Ivf 12.10. 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
742
17.3.15 06:56

@adny takže KET teda nevyšel? To mě moc mrzí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
17.3.15 07:40

@dygyna no je to mazec..kdyby to přišlo dřív bylo by to lepší co??ale vždycky si říkám, že to prostě tak asi má být.. ;) držím ti pěsti ať se ti tam líbí ;) a budeš chodit ještě za námi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
17.3.15 07:41

@dygyna jako ms jsem ještě nedostala ale testy byly negativní…možná si dneska nechám vzít krev..ale pochybuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
17.3.15 15:29

@dygyna super.Budes mít o zábavu postaráno a třeba se zadari i bez IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
18.3.15 10:44

@Eva Sz @adny Jo no kéž by to přišlo dřív no…ale třeba to tak fakt má být…uvidím. Jasně budu sem za Vámi stále docházet a těšit se na vaše pozitivní výsledky…aspoň budu pořád v obraze :-DTak, tak nějak si říkám, že když budu mít starosti s tou novou prací…tak by se třeba i mohlo zadařit přirozeně :-D
@adny a kolik jsi dnes po KETU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
18.3.15 13:16

@dygyna třeba jo..budeš mít hlavu plnou jiných starostí a třeba to klapne přirozeně ;)
já jdu dneska k psycholožce..poprvé..tak jsem zvědavá..mudr. říkal že psychika je sviňa..tak s tím zkusím něco dělat..
dneska jsem 19 den po ketu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
18.3.15 13:54

@adny k psycholožce, hm…jo jo psychika je sviňa:-( 19dní po ketu, no to uź by tam určo byla dálnice. Hlavně to neber tragicky, ale je mi to líto :( cítím s tebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
18.3.15 13:55

@adny tak písni co ti psycholožka říkala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
19.3.15 09:32

@dygyna tak holky moje návštěva u psycholožky o ničem…nakonec se z toho vyklubalo že to není psycholožka jako taková ale že pracuje s energiemi a řeší problémy přes „dělohu“…atd. takže to stálo plno peněz a skutek utek :( tak jdu hledat „normální“ psycholožku/psychologa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
19.3.15 10:17

@adny Jejda…myslím, že uděláś líp když si seženeš psycholožku s diplomem :mrgreen: a ne zase nějakou léčitelku :mrgreen: Ty psychický bloky jako dělají fakt hodně…ono se to nezdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
19.3.15 10:18

@dygyna no teď už to tak vybírat budu ať to zase není něco takového.. :lol: a kdy nastupuješ do nové práce??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
19.3.15 13:18

@adny Nastupuju pěkně na Aprýla :mrgreen: 1.dubna…tak snad si ze mě nedělají aprýl :mrgreen: Zatím jsem ještě ve staré práci do konce měsíce a pak už hned do nové :mrgreen: A co ty vlastně děláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
19.3.15 14:36

@dygyna tak to je hezké..to je beztak dobré znamení :lol: taky bych hned šla někam jinam..dělám ve stavební firmě na oddělení přípravy zakázek..tudíž chystám objednávky, smlouvy, výběrové řízení…ale je to dost daleko a moc mě to nebaví :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
19.3.15 20:15

Psycholožka nepsycholozka přes delohu. A co rikala? Jakou energii má Tvoje deloha? Ja na spoustu věcí verim, ale po neúspěšném KETU bych byla skepticka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
23.3.15 17:40

@adny Kdo ví, snad jo.Rok uteče jako voda a pak bude třeba ta správná doba a mimi příjde samo. A jak jsi na tom ty? Už jsi dostala mrchu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí