Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@adny píše:
@dygyna co jsi zjistila v Caru??
Volám tam od pátku a nemůžu se dovolat. Já se chci jen objednat na kontrolní utz
a pak když bude vše jak má tak šup na ket ![]()
@adny no,ja se valim doma, chripka už to snad vzdala, dnes desátý den po KET, testy negativni.
@dygyna tak to jsme na tom stejně..já jdu v pátek na kontrolu a uvidí se..jestli tento nebo další měsíc půjdu na KET..
@Eva Sz já už bohužel v práci po angíně
ještě je pořád čas..testni za 2 dny a bude jasno…ale já věřím, že vyleze
![]()
@adny na jaký číslo voláš do CAR? ja se tam nemůžu dovolat
dnes už jsem tam volala dvakrát a pátek taky a nikdo to nebere. Já volám na588884180
@dygyna já se objednávám do olomouce na číslo 581110307 a dovolám se vždy.. ![]()
Tak konečně napopáté jsem se dovolala. Příští pondělí jdu na konzultaci a zrovna mi to vychází na 11DC tak by mi mohli udělat utz a pak hned KET, ale nebudu předbíhat možná to nechají až na další cyklus…tak ať se zbytečně netěším…
@dygyna tak já jdu v pátek a to jsem 11 dc…:)minule mi naplánovali KET na nějaký 19dc..myslím, že se to dělá nějak 5 den po ovulaci..ale záleží jestli je sliznice atd..ke komu jdeš??
@adny Ty jo já nikdy dopředu nevím ke komu jdu, ty jo? Já už tam byla u všech doktorů a doktorek co tam jsou.IVF mi dělala Myslím že se jmenuje Bezoušková. Jinak jsem měla pak ještě dva doktory a ještě další doktorku. Takže pokaždé někdo jinej
Je mi to ale celkem jedno, všichni jsou v pohodě, hlavní je nějakej výsledek
![]()
@dygyna aha tak to já se vždy objednávám k doktorce Souškové a když chodím nahoru tak to už mi je jedno…tak jsem zvědavá jestli nám to vyjde a budeme testit spolu ![]()
@adny To asi nevýjde teď mi volali a přeobjednali mě až na čtvrtek, tak se obávám že tento cyklus ket nedopadne…no ikdyž to budu 14DC tak třeba možná to ještě ujdělají nevím. Já se vzdy jen objednám a ani nevím kdo tam bude nebo ne, objednávám se tak jak to potřebuji já…ale jak říkám já jsem spokojená zatím se všemi u koho jsem byla ![]()
@dygyna a jaktože tě přeobjednali??v jiné diskuzi jsem zrovna četla že p. doktorka soušková je dlouhodobě na nemocenské..takže v ten pátek tam taky asi bude někdo jiný..teda pokud mi nebudou volat a taky mě nepřeobjednají…:(jako je mi to taky jedno..jen ať mi to neposunují
ono 14dc neva..záleží kdy budeš mít ovulku a 5 den po ovulaci jdeš na KET..takže to by jsi stihla.. ![]()