Ivf 12.10. 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
3.10.16 18:48

@dygyna tak to odpovídá..taky jsem to tak měla…teď už bude jen sílit :hug: co na to manžel?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
3.10.16 20:51

@adny dělám si z něj legraci, že to jsou urco dvojčata :mrgreen: z toho je malinko nesvůj :lol: no ale jinak je nadsenej akorát si musí zvyknout na to že je Teda bude táta, zatím si to moc neuvědomuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
5.10.16 09:58

@adny jak jsi to zvládla od pozitivního tt do ultrazvuku, neměla jsi strach aby se udrželo? Na utz jdu až 21 a bojím se aby se do té doby něco nestalo :( každý den si dělám test abych viděla jak sílí a dnes mi přijde stejná jako vcera tak mám divný pocit :( no jsem taky teprve 10 dní po ket, dle car jsem měla testovat tedv pátek. A ani po mě nechtěli potvrzení z krve :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
6.10.16 08:17

@dygyna jako upřímně teď to budou nervy do každého utz…jsem v 16 tt a mám to pořád..ty 3 týdny vydržet je prostě děs..po mě teda krev chtěli..byla jsem jednou v Caru a pak jsem si 2× zašla jako samoplátce jestli hcg roste…pocity máš naprosto stejné jako já..taky jsem měla šílený strach aby se to udrželo ale teď je to buď anebo..ale když se to chytlo tak musíš věřit že vše bude ok ;) u těch testů se mi to taky stalo ale hcg roste cca co 2-3 dny takže se to může stát..taky mě to sice vyděsilo ale tohle vůbec neřeš.. ;) hlavně myslet pozitivně a vše bude v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
6.10.16 08:51

@adny no jsem ráda že jsi to měla stejně. Dnes čárka krásné zase sílí, zbytecne stresuju. Je to pořád čekání :( po transferu na výsledek pak na utz a pořád dokola. A já naivně myslela, že až najdu pozitivní test budu si jen užívat cha cha :? To jsem se spletla. Kolik jsi platila jako samoplatce? Tenkrát jsem na tom jednou byla a myslím, že to bylo za 200 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
6.10.16 18:02

@dygyna jj teď to bude pořád o strachu..hlavně ty první 3 měsíce..ale jinak to asi nejde.. ;) myslím že to bylo okolo 150,– v Ostravě..ale záleží jak kde..někde to stálo i 400,–..každopádně tě to trochu uklidní než půjdeš na kontrolu..čárka už bude jen sílit neboj ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.10.16 09:19

@dygyna ahoj..tak jak se cítíš?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
9.10.16 10:13

@adny ahoj, cítím se dobře. Nestresuju se, test krásné sílí, už jsou dálnice dva dny :palec: teď v týdnu se chystám ke svému gyn. Ty jsi byla kdy u svého gynekologa? Nebo iezdis jen do Olomouce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.10.16 18:50

@dygyna tak to je supr..já byla v 6 tt v Olomouci na kontrolu a tam mi napsali zprávu pro gyndařku a za 14 dní jsem šla k ní..a potom zase za 14 dní atd.. ;) to máš ještě dost brzy na kontrolu..je možné že ještě nic neuvidí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
12.10.16 20:57

@adny no to by brzy bylo :mrgreen: takže se tam mám dostavit až potom utz v ol, to budu uz v 7tt. A kde a kdy jsi dostala tehu průkazku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí