Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dygyna ja vydržela do 11. Dne s testem. Puvodne jsem chtěla netestoval a počkat az na krev, ale chtěla jsem se napripadny neúspěch připravit v klidu domova. Priste budu testovat asi driv. Zitra jedu na alergologii, tam se taky nechám proklepnout a pozeptam se nabrání leku.Ja je prestala brat, protoze mi prislo, ze beru Uz hodne leku. V lednu kontrolní stitna.Tu nemam, tak ať mi prekontroluji hladinu. A pak uvidim, jestli zustanu po doma a nebo budu chodit do prace jako ted v lete.Kdy jdeš na krev?
@dygyna držím palečky, ještě máš čas, ale chápu, že to čekání je hrozné
@dygyna tak co volala jsi? a testila jsi dnes? já až zítra..nakoupila jsem testy tak uvidíme…
@Eva Sz to jsi dobra ja bych to tak dlouho nevydrzela i kdyz jsem chtela. Podle car mam testovat v nedeli 26.10 no a na krev pujdu mozna hned v pondeli.
TO Jsi si ty leky sama vysadila? To jsi dobra, to ja bych si to bez doktora nedovolila.Ja se jako pubertacka taky lecila na alergologii i se stitnou zlazou ale ve dvaceti jsem mela vse o. k a vysadili mi vsechny leky.Ted jak jsem nemohla otehotnet tak me gyndar taky poslal na kontroly ale vse mam o. k.U nas zadny probl
em nenasli
@dygyna tak dej vědět co ti řekli..a na pozitivní výsledek je ještě čas..aspoň tomu zatím věřím ![]()
@adny Taky jeste verim ze je cas.Ja se tam normalne nemuzu dovolat nikdo to nebere ![]()
Tak jsem se uz dovolala a nema to s tim nic spolecneho
pry az tak v polovine tehu jak se rozvolnuji vazy. Ale jinak rikala ze testy delat nejdrive za tri dny ze ted je moc brzy.
@dygyna tak super, že to nic vážného není a za tři dny tam budou ![]()
@dygyna tak aspoň víš na čem jsi
až za tři dny jo? no stejně asi zkusím zítra ![]()
@adny tak ja uz ted asi taky budu testovat kazdy den
tak drzim pesticky at zitra najdem //
@adny tak jak? Ja test dr max jako vcera a vykoukala jsem tam pidi dusika ale fakt pidi tak si rikam jestli spis nemam vidiny.Ale zase na maxovi se mi ducha nikdy vykoukat nepovedlo
no uvidim asi zitra. Doufam ze jsi na tom lepe nez ja? ![]()