Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dygyna jenom jedno..u nás v Car moc pro 2 nejsou..a jen jedno nebylo vhodné na genetiku..jinak všechny šly na genetické testy..takže jsem si říkala že to tak nějak risknem a uvidíme..
teď se ti těch 10 dnů bude táhnout..ale určitě to dobře dopadne
kolik máte ještě zamražených??
@adny a do jakého caru chodis? Já myslela že do Olomouce, ani nevím proč
já si nechala dat dvě na vlastní žádost v car mi chteli dat jedno. j jo jo máš pravdu že teď se to bude táhnout jako sopel ale jsem ráda že jsem doma a mám pohodovou a klidecek. Jinak mám ještě poslední dva snehulacky ![]()
@dygyna jj do Olomouce do Reprofitu…ale vím že tam vždy dělali problém se dvěma..teď se to sice potáhne ale pak to bude stát za to
tak to máš ještě i na druhé ![]()
@adny tak to chodíme do stejného ne, spojili ivf clinic a reprofit ne? Jo pokud by to náhodou nevyšlo což si vůbec nepripoustim ještě máme na jeden ket a pak by se vidělo co dál. Snad to ale nebude třeba.
@dygyna jaj vlastně jo..na to už jsem zapomněla
já vím že mě od dvou vždy zrazovali..ale kámoška co tam chodí si taky vždy dává 2…neboj určo to vyjde..
kdy máš v plánu testovat??já začala špinit tak jsem testovala už 9 den a už tam byl krásný duch…držím moc pěsti..vím jaké to jsou nervy…ale uvidíš že štěstí se jednou musí na každého usmát..já říkám že když to vyšlo nám tak to určo vyjde všem ![]()
@adny já bych byla schopna testovat už klidně dnes
chci tak v pondělí, utery to bude 8,9 po ket. Snad už tam něco bude. zatim vůbec nic necítím, žádné změny atp, prostě nic…snažím se moc nepozoroval
kdo ti dělal ket prosím tě? Mě dr Souškova.
@dygyna to věřím..zvědavost je potvora
ale buď v klidu teď ani nemůžeš ještě nic cítit..je na to moc brzy..mě Vrublovský..ten mi ho dělal 2× a 2× to vyšlo takže jsem byla ráda..ale Soušková je taky super..k té chodím na konzultace atd…
ale při ketu jsem na ní nikdy neměla štěstí..
@adny to je zajímavý, já chodím k Vrublovskemu a ivf i ket mi dělala Souškova a u tebe je to naopak. No snad to brzy uteče a budu vědět na čem jsem, jsem napnutá jak kšandy ![]()
@adny a poznala jsi nějak ze se to povedlo? Měla jsi nějaké příznaky? Nevím proč ale dnes od rána mám pocit že se to nepovedlo
jsem Teda teprv 4den po ket. ![]()
@dygyna to je fakt brzy..a nikdy jsem nic necítila…každý ten ket nebo et probíhal jinak..když se to povedlo minule tak jsem 6 den trochu zašpinila a teď u toho posledního jsem začala špinit 8 den ale celkem dost..tak jsem si říkala že je to v háji že to asi dostanu ale nakonec to u mě byla známka toho že to vyšlo..ale jinak je na příznaky či cokoliv jiného moc brzy..hlavně nevěšej hlavu a říkej si že to určo vyšlo..
ještě pár dnů a bude jasno..užívej si klídek a pohodu..určo to bude ok
![]()
@adny tak to vyslo
dnes jsem testila jsou tam krásne //. Je sice brzy a tak doufám že se udrží a vše bude ok. Po těch letech jsem úplně jak ve snu
až si říkám jestli to nejsou dvojky když je ta čárka tak pěkná
ale ani to nám nevadilo ![]()
@dygyna to je paráda…
moc gratuluji…
dvojky nebo jedno to je úplně fuk..hlavně ať je vše ok ![]()