Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@adny Právě mi říkali, že jim někdo onemocněl tak mé přeobjednali. Takže to bude Soušková nemocná. Tak to půjdeš určo k někomu jinému. Tebe asi přeobjednávat nebudou.No právě uvidím co mi tam řeknou no, ráda bych to stihla ještě tento cyklus…ale tak přinejhorším další měsíc no…to už snad přežiju.
@dygyna no uvidíme..snad mě nebudou přeobjednávat..prý je tam místo ní dr. Vrublovský..to nevím který je?…to stihneme..a pak budeme spolu čekat na výsledky.. ![]()
@adny Jo tak u toho jsem byla už dvakrát, takovej mladší…ale celkem o.k.To by bylo super.Tak uvidím, třeba to výjde a budem čekat zase spolu na výsledky ![]()
@adny píše:
@dygyna no uvidíme..snad mě nebudou přeobjednávat..prý je tam místo ní dr. Vrublovský..to nevím který je?…to stihneme..a pak budeme spolu čekat na výsledky..
Takovej mladej na krátko střiženej ![]()
@dygyna tak to jsem teda zvědavá..mladej jo? hm..tak to budu nervózní
no snad to přežiju..každopádně zatím nikdo nevolal..tak snad ten pátek platí…
@adny já když ho porvé vyděla tak jsem taky byla nervózní
a to mi hned dělal utz
Ale je v pohodě ![]()
@dygyna jejda tak to bude mazec..no zítra ti poreferuju
a taky mi bude dělat utz.. ![]()
@adny ahoj,hlidam to tady. Zitra jdu na krev, ale všechny testy negativni. Takze budu chtít reprodukční imunologii, driv se do ničeho hnát nebudu.Vy jezdíte do Olomouce a kde bydlite? Ja pocházím ze Zlatých Hor
@Eva Sz Já jsem ze Šumperka, to je co by kamenem dohodil
teda skoro no
.My s @adny jezdíme do CAR do Olomouce, kam chodíš ty?
Jsem 13. den po KET. Zitra jdu na krev.Taky mi je to lito, ale co se dá delat. Chodim do Gennetu Liberec
@Eva Sz to mě mrzí…já tomu tak věřila
kurnik..:( já vím, že v téhle chvíli jsou všechny slova zbytečné…ale bude líp..uvidíš ![]()
@Eva Sz @dygyna my bydlíme mezi opavou a ostravou..takže taky ne moc daleko.. @dygyna ty jo to máš kus do toho olomouce ne??kolik to máš km??