Ivf 12.10. 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
657
23.11.15 12:43

Ahoj holky, dlouhe dobe zpět.. čtu samé dobré zpravy.Hura :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
23.11.15 13:39

@Eva Sz Ahojky..tak u mě to bohužel nedopadlo :( naše radost nevydržela dlouho a měli jsme zamlklé těhotenství.. :,( snažím se s tím vyrovnat ale horko těžko…a co ty? jak se máš??jaktože jsi tady tak dlouho nebyla??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
3.12.15 09:31

@adny No tak to snad ne :,( ježíš ani nevíš jak moc je mi to líto :,( :,(
Drž se děvče, to přejde, držím ti pěstičky.
A řekli ti k tomu něco, proč se to stalo atp…přece bilo už i srdíčko ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
4.12.15 07:39

@dygyna nee neřekli..u zamlkého těhotenství se neví..asi nejspíše ta chřipka co mě chytla k tomu dopomohla.. :( ale snažím se s tím vyrovnat…snad nám vyjde další KET…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
11.12.15 10:41

@adny to me m mrzí. Ja z toho mela radost, dalo mi to nadeji.Je dobre, ze se u Tebe umí zahnizdit. Já tady nebyla z důvodu času. Holky držte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
11.12.15 11:00

@Eva Sz děkuji..a co ty? jak pokračuješ??jo to že se to uhnízdilo je dost pozitivní..ted už s tím snad nebude problém… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
11.12.15 16:18

@adny já měla v lete poslední zmrazené a nic.Ted mám 3 na genetickem vysetreni.Tak uvidim, jak dopadnou.Ty máš něco zamrazeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
14.12.15 09:21

@Eva Sz my máme ještě 2 mrazáčky..chtěli jsme jít na Ket tento měsíc ale asi to necháme až na leden..chceme jet na vánoce pryč tak to asi teď nebudeme řešit..a kdy budeš vědět výsledky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
21.9.16 20:18

@adny @Eva Sz ahoj holky tak Jakpak jste na tom. Už máte urco obě po porodu nebo aspoň krásná bříška :* já jdu v neděli 25.9 na ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
22.9.16 11:29

@dygyna Ahojky…no já jsem momentálně v 13tt tak snad to bude vše dobře pokračovat…to už uplynul rok??jak jsi říkala že si dáte na chvíli pauzu..šíleně to letí..moc držím pěsti na neděli ;) a co jinak??co práce atd..??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
22.9.16 15:53

@adny no tak to je nádhera a jak se zadařilo? Ket nebo ivf? Moc držím pesticky ať jste oba v poradku až do porodu.
Jo jo letí to, je to i víc něž rok. No jsem natesena jak blázen už ať je neděle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
23.9.16 12:54

@adny a jsi doma nebo chodis do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
26.9.16 12:12

Tak dnes první den po KET. Nechala jsem si dát dvě 6ti denní hatchujicich blastocit kvality 1a2. Doufám, ze aspoň jedno se uchyti, já bych se nelíbila ani kdyby se uchytily obě :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
26.9.16 17:14

@dygyna Ahojky..ani nestíhám odepsat :) moc držím pěsti..mě dávali po ivf tenkrát taky 6 denní 2 kvality..že prý by je na genetiku nedali jelikož neví zda by to zvládlo..a zatím se teda drží… ;) hlavně odpočívej a buď v klidu..i když vím že to moc nejde..ale opravdu je to důležité.. ;) jinak já jsem doma..v červnu jsem skončila v práci s tím že v září nastoupím do nové..no do té už jsem se ale nedostala.. :D máš ket stimulovaný nebo přirozený??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
26.9.16 19:39

@adny dávali jste jedno nebo dvě? Jsem doma v klidu a odpočíval, Vzala jsem si neschopenka na dva týdny. Mám přirozený je utrogestan dva na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí