Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, po delší odmlce opět tu. @adny Tak jaká byla dovča? Musím se přiznat, že ti tak trochu závidím…hned bych jela taky
. A jak pokračujete děvčata v car? Už máte některá termín na IVF či KET? Já ještě zatím čekám na ms, měla by dorazit koncem ledna a pak rozjedeme ten kolotoč zase znovu.
Takové stavy, jako že nám to zrovna nevýjde mívam taky a ne zrovna málo…ale vždycky ty myšlenky rychle zastrčím někam pryč a snažím se být i přez to všechno pozitivní.
přez vánoce jsem si odpočinula a načerpala plno energie tak doufám, že to k něčemu bude a brzy budou //.
Jinak Vám holky přeji do Nového roku jen to nejlapší, zdraví, lásku atd…ale hlavně co nejdřív // ![]()
Ahoj v novém a úspěšném roce, ja byla dnes na konzultaci kvůli KETu. S menstruaci začínám brát leky.Ale opet mám cystu, tak me varovala, ze me kvůli ni možná nebudou chtít odtransferovat
@Eva Sz píše:
Ahoj v novém a úspěšném roce, ja byla dnes na konzultaci kvůli KETu. S menstruaci začínám brát leky.Ale opet mám cystu, tak me varovala, ze me kvůli ni možná nebudou chtít odtransferovat
tak to je teda blby, budou te cpat leky a pak ti mozna neudelaji transfer? To je mi fakt lito.Ja jeste porad prochazim tou alternativni lecbou a mam to tak jeste na dva mesice tak si to jeste na ty dva mesice asi odlozim.
No, s dr jsem domluvena, ze mi druhý den ms udělá sono a když ta cysta bude stejna a nebo mensi tak by transfer probehl
Ahoj holky..tak už jsme zpět…zase tvrdá realita nastala
jak pokračujete?? ![]()
@adny tak co dovca? Jakpak jsi si to uzila? Jsi pekne odpocata a zrelaxovana ne?
Meli jste teploucko?
@dygyna no parádně bylo, teploučko, odpočinek, relax a pohoda
o to horší pak bylo vrátit se zpět
ale snad už bude lépe
a co u tebe nového??
@adny u me noveho nic. Vsichni kolem me tehotni a ani nechcou
a ja furt nic.Mela jsem ted docela klidne obdobi ale ted poslednich par dnu mam nejake depky, ze nikdy neotehotnim a nejak mi to leze na mozek.Snad to brzy ale prejde. A co ty kdy jdes do Car?
@dygyna no mi to říkej..všichni už skoro své 2 děti porodily..jen já furt nic a za měsíc ještě rodí ségra takže se to teď točí okolo malé…a mě je pořád do breku
jinak jsme příští úterý objednaní do prahy na imuno a ve čtvrtek jdu na kontrolu do CARu..nevím jestli půjdeme na KET anebo počkat na výsledky imuna…se musím domluvit s mudr…a ty máš momentálně v plánu co?
@adny a to delaji jenom v praze? Kolik se za to plati a co ti tam vlastne zjisti? To je otazek co.Ja jdu az nekdy v breznu. Porad jeste prochazim tou detoxikaci.
@dygyna dělají to i v Brně, ale Praha a Plzeň jsou prý nejlepší..takže zkusíme Prahu…pokud máš doporučení nestojí to nic..pokud nemáš tak to prý stojí dost, ale kolik to nevím..co to obnáší ta detoxikace?..já jsem ještě mluvila s paní která mi předepisuje bylinky z tradiční čínské medicíny a říkala mi že mám před tím KETem ještě přijít na akupunkturu..tak to asi zkusím.. ![]()
@adny a co ti tou imunologii zjisti? Tak mam nejakou dietu a beru nejake leky a chodim na krevni profily aby sledovali jestli se ty toxiny ztraceji. Jinak nic zvlastniho.Tak akupunkturu jsem jeste nezkousela. nevim jestli bych to pichani jehel vydrzela ![]()
@dygyna no tam se zjišťují zda nevytvářím protilátky proti embryu nebo spermiím i u chlapa zkoumají spermie a zda taky nevytváří nějaké protilátky atd…jako asi pravděpodobnost že něco najdou moc velká není ale nějaká je..a hlavně když ti zavedou jedničkovou blastocystu a ona se nechytne..tak podle mě někde problém být musí…proto chci podstoupit co nejvíce vyšetření ať mám 100% jistotu..a kam na to chodíš??toho píchání se taky bojím..ale co bych pro mimi neudělala ![]()
@adny tady u nas v Šumperku se tehle problematice venuje jedna doktorka. A to ti v caru navrhli sami tu imunologii nebo jsi si to vyzadala? To bych taky chtela!
@dygyna no upřímně řečeno mě na ní mudr. nechtěla poslat..oni to totiž neradi dělají jelikož je to dost drahé vyšetření…ale myslím si, že po 2 neúspěšných ivf mám na to nárok..no nakonec jsem svojí doktorku trochu obešla a přímo se tam objednala a jí jenom poprosila ať mi napíše žádanku…tam je totiž objednací doba víc jak 3 měsíce. a dokonce mají teď na stránkách napsáno že už ani nové pacienty nepřijímají…pak vím ještě o jednom vyšetření a to hematologii ale to už snad nebude třeba..jen se modlím ať je to imuno ok..protože jakmile ti nasadí nějaké léky tak musíš čekat až ti zaberou a to je minimálně 3 měsíce
tak uvidíme..