Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem čekala aspoň jednu stastnou a ono to vypada, ze to nikomu nevyslo? Tak hura do dalšího boje.
Holky co se to děje? to není možné že to nikomu nevyšlo
to mě moc mrzí ![]()
@adny bohužel je to tak, my se budeme pomalu připravovat na KET a doufat, že to vyjde
@Flipanek a jak probíhá KET? taky máme jednoho sněhuláčka..otázka je jestli na to vlítnout nebo udělat ještě vyšetření…holky máte za sebou imunologii??
@adny píše:
@Flipanek a jak probíhá KET? taky máme jednoho sněhuláčka..otázka je jestli na to vlítnout nebo udělat ještě vyšetření…holky máte za sebou imunologii??
ta imunologie me taky zajima, byla jste holky na tom nektera? Jak se to provadi, co to stoji atd?
@adny u ketu beres pry nejaky leky aby jsi nemela ovulaci pak jdes na kontrolni utz cca v dobe ovu a pak ti doktor rekne kdy mas prijit na transfer a ten uz je stejnej jako klasicky et. A jeste beres utros atd. Takhle mi to teda zhruba popsali v CAR.ja teda na tom nikdy nebyla ale takhle mi to bylo receno.
Ahoj, imunologii nemam za sebou.Ani jsme se o ni nebavili.Tak nevim. Udelam opatření ohledně stitne zlazy, alergologie a bude to určíte dobre.Moje teorie je takova, ze když jsem v zimě otěhotněla prirozene-mimodelozne, tak je to pro to tělo asi lepší obdobi jak leto.
Napadne halda snehu, ja se vybezkuji a az už nebudu moct, tak půjdu na KET ![]()
@Eva Sz tak pokud víš že ti otěhotnět šlo tak je asi imunologie zbytečná..ale já nebyla těhotná nikdy..prostě se to nechce uchytit tak si myslím že mě tam pošlou..
však se říká, že žena je plodná jen v určité období..jen musíme přijít na to v kterém
a určo to musí vyjít…
Ahoj holky, jak se mate? Jak se citite? Jake jsou další plany?
Ahoj, ja mam odlozeno do ledna.Ted se davam do kupy a pak se na to zase vrhnem.
Mas zamrazeno nebo pojedete cele IVF? Ja se chystám tak v únoru na KET, tak to tady pak rozjedeme
Ahoj holky…mě paní doktorka hned dotlačila ke KETu..takže pokud budu mít v pátek sliznici dost velkou tak jdeme v neděli na KET v přirozeném cyklu…takže uvidíme..jako moc šancí si nedávám..ale když toho sněhuláčka máme tak to zkusíme ![]()
Kolik máte vy sněhuláčků?
Tak holky ja mam 4 mrazacky coz je tak na dva kety.Tak snad zacnu novy rok uspesne. @adny drzim vse co mam at jo dopadne
@Eva Sz po novem roce chytnem stesti za pacesy a to by bylo aby to nebylo. ![]()
@dygyna a ty jsi nechtěla jít hned na KET? a byla jsi na kontrole?