Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dygyna no je to mazec..kdyby to přišlo dřív bylo by to lepší co??ale vždycky si říkám, že to prostě tak asi má být..
držím ti pěsti ať se ti tam líbí
a budeš chodit ještě za námi??
@dygyna jako ms jsem ještě nedostala ale testy byly negativní…možná si dneska nechám vzít krev..ale pochybuju..
@dygyna super.Budes mít o zábavu postaráno a třeba se zadari i bez IVF
@Eva Sz @adny Jo no kéž by to přišlo dřív no…ale třeba to tak fakt má být…uvidím. Jasně budu sem za Vámi stále docházet a těšit se na vaše pozitivní výsledky…aspoň budu pořád v obraze
Tak, tak nějak si říkám, že když budu mít starosti s tou novou prací…tak by se třeba i mohlo zadařit přirozeně ![]()
@adny a kolik jsi dnes po KETU?
@dygyna třeba jo..budeš mít hlavu plnou jiných starostí a třeba to klapne přirozeně ![]()
já jdu dneska k psycholožce..poprvé..tak jsem zvědavá..mudr. říkal že psychika je sviňa..tak s tím zkusím něco dělat..
dneska jsem 19 den po ketu..
@adny k psycholožce, hm…jo jo psychika je sviňa:-( 19dní po ketu, no to uź by tam určo byla dálnice. Hlavně to neber tragicky, ale je mi to líto
cítím s tebou
@dygyna tak holky moje návštěva u psycholožky o ničem…nakonec se z toho vyklubalo že to není psycholožka jako taková ale že pracuje s energiemi a řeší problémy přes „dělohu“…atd. takže to stálo plno peněz a skutek utek
tak jdu hledat „normální“ psycholožku/psychologa…
@adny Jejda…myslím, že uděláś líp když si seženeš psycholožku s diplomem
a ne zase nějakou léčitelku
Ty psychický bloky jako dělají fakt hodně…ono se to nezdá.
@dygyna no teď už to tak vybírat budu ať to zase není něco takového..
a kdy nastupuješ do nové práce??
@adny Nastupuju pěkně na Aprýla
1.dubna…tak snad si ze mě nedělají aprýl
Zatím jsem ještě ve staré práci do konce měsíce a pak už hned do nové
A co ty vlastně děláš?
@dygyna tak to je hezké..to je beztak dobré znamení
taky bych hned šla někam jinam..dělám ve stavební firmě na oddělení přípravy zakázek..tudíž chystám objednávky, smlouvy, výběrové řízení…ale je to dost daleko a moc mě to nebaví ![]()
Psycholožka nepsycholozka přes delohu. A co rikala? Jakou energii má Tvoje deloha? Ja na spoustu věcí verim, ale po neúspěšném KETU bych byla skepticka
@adny Kdo ví, snad jo.Rok uteče jako voda a pak bude třeba ta správná doba a mimi příjde samo. A jak jsi na tom ty? Už jsi dostala mrchu?