Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@adny píše:
@dygyna testila jsem včera a nic tam nebylo..pak na to kukám ještě večer a je tam slabý duch..ze kterého ale nejspíše nic nebude..jelikož byl po limituzkusím ještě ve čtvrtek nebo pátek..ale asi je to jasné bohužel
takže se tady s tím snažím vyrovnat ale moc to nejde..navíc mě chytla rýma jak blázen a taky ještě zánět..asi ze zavádění utroše..takž si zase musím vyžrat vše
A co jsi měla za test?
@dygyna dneska ne..jsem srab..a chci žít ještě aspoň ty dva dny v naději
testnu až v ten pátek a bude to jasné…testovala jsem s tt woman secret…
@adny tak držím pěsti a pak dej vědět. Srab? To jsi právě dobrá že to vydržíš až do pátku, to já bych asi nevydržela. ![]()
Ahoj, tady se už testuje a já se někde flakam. Aspon nejsem tak napnuta. Patek už je zitra. Drzim pesti, at mas stesti.
Jinak u nás čekání na kontrolu po Ketu,28.5.,coz je katastrofa, myslim tu cekacku.Uz 3 týdny se snažím jít do CARU pro zadanku na imunologii.Jsem strasna, protoze to nemam daleko, ale nedávám to casove.Uz jsem tam mohla být skoro měsíc objednana. Pokusim se dnes, misto obeda
Ahoj holky..mrkala jsem do papírů a bylo tam testovat už 11.3.tak jsem testla dneska a bílo
takže bohužel tento pokus nevyšel
![]()
@adny A půjdeš na krev? A dnes ti to vychází kolikáty den po ket? To mě mrzí
Holt jsme asi tři smolařky
Ale i tak věřím, že náš čas teprve příjde, tak nevěš hlavu jednou to vyjít prostě musí!!! ![]()
@dygyna nee..říkali mi, že pokud bude test negativní na krev nemusím..dneska jsem 13 den po ketu..momentálně jsem ve stadiu kdy nevěřím ničemu.. ![]()
ty se těšíš na ket??
akorát nevím co dál..myslíte že můžu další měsíc na další ivf? nebo zkusit nativ??fakt nevím..dnes vysadím utroš a budu čekat mrchu ![]()
Ahoj, co to je za zprávy? Já bych pro jistotu na tu krev sla.
@Eva Sz myslím, že je to zbytečné…abych byla já ta výjimka že test je negativní ale krev pozitivní..to teda nehrozí.. ![]()
U nás se chodí na krev vzdy.Ja bych na ni trvala. Jinak jste se ptaly holky, proc jdu do gennetu až na konci kvetna. Protoze je tam jen jeden dr a takové jsou objednací doby. Katastrofa
Taky se divím, že nemusíš jít na krev.
No jestli já se těším?…hm…no u nás trošku změna. Dostala jsem pracovní nabídku, která se neodmítá a tak u Nás je odklad na rok. Říkám si, že když mám zamraženo tak ještě rok můžu oželet. Doma jsme to probrali a jelikož ten můj taky mění práci, tak jsme to zvážili a rozhodli se to ještě odložit.
@Eva Sz tak to je teda síla…já se objednávala v pátek a vzali mě na úterý..tak jsem ráda..je fakt že jsem skoro brečela do toho telefonu tak se mě asi sestřičky zželelo ![]()
@dygyna ty jo..no to jsou věci..tak to gratuluji
a můžu se zeptat co je to za nabídku??to teda musí být pořádná pecka.. ![]()
@adny Tak je to pro jednu Německou firmu. Obchodní zástupce, firemní auto, pc, telefon a další benefity a plat je jako zaltej. A je to tady v ČR
No pravda je že jsem se měsíc rozmýšlela, teď asi nezjistím jestli je to dobře nebo ne ale chci to prostě zkusit. A za rok se uvidí.