Ivf 12.10. 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
27.9.16 08:33

@dygyna jenom jedno..u nás v Car moc pro 2 nejsou..a jen jedno nebylo vhodné na genetiku..jinak všechny šly na genetické testy..takže jsem si říkala že to tak nějak risknem a uvidíme.. ;) teď se ti těch 10 dnů bude táhnout..ale určitě to dobře dopadne :lol: kolik máte ještě zamražených??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
27.9.16 10:52

@adny a do jakého caru chodis? Já myslela že do Olomouce, ani nevím proč :think: já si nechala dat dvě na vlastní žádost v car mi chteli dat jedno. j jo jo máš pravdu že teď se to bude táhnout jako sopel ale jsem ráda že jsem doma a mám pohodovou a klidecek. Jinak mám ještě poslední dva snehulacky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
27.9.16 18:08

@dygyna jj do Olomouce do Reprofitu…ale vím že tam vždy dělali problém se dvěma..teď se to sice potáhne ale pak to bude stát za to ;) tak to máš ještě i na druhé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
27.9.16 18:49

@adny tak to chodíme do stejného ne, spojili ivf clinic a reprofit ne? Jo pokud by to náhodou nevyšlo což si vůbec nepripoustim ještě máme na jeden ket a pak by se vidělo co dál. Snad to ale nebude třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
28.9.16 09:26

@dygyna jaj vlastně jo..na to už jsem zapomněla :lol: já vím že mě od dvou vždy zrazovali..ale kámoška co tam chodí si taky vždy dává 2…neboj určo to vyjde.. ;) kdy máš v plánu testovat??já začala špinit tak jsem testovala už 9 den a už tam byl krásný duch…držím moc pěsti..vím jaké to jsou nervy…ale uvidíš že štěstí se jednou musí na každého usmát..já říkám že když to vyšlo nám tak to určo vyjde všem :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
28.9.16 11:16

@adny já bych byla schopna testovat už klidně dnes :mrgreen: chci tak v pondělí, utery to bude 8,9 po ket. Snad už tam něco bude. zatim vůbec nic necítím, žádné změny atp, prostě nic…snažím se moc nepozoroval :nevim: kdo ti dělal ket prosím tě? Mě dr Souškova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
28.9.16 17:46

@dygyna to věřím..zvědavost je potvora :lol: ale buď v klidu teď ani nemůžeš ještě nic cítit..je na to moc brzy..mě Vrublovský..ten mi ho dělal 2× a 2× to vyšlo takže jsem byla ráda..ale Soušková je taky super..k té chodím na konzultace atd… ;) ale při ketu jsem na ní nikdy neměla štěstí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
28.9.16 20:50

@adny to je zajímavý, já chodím k Vrublovskemu a ivf i ket mi dělala Souškova a u tebe je to naopak. No snad to brzy uteče a budu vědět na čem jsem, jsem napnutá jak kšandy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
29.9.16 11:04

@adny a poznala jsi nějak ze se to povedlo? Měla jsi nějaké příznaky? Nevím proč ale dnes od rána mám pocit že se to nepovedlo :,( jsem Teda teprv 4den po ket. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
29.9.16 19:38

@dygyna to je fakt brzy..a nikdy jsem nic necítila…každý ten ket nebo et probíhal jinak..když se to povedlo minule tak jsem 6 den trochu zašpinila a teď u toho posledního jsem začala špinit 8 den ale celkem dost..tak jsem si říkala že je to v háji že to asi dostanu ale nakonec to u mě byla známka toho že to vyšlo..ale jinak je na příznaky či cokoliv jiného moc brzy..hlavně nevěšej hlavu a říkej si že to určo vyšlo.. ;) ještě pár dnů a bude jasno..užívej si klídek a pohodu..určo to bude ok ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
2.10.16 10:11

@adny tak to vyslo :dance: dnes jsem testila jsou tam krásne //. Je sice brzy a tak doufám že se udrží a vše bude ok. Po těch letech jsem úplně jak ve snu :mrgreen: až si říkám jestli to nejsou dvojky když je ta čárka tak pěkná :nevim: ale ani to nám nevadilo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
3.10.16 08:57

@dygyna to je paráda… :D ;) moc gratuluji… :potlesk: dvojky nebo jedno to je úplně fuk..hlavně ať je vše ok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
3.10.16 11:15

Vypadá to velice nadějné,, konečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
3.10.16 12:25

@dygyna ta je naprosto jasná ;) který den jsi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
3.10.16 13:17

@adny dnes osmý den po ket :mrgreen: :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie