Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, jsem čtvrtý den po KETu, tak nevim, rikali 11. Den, coz je za dlouho. Optimismus mi nějak chybi
@Eva Sz tak to je ještě dlouhá doba..ale hlavně mysli pozitivně..kolem mě se teď všem daří otěhotnět..takže si myslím, že nebudeš výjimka ![]()
@Eva Sz No tohle to čekání je na tom nejhorší:-(Ale jak říkám po nějakých čtyřech měsících se na to už docela těším. Navíc se to u nás v práci nějak komplikuje, takže bych docela už to těhu potřebovala
Kéž už by to konečně dopadlo. Takže za nějákých sedm dnů chceme vidět fotečku s testíkem a na něm //
@dygyna provedu
kdyby to nevyslo, poslu vycurat nějakou tehulku
Taky by se mi to skrz prace hodilo, ale uvidime.Vite co je zvlasrni? Me není nic ani po tech lekach. V létě me bolela prsa, mela jsem ms bolesti. Nevim, jestli je ještě brzy a mam malou hladinku.
@dygyna tak to jsme na tom stejně..v práci to jde od desíti k pěti..takže těhu by se mi hodilo..ale čím víc to chci tím méně to jde ![]()
@Eva Sz na nějaké příznaky nebo tak je ještě opravdu brzy…všechno přijde..neboj
a těším se na pozitivní zprávy…letos to prostě musí vyjít všem ![]()
@Eva Sz Na příznaky nevěřím…takže nad nima vůbec nepřemýšlej. Zbytečně se pozoruješ a stresuješ a stejně je to k ničemu.
@adny Tak to je teda dobrý
s těma prácema
přemýšlím o jiné, ale zatím nemůžu nic najít. Tak se modlím aby nám to těhu už už už konečně vyšlo.
@dygyna ja se právě vůbec nepozoruji, jen me to prekvapilo.Vim,ze vsechno, co bylo je z toho estrofemu a utrouse. Jinak holky, ten utrous me nici.Mely jste ho taky? Je to s nim ale lepsi, jak v lete
@dygyna me ten utrous ničí v tom zavadeni, slipove vložky a tak.Mam 3×2 bobule, tak to furt ze me jde. Mozna jsem ty letní bolesti a takmela po OPU. Kazdopadne jsem rada, ze me nic netrapi, az na tu chripku
@Eva Sz já už ho taky brala nespočetněkrát..pokud jsem po zavedení aspoň 20 minut ležela tak to bylo ok..pokud ne tak hodně vytéká
hodně odpočívej a chřipka odejde ![]()
@Eva Sz Já zaváděla 2×3 a taky to ze mé teklo, vždycky jsem pak co nejdýl ležela když to šlo. To je docela nepříjemné no, ale co by jsme my ženy nevydržely že ![]()
Presne tak. Vydrzime vsechno.Od kolikateho dne jste nejdřív testovaly?
@Eva Sz ja teda strašně brzo, myslím tak 6-7 den po zavedení 4denního embrouše
tentokrát to vydržím a budu testovat až tak od 13. dne. Vím lehko se to říká ale těžko dělá. Ty jsi teď kolik po ket? A co ti zaváděli?