Ivf 12.10. 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
742
11.11.14 08:15

@adny ne hned jsem jit nechtela.Chci to telo nechat trochu odpocinout. Navic jsem ted mela spoustu jinych starosti.Na kontrole? Ne zadnou po me nechteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
11.11.14 13:30

Jak rikas, chytneme štěstí za pacesy.Snad nebudou jak moje.Me cca 2,5 měsíce po všem začaly padat vlasy. Nikdy mi nepadaly.Me to taky vyhovuje, ze jsem si dala odpocinek.Bylo to me psycho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
14.11.14 07:34

@Eva Sz podstupovat tohle vse je vzdycky psycho a clovek je z toho na nervy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
16.11.14 11:59

@Eva Sz @dygyna holky tak KET se nekonal…sliznice byla jen 5,5mm a na transfer je třeba aspoň 7mm :,(…takže půjdu s vámi po novém roce..snad bude ten rok 2015 pro nás úspěšnější… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
16.11.14 16:11

@adny a to je ještě riziko, ze nenaroste sliznice? To nenahoni nejake prasky? To je v pytli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
17.11.14 09:35

@Eva Sz jako upřímně řečeno jsem měla jet raději do CARu si to nechat změřit. byla jsem jen u svojí gyndařky a četla jsem že někteří lékaři se v měření můžou až o 2mm lišit..ale každopádně by mi v Caru třeba na to něco dali nebo tak..nejhorší je, že s tímhle jsem nikdy neměla problém..sliznice vždy na jedničku a když jí potřebuju tak nedoroste :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
17.11.14 12:42

@adny to tak je vzdy. Vsechno funguje a když na to člověk spoleha, tak to nevyjde.Ja už se musím ted v týdnu taky objednat, protoze leden je za chvili.tak kdy půjdeš na KET? Dalsi mesic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
18.11.14 07:57

@Eva Sz byl to opravdu zase tvrdý pád do reality :( takže KET přichází v úvahu až po novém roce..jelikož jedeme 18.12.na dovču tak to nebudu nějak hrotit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
18.11.14 08:02

Holky minulý týden jsem navštívila léčitelku :D řekla mi, že mám vysunutou pánev a ukázala mi cviky které cvičit..tak uvidíme :lol: jako nic si od toho neslibuju, ale bylo to fajn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
18.11.14 09:51

Ja jsem ted od zname taky dostala tip na jednu takovou lecitelku.Ta znama byla ztraceny pripad a podle doktoru mela nulovou sanci na prirozene otehotneni, resila to dva roky podstoupila dve operace a nic.Pak sla k tehle doktorce a po par mesicich sup a je tehotna. Doktor z toho nechapal!!Tak se za ni chystam pristi tyden. A takovyhle pripadu ma vic ale tohle mam z prvni ruky, je to moje znama!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
18.11.14 09:53

@adny To je mi lito, ale tak si aspon odpocines a po novem roce budem plne sily a urco se povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
18.11.14 09:55
@adny píše:
Holky minulý týden jsaem navštívila léčitelku :D řekla mi, že mám vysunutou pánev a ukázala mi cviky které cvičit..tak uvidíme :lol: jako nic si od toho neslibuju, ale bylo to fajn ;)

a delala ti nejake testy z krve?.ta jak tam jdu ja dela vysetreni z kapky krve z prstu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
18.11.14 13:18

Dovolena bude super, hodi Te to pohody a do klidu a pak se tam embryjko zahnizdi.Ja jsem dnes po 10 dnech v práci a jsem hotova. Tesim se na tu materskou, po 17ti letech v praci, nepretrzite si to uziju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
18.11.14 13:20

@dygyna a kam a jak léčí kromě té kapky krve?? mě teda nic takového nedělala :) jen mi nějak napravovala ty záda a řekla cviky jak to zlepšit…tak cvičím každý den a uvidíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
18.11.14 13:21

@Eva Sz snad mi to v psychice pomůže…já se taky těším na mateřskou..v práci mě to moc neba :( a kolik je ti let??nevím jestli jsi to psala nebo jsem to přehlídla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí