Ivf 12.10. 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
742
26.3.15 10:27

@adny Já jsem právě po těch všech hormonech taky přibrala :( ale teď se mi to podařilo dostat dolů a ještě na lepší váhu než jsem měla před tím. Jinak já běh taky moc nemusela, ale teď jsme tomu nějak přišli na chuť a je to fakt super…a ten můj běh úplně nenáviděl a teď mě kolikrát i sám přemlouvá :mrgreen:
To máš dobrý, že máš tak krásnej cyklus, já právě poslední dobou mám strašně krátkej jen 25-26 dnů a strašně slabou ms vždy jen tak 3 dny.Ale to až teď poslední dobou, dřív jsem měla pěkně po 29-30 dnů. Takže až budem příště řešit KET tak se zaměřím na ten cyklus, asi je něco špatně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
26.3.15 10:49

@dygyna tak to ti závidím že tě to chytlo..já to několikrát zkoušela ale nechytlo mě to :roll: tak zkus ty čínské byliny..třeba ti taky pomůžou..nejprve piješ odvary(fakt hnus)a pak už jen zobeš prášky..je to sice dost drahé, ale účinek to má..ale cyklus 25,26 dnů není na škodu..pokud máš ovulku 14dc..protože luteální fáze by měla trvat 10-14 dní..takže pohoda.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
26.3.15 13:39

@adny Právě že já mám luteáLKU 11 dní, tak snad v tomhle problém nebude. Teď to řešit zatím nebudu až pak před ketem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
26.3.15 14:47

@dygyna jasně..teď se tím nezatěžuj..asi je to tak nejlepší.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
28.3.15 11:33

@adny Přesně tím se hodlám řídit. Tak pak písni co a jak, budu sem za váma pořád docházet a sbad uvidím jen pozitivní zprávy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
29.3.15 12:40

@dygyna budu ti držet pěsti..ať se ti líbí v práci a ať to klapne i bez ivf ;) budeme ti podávat info..snad pozitivní.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
7.4.15 18:50

Ahoj Holky, tak jak jste na tom???Já v práci zatím super :mrgreen: není nač si stěźovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
8.4.15 09:37

@dygyna Ahojky…tak to ráda slyším ;) a moc ti to přeju :D jinak u mě nic nového…v pátek mě čeká ta hysteroskopie tak uvidíme a jinak chodím na tu akupunkturu a jógu..a celkově mi přijde že jsem klidnější..tak uvidím a pak hopsnem zase do ivf…ještě v úterý jedeme k té psycholožce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
8.4.15 09:39

@dygyna a co ta tvoje práce obnáší??co přesně děláš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
30.4.15 16:09

@adny Ahoj po dlouhe dobe konečně zase tady :-D jak se máte a co je nového? Kde jsou ty pozitivní testy? :-D jsem obchodní zástupce takže se starám o svoje zákazníky a samozřejmě si dělám i nové :-D je to dobré baví mě to a dělám to rada i když je toho někdy hodně a chce se mi s tím seknout :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
30.4.15 16:11

Koukam a nestačím se divit, nový vzhled :-D úplně mě to zarazilo…až jsem si rikala, že jsem na jiné strance :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
5.5.15 09:18

@dygyna ahojky..to ti závidím že toho máš hodně..aspoň nemáš čas nad ničím přemýšlet..a hlavně že tě to baví ;)
a jak se jinak máš??kromě práce? ;)
u mě ta hysterka nedopadla moc dobře..našli mi tam srůsty tak mě čeká asi další a možná i laparka..tak teďka bojujeme s tímto :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
6.5.15 16:33

Ahoj holky, ja si byla včera pro výsledky z imunologie a mam vysoké protilaky proti spermiim i proti vajecnikum.Tak od zítra na 2mesice prednison.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
15.5.15 09:14

Ahoj děvčata, teda co to slyším za zprávy :-( Nebojte to bude dobré. Dnešní medicína umí skoro zázraky :-D @adny Tak u mě nové jen to, že jsem byla na svoje narozeniny požádána o ruku, tak krásný dáreček k narozeninám :-D @Eva Sz A dá se to léčit? To je hrůza co ty naše těla dělají co :-(
Držím děvčata pěsti pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
15.5.15 09:35

@Eva Sz Ahoj Evi..to se určo spraví..je to taková věc která se dá vyřešit léky ne??nebo co ti říkal doktor??a jak se jinak máš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí