Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Eva Sz jako já jsem to vůbec nepochopila..věřit bych tomu chtěla..ale po tolika zklamání nevím
co ty plánuješ dál??
@dygyna třeba jo..asi to tak má být..já kdybych dostala svojí nabídku snů tak taky jdu..aspoň bych furt nemyslela jen na děti ![]()
jj mrcha došla a mám naplánovanou hysteroskopii na 13.4. a pak další ivf…
@adny tak teď jsem to nepochopila zase ja.Jsem si vás asi spletla, ze? Ja plánují imunologické vysetreni, ktere diky dlouhé objednací době stihnu do další konzultace a uvidime.Mame jedno zamrazene. Uvidim, co na te imunulogii.Dnes mám špatnou náladu z prace, ale zítra odjíždíme na hory do Italie.Sice jen na prodloužený vikend, ale i tak si aspoň trochu odpocinu.
@adny Přesně tak, vůbec na to teď nemyslím
Hysteroskopii, to je ta průchodnost vejcovodů? Já byla na HSG to je asi něco podobného a je to docela husťárna.
@Eva Sz a kam jdeš na tu imunologii??tak si užij hory a odpočiň si ![]()
@dygyna to ti závidím..já jsem na tom čím dál hůře..od návštěvy sestřenky a jejich idylického života s 9 měsíční holčičkou jsem v pr… úplně
a nevím jak z toho ven…furt jen brečím, jsem otrávená, naštvaná..práce mě nebaví..prostě o ničem..
já už na tom jednou byla a našli mi tam septum v děloze..tak mě raději poslali ještě jednou jestli se to tam dobře hojí atd..byla jsem se na to objednat v nemocnici..a přístup doktorky fakt luxusní..si na to běžte tam kde vám to dělali před 2 lety mi řekla…tak jsem jí řekla že do toho centra už nechodíme a nikdo mě tam nedostane..tak mě teda objednala ale byla příjemná jak trn v ři..
![]()
@adny Tímhle přístupem si strašně škodíš, psychika je fakt zrádná. Zkus na to nemyslet a zaměřit se třeba na nějaký nový koníček, sport, tanec, kolo…cokoliv a věnuj se tomu naplno a nemysli na mimi.Ten přístup té doktorky je docela hroznej, nechápu jak si tohle vůbec můžou dovolit
To je hrůza co člověka nékdy potká.
@Eva Sz Užij si hory a načerpej novou energii a odpočívej…při tomhle kolotoči ivf ketu a všeho je to docela potřeba. ![]()
@dygyna jenže mě nic nebaví..přihlásila jsem se na jógu a chci začít chodit pravidelně na akupunkturu..ale nevím jak zaměstnat hlavu abych na to furt nemyslela..když kolem mě je tolik dětí atd..snažím se na to nemyslet a pak vždycky přijde něco co mě srazí na kolena.. ![]()
@dygyna závidím ti tu novou práci..taky bych něco takového brala..
tahle práce mě hrozně ničí ![]()
@adny já měla teda zrovna na mysli něco co tě trochu odrovná, nějaký velký fyzický výdej…běhání posilování atp.Tomu se teď věnuju já a hlavně to dělá dobře i hlavě…citím se teď fakt dobře a mimo to jsem ještě i zhubla ![]()
No tak se zkus poohlédnout po nové práci co? To by nešlo? Já vím, že to není v dnešní době nic jednoduchého ale za zkoušku nic nedáš a kdo nic nezkusí nic nezíská ![]()
@adny věříš, že akupunktura pomáhá? Já na tom sice nikdy nebyla ale hlavně neznám ani nikoho komu by to sebemín pomohlo…Já vím že to je prastará léčebná metoda a že kdyby to byl jen blábol neuchovala by se do dnes…ale přece jen tomuhle já moc nevěřím. Věřím na pohyb a zdravý životní styl. Před pár měsíci jsem se přeorientovala na zdravou stravu a to jako komplet a začali jsme hodně běhat a cvičit a já i partner se cítíme parádně a strašně nám to svědčí. Něco na tom, že v jídle do sebe cpeš spoustu špatného je! Od toho se pak dále odvíjí všechny choroby, kterými trpíme a o kterých třeba ani nevíme.
@dygyna no přihlásila jsem se od 7.4.na jógu tak budu chodit..ale u mě je to složité..mám doma pejska tak vždy spěchám za ním
a jelikož bydlíme daleko od města tak už se mi nechce zase zpátky…ale mám rozjednané ještě břišní tance a vacushape..tak uvidíme co z toho klapne..každopádně hýbat se určitě potřebuji..přibrala jsem jak hrom..a 14.4.jedeme do brna k psycholožce..tak jsem zvědavá..
tuhle práci jsem sháněla 9 měsíců a to jí mám ještě po známosti..jako pročítám inzeráty..ale je to o ničem ![]()
@dygyna tu akupunkturu zkusím..jelikož mi čínské byliny hodně pomohly(pravidelná ovulace, ms přesně co 28 dní atd.)tak tomu věřím..a jelikož máme problém s usazením tak by to třeba mohlo pomoct..každopádně to stojí 200,–což není tolik a rozhodně mi to neublíží..takže aspoň takový relax když už nic..s tou zdravou stravou ti to závidím..já docela ráda pojím i manžel..ale jako taky se snažíme více ovoce, zeleniny, pečivo tmavé, méně tuku atd.. ![]()
@dygyna jinak běh nesnáším..jelikož nás do toho úča nutila na základce..a taky tu úču jsem nesnášela..tak k tomu mám odpor..
ale s pejskem by to byla nejlepší varianta…