Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@adny píše:
@dygyna a kam a jak léčí kromě té kapky krve?? mě teda nic takového nedělalajen mi nějak napravovala ty záda a řekla cviky jak to zlepšit…tak cvičím každý den a uvidíme
Je to u nas v Sumperku stoji to 500 ale hned da tu tvou krev pod mikroskop a hodinu ti tam vypravi co a jak.Te zname rekla ze ma prekyseleny organismu dala ji dietu a nejake leky. Jinak zatim vic nevim, jdu tam pristi tyden tak pak dam vedet jak jsem dopadla.
Leci teda hlavne alternativni medicinou. @adny a kampak se jedete dovolenkovat?
@Eva Sz to je šílené jak ty roky běží že?..taky z toho občas chytnu depky ![]()
@dygyna to jsem teda zvědavá co ti řekne..pak podej info
já byla včera na bowenové tlakové masáži..paní mi řekla, že mám zablokovanou pravou stranu kostrče..tak mi to tam rozmasírovávala..byla to bolest, ale hlavně ať to má účinky.. ![]()
@dygyna jedeme na Srí Lanku na 3 týdny..už se těším, že si konečně od všeho odpočinu a od všech…začíná mě to všechno štvát..takže je asi nejvyšší čas.. ![]()
@adny píše:
@dygyna jedeme na Srí Lanku na 3 týdny..už se těším, že si konečně od všeho odpočinu a od všech…začíná mě to všechno štvát..takže je asi nejvyšší čas..
Hm to se nekdo maB-) vubec ti nezavidim ![]()
Holky tak jsem vcera byla u te doktorky na to vysetreni te krve a jako doporucuji Vam tam taky zajit rekla mi fakt spoustu zajimavych veci! Pokud by jste meli zajem pisnete a dam vam cislo.Byla jsem fakt prekvapena a je videt ze vi o cem mluvi a ze tomu rozumi. Vazne doporucuji.Ja tam poslu i partnera.To vysetreni stoji 500 kc
@Eva Sz mam v sobe toxin ktery se primo podili na to ze se mi vajicko neuhnizdi, je to parazit ktery ho zahuby. Rekla mi toho spoustu a nebudu to tady vypisovat bylo by to na dlouho povida vam tam asi hodinu. A jsem z toho fakt nadsena. Stoji to holky za zkousku jinak bych vam to nedoporucovala!
Holky tak je tu nekdo kdo jde na ivf nebo ket jeste do konce roku? Nebo jsme to vsechny nechaly na novy rok? Novy rok, novy zacatek!
Ahoj..taky doufám, že nám ten rok 2015 přinese to vytoužené miminko
Ket nás čeká v lednu po dovči…
Tak to tady budeme bojovat téměř na stejno.Co dárky? Uz mate?