Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Eva Sz @dygyna já u prvního taky brzo..okolo 8 dne(to mi zaváděli 8 buněčné embryo)..ale u druhého jsem si řekla že to vydržím..a záváděli mi 5 denní blastocystu a testovala jsem okolo 11 dne.. ale určo bych počkala do toho 12dne..
Já mám zavedenou pětidenní blastocystu. Nejak jsem do ted nepochopila ty vyvojove stadia.Je fakt, ze v lete to embryo bylo jak koule v klidu a ted, kdyz mi ho ukazali, tak se vyvijelo jako blazen.Jsem šestý den po KET. Chtela bych se podivat do sve delohy ![]()
@Eva Sz tak pětidenní blastocysta by měla být nejlepší co jde…
to je dobré znamení že se rychle vyvíjí..to se zakousne jedna báseň ![]()
@adny zuby jsem u te blastocysty nevidela
Já po tom prvním neúspěchu nejsem moc optimista.Asi nakoupím testy a zacnu.Taky ta chřipka je blba.
@Eva Sz beztak už tam byly
vydrž aspoň do 10 dne…
pak už to bude jasné..chřipka je blbá.. ![]()
@Eva Sz A zavedli ti jen jedno. Mě teď na ketu budou dávat dvě. Tak už se na to moc těším a doufám že jeden z nich se zahnízdí
jinak @adny má pravdu pětidenní blastocyta je jedno s těch nejlepších stádií pak už je jen myslím hatchovaná blastocyta. Vydrž Prťka vydrž!!!
Holky já už se na to zase těším, jsem nějak plná energie a chuti do toho zase skočit po hlavě
Už ať ta MS dorazi a můžem na to zase vlítnout ![]()
@dygyna my máme jen jedno…bojím, bojím zase zklamání..jako těsím se, ale je tam i ta pochybnost..přece jen 2 zklamání už jsem měla
když nepočítám to každoměsíční ![]()
Dávali jsme jedno. Nechci dvě kvůli tehotenstvi, porodu a velkému riziku nedonosencu.Ani žádný gyndar mi to nedoporucil. Manzel ani dvojčata nechce. Bydlime ve čtvrtém patře bez vytahu, to by me asi omylo
![]()
@Eva Sz a stimulovala jsi nějak??nebo ti jen po ovulaci dali léky na sliznici??
To já bych dvě klidně brala, sice taky bydlíme ve čtvrtém patře bez výtahu ale to je asi to poslední co bych řešila. Jinak jsem to dnes dostala tak budu žhavit dráty do car. ![]()
@dygyna od první dne ms medrol, estrofem 3×1 a 5 dni před KET 3×2 utrous. Jinak
@Eva Sz aha..tak to uvidím jak dopadnu v pátek na kontrole..jestli bude sliznice atd.ok anebo na to půjdem až další měsíc..a jak se cítíš? ![]()