Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dygyna ahojky..jejda to je krásné
moc gratuluji
a kdy bude svatba?? ![]()
Ahoj, lekama se to dá utlumit. Proto mám ty kortikoidy. Jinak vše dobry. Zrovna rozdelavame na zahrade gril a bude grilovacka
![]()
@Eva Sz ahojky..ta to je dobře že to je léky utlumit..vše co se dá řešit je dobré..u nás je t bohužel horší..:(
my taky neustále grilujeme… máme to hrozně rádi..;)hlavně muž ![]()
Ahoj holky
svatba bude příští rok v dubnu ![]()
A co vy, jak bojujete, pořád si říkám že se sem za Váma musím podívat ale…moc práce, málo času
ale ne jsem spokojená.
Jak pokračujete? Jdete některá na IVF nebo jste třeba byly? Honem, honem nějaké informace
U nás mimi zatím nic…nějak to samozřejmě zatím neřeším a ani na to nějak nemyslím…ale sex normálně provozujeme bez ochrany a tak si říkám, že by se semínko mohlo uchitit
Ale zatím nic, nevadí…mám ještě čas ![]()
Ahoj, ja sem taky moc nechodím. Hodně sportujeme, koupili jsme auto.Ale už druhý měsíc beru prednison a je to na mě znat.Ale musím vydrzet. V červenci se chystám na to poslední zmrazené embryo, tak uvidime.
Ahoj holky..já tu chodím celkem dost, ale jen do jedné skupiny..
jinak my jsme těsně po laparoskopii kde mi rozrušili ty srůsty..byly jen v děložním hrdle..jinak děloha ok..a jeden vejcovod neprůchodný..takže to dopadlo naštěstí dobře…
@dygyna moc gratuluji ke svatbě..hned bych si tu svoji zopákla
takže v práci dobrý jo? to je fajn…
@Eva Sz a jak je to na tobě znát??máš nějaké potíže??
@Eva Sz A jak je to na tobě znát?
@adny Tak to je jako se mnou, taky mám jeden neprůchodný ![]()
Jo jo na práci si absolutně nemůžu stěžovat, jak na finanční stránku tak ani na tu pracovní…a na nadřízené už vůbec ne
spokojenost.Jen poslední dobou zase začínám častěji myslet na mimčo
tak uvidíme
@Eva Sz jak to u tebe vypadá s Ketem??
@dygyna a říkali ti něco k tomu neprůchodnému vejcovodu? třeba že je jen poloviční šance? nebo tak..s tou prací ti to fakt závidím..ale v dobrém samozřejmě ![]()
@adny nic moc mi neříkali jen to že mám poloviční šanci na otěhotnění oproti ženám s dvěma vaječniky. Což je logické, když se ovulace většinou střídají
Jinak nic. u ET nebo KET je to jedno tam nepotřebuješ ani jeden
¨
A co jinak děvčata, doufám tajně, že se to některé z Vás už povedlo. Já mám dnes šílené bolesti v noci jsem to dostala a trpím jak pes.:-(
@dygyna Ahojky..u nás nového to, že mám nafasované léky na ivf a jdeme do toho tento měsíc znovu…jinak mi psycholožka chtěla napsat nějaké antidepresiva, ale musí se brát dlouhodobě aby vůbec zabraly a nechce se mi moc do nich..už tak do sebe cpu hormony a ještě další svinstvo do sebe cpát
takže já čekám ms okolo 23.8.a pak vzhůru do toho..jinak se cítím celkem v poho po té lps..tak uvidíme..
a co ty v práci??pořád dobré??doufám, že jo ![]()
Ahoj holky..tak to vypadá, že nám to ivf vyšlo..test pozitivní i z krve
tak snad bude vše ok ![]()
@adny No obrovská gratulace, konečně se někomu zadařilo. Ani nevíš jakou mám radost!!!
tfuj tfuj tfuj ať vše dobře dopadne, držím pěsti a myslím na tebe.
Já v práci super, co je ale horší že mě to miminkovství zase nějak začíná popadat
Mám poslední měsíce bolestivou ovulaci i MS tak mi gyndař napsal duphostan či jak se to jmenuje a prý by to mohlo i příznivě ovlivnit případné početí, tak uvidím…beru to zatím první měsíc. Hoď sem foto testíků ať se pokochám ![]()
@dygyna moc děkuji
je to parádní pocit..sice mám obrovský strach ať máme i srdíčko, ale věřím že to bude ok..věřím, že tě to pořád chytá..myslím si že na to nejde úplně přestat myslet…ale věřím tomu že pokud se to povedlo nám tak vám určitě taky;) moc ti držím pěsti
a pak si to budeš užívat tak jak já ![]()
@adny to je nádhera
kolik dpo jsi testovala a co ti zaváděly?
@dygyna děkuji
dnes jsem byla na kontrole a vše ok..už i srdíčko začíná bít
jinak jsem první test dělala 11 den a byl tam už hezký duch a tyhle testy jsou ze 14 dne..zaváděli mi 5 denní blastocystu, jedničkové kvality… ![]()