani nemám kam jít a kvůli dceři bych ani nešla. Presto všechno ho miluju, ale tohle dělat neměl, neměl couvnout těsně před koncem, měl mi to říct dřív, přežila bych to, sice by to bolelo, ale míň než teď.

• Citovat
  • Upravit
11082
9.11.21 15:14
@Anonymní píše:
Ani nemám kam jít a kvůli dceři bych ani nešla. Presto všechno ho miluju, ale tohle dělat neměl, neměl couvnout těsně před koncem, měl mi to říct dřív, přežila bych to, sice by to bolelo, ale míň než teď.

Takze kdyby to řekl pre timhle patym iui tam bys to brala v pohode?

Tebe to boli, protoze beres, ze ti vzal dite, ale popravde po 9 letech, vsech ivf a 4 iui, v tvem veku, nemyslim, ze tohle by byl zrovna ten pokus co by vysel.
Mela jsi nekdy aspon biochemicke nebo zamlkle tehotenstvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
9.11.21 15:19

Tak jsem si to znova prolitla a moc rada bych si [poslechla toho chlapa.

To je totiz porad jenom ja, ja a ja a me to boli.

Manzel ti jasne rekl, ze nechce a ze premyslel. Pokud si na nej vylitla, misto, aby jsi se ho zeptala o cem premyslel a proc to dite nechce, tak se nedivim, ze nemluvi. Mluvit by jsi mela zacit ty a zacit zjistovat, co se stalo,

Pises 22 let krasne manzelstvi, bez hadek, Promin, ale neverim. Uz to, ze nekde jsou 22 let bez hadek neni uplne dobry a fakt by me ty posledni roky, zajimali z pohledu manzela.
Tipnu si, ze to asi pro nej nebylo moc jednoduche.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7028
9.11.21 15:23

„Táta už nechce, abys měla sourozence.“

No, jen tahle věta je na psychologický rozbor, a nikdo by Tě za ni nepochválil. Souhlasím s Terien. Teď nejsi schopna vidět nikoho než sebe, a bůhví, jestli to už není nějakou dobu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
9.11.21 15:27

Pardon, ale to co jsi řekla dceři je neskutečná podpásovka. Nechápu, co tě to vůbec napadlo takhle ji to podat. S chlapem jsi ještě ani nemluvila, ale z chlapa uděláš před dcerou lotra. Modlila ybch se, aby tátu nezačala kvůli takové hloupé poznámce nemít ráda. Není potřeba dítěti lhát, ale takhle 5 minut po hádce zahrnovat dítě jednostrannými detaily, když se druhá strana nemůže bránit? Stačilo přeci říct, s tatínkem jsme se pohádali, neboj my si o tom promluvíme a bude to zase dobrý. A i kdyby to dobrý být nemělo, přece tím nebudu momentálně zatěžovat dceru a ještě takovým nefér způsobem. Pokud by šlo například o rozvod, tak si s dcerou sednou oba a vysvětli situaci. Dítě ani ve 12ti nepotřebuje slyšet špínu na druhého rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
9.11.21 15:30
@Anonymní píše:
Do caru jsem už volala, že zítra nepřijdu, že manžel couvnul, že tedy končím. Sice sestra říkala, že je to škoda, když mám tak pěkný výsledky, ale na mou žádost mě to zrušila.

Obdivuji tě, že jsi tam volala ty… Já bych mu po tomhle vrazila telefon do ruky, ať si to s doktory vyřídí sám, když takhle otočil. Ale kdo ti může radit v takové chvíli. Taky bych řekla, že jsi mladá a perspektivní. ☘️ Hodně sil přeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
9.11.21 15:31
@Barbucha3 píše:
Pardon, ale to co jsi řekla dceři je neskutečná podpásovka. Nechápu, co tě to vůbec napadlo takhle ji to podat. S chlapem jsi ještě ani nemluvila, ale z chlapa uděláš před dcerou lotra. Modlila ybch se, aby tátu nezačala kvůli takové hloupé poznámce nemít ráda. Není potřeba dítěti lhát, ale takhle 5 minut po hádce zahrnovat dítě jednostrannými detaily, když se druhá strana nemůže bránit? Stačilo přeci říct, s tatínkem jsme se pohádali, neboj my si o tom promluvíme a bude to zase dobrý. A i kdyby to dobrý být nemělo, přece tím nebudu momentálně zatěžovat dceru a ještě takovým nefér způsobem. Pokud by šlo například o rozvod, tak si s dcerou sednou oba a vysvětli situaci. Dítě ani ve 12ti nepotřebuje slyšet špínu na druhého rodiče.

Tak to je snad trochu přehnaný, ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
9.11.21 15:41
@OpportunityNox píše:

Co přesně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
9.11.21 15:47
@OpportunityNox píše:

Není, je to adekvátní názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
9.11.21 16:10
@Čičorečka píše:
OT, ale co je pohádka o hlávce zelí? To neznám.
;) taky jsem to neznala, je to francouzská historka na téma našeho čápa.. u nich děti rostou v hlávce zelí ;) snažil se mi to kdysi asi v 9letech cpát do hlavy táta, ale já už měla kámošky s menzes a hlavně načteného Švejcara, páč byla doma kniha Péče o dítě :lol: takže mne fakt neoblbl a už tehdy jsem mu řekla, ať si pohádky nechá pro malé děcka..
zásadně hlasuju pro upřímnost k dětem..
naše holky třeba vědí o adopci průběžně úplně vše úplně od školky a čím víc o tom mluvíme, tím menší to je problém - on to vlastně vůbec žádný problém není ;)
ale byl by, kdyby člověk dětem lhal..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
9.11.21 16:14
@Nikky121 píše:
@terien malinko i za zamyšlení stojí to, proč s dcerou nepromluvil chlap a nesnažil se. Holt to řekla tak jak to cítí.

tak chlap nemluví vůbec. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
9.11.21 16:16

@Barbucha3 pravda není špína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...