Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Flipanek Ja mela stejne embryjko
To je tvoje prvni ivf? Moje jo. A odkud jsi?
@dygyna ne, byli jsme v Plzni, ještě pořád jsem v ČR pojištěná jako pendler, tak mi pojišťovna větší část hradila
@Flipanek a jak se citis? Nejake priznaky? Ja se od et citila v pohode a chodila do prace a zadne priznaky jsem nemela a ani nemam.Tak snad to klaplo, dusik sice sili ale na 12.den se mi zda sl:-(aby
Jeste jedna nesly mi nahrat dve najednou.Jako neni to zadnej zazrak ale uz mam duchy na vsech testech i jinych znacek
Tak se zacina pekne vybarvovat ted je pekne tamvsi nez na fotce ![]()
@dygyna píše:
Tak se zacina pekne vybarvovat ted je pekne tamvsi nez na fotce
ahoj jsem taky po ivf ale byli jsme v červenci, takhle jsme s duchama začali a sílil mi až doopravdy ten 14 den i jsem měla strach jestli něco není špatně, dneska už jsme 15 týden a zvracím jako das ale stojí to za to, tiše ti gratuluji a at sílí ![]()
@Monica R jenze ja se prave bojim jestli na 13 dni po ET neni moc slabej, dnes je tam zase o malinko silnejsi ale mam strach ze sili moc pomalu.:-(
Koukam ze tady to moc videt nejde ale v realu je videt krasn:-De
@dygyna píše:
Koukam ze tady to moc videt nejde ale v realu je videt krasn:-De
no je pravda že ji moc nevidím, ale já jsem fakt měla taky duchy, i jsem to tu řešila na emiminu a pak jsem měla dálnici, sílil mi obden pokud ti sílí tak je to super ![]()
@Monica R a od kdy jsi mela dalnici? Ja si zase ted rikam ze to neni mozny ze jsou tak slaby a tak pomalu sili.Se mi to az nezda ![]()
@dygyna píše:
@Monica R a od kdy jsi mela dalnici? Ja si zase ted rikam ze to neni mozny ze jsou tak slaby a tak pomalu sili.Se mi to az nezda
hele až tak 17 -20 den po transferu, ten 14 byla teda vidět ne už duch ale úplně silná nebyla