Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dygyna ty jo začínám být z toho dost rozladěná…nejdřív soušková onemocní..to mě jako dost rozhodilo a teď Eviččin neúspěch
ach jo.. ![]()
@adny ne mám to tam 65 Km to je pohoda.To ty to máš dál než já ne?
@Eva Sz @adny Holky klid, pokud se budem stresovat tak to nikdy nedopadne. Jednou to štěstí musí sednout i nás přece ne!!!TO by bylo aby to nebylo!!Já tomu zatím pořád věřím, i když teda pravda občas také mívám slabé chvilky, kdy si myslím že nikdy neotěhotním. Ale to chce hned takové myšlenky hodit za hlavu a být pozitivní
![]()
@dygyna ty jo fakt..to máš kousíček…já to mám 100km..
je to kus, ale snad to přinese výsledky… ![]()
@dygyna já se snažím být klidná, ale dneska to na mě nějak dolehlo
no uvidíme co zítra po kontrole..buď budu ještě víc v pr… anebo budu mít fajn víkend ![]()
@adny tak pak písni jak jsi dopadla. Víš že jsem strašně zvědavá ![]()
@dygyna tak jsem po kontrole..nakonec mě měla naštěstí paní dr. šimečková..tak jsem byla ráda…sliznice ukázková 9mm a folikul 16mm..zítra píchnout pregnyl, od nedělě večer 2 utrogestany a v pátek transfer… ![]()
@adny Super,tak budu drzet pesticky at to konecne dopadne
ja jedu ve ctvrtek na pohovor tak uvidim co mi reknou.
@adny píše:
@Eva Sz eviku tak co??
taky jsem zvedava!
Ale jelikoz se neozyva tak se obavam ze to asi neklaplo ![]()
@dygyna ale i tak pořád doufám..všem to moc přeju..a vždy mě to nakopne..že i na nás se třeba někdy usměje štěstí ![]()
Holky,nedopadlo.Ale já už to neresila, z tech testu jsem to brala jako hotovou vec.Ted jste na řadě vy.Ja si zajdu pro zadanku a objednám se na imunologii