Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dygyna to jsou fakt nervy napnuté jak špagáty, jak to prožívá tvůj manžel? Můj se pořád ptá, co a jak se cítím, nejraději by mě připoutal k posteli a klid na lůžku ![]()
@Flipanek nervy,no dneska fakt depka uz jsem to vzdala a cely den probrecela.No ten muj to nejak nehroti, pry na to nemam myslet a chovat se jako ze nic. Nekdy je az moc rezignovanej:-( nek
dy bych radsi brala aby byl az prehnane starostlivej:-Dje holt realista a bere to tak jak to je, pry to vyjde priste.
@dygyna ještě jsme boj neprohrály? Bereš nějaké hormony nebo tak něco, já pícháš Agolutin a ještě beru jiný hormon 3 krát denně, kdyby ne, tak už mám možná dávno měsíčky
@Flipanek ja uz asi jo, uz jsem to vzdala.Jo jo beru utrogestan 2×denne 4 tobole a estrimax 2×1 tabletku.Ten agolutin je neco jako ten utros nevis?
@dygyna nevím, ale píchám do zadku každý den, proč to vzdáváš?
@Flipanek píše:
@dygyna ještě jsme boj neprohrály? Bereš nějaké hormony nebo tak něco, já pícháš Agolutin a ještě beru jiný hormon 3 krát denně, kdyby ne, tak už mám možná dávno měsíčky
jinak bych to uz urcite taky dostala. Drzej mi to urco ty hormony.
@Flipanek 14 den po et a test negativni to uz moc sanci neni.
@dygyna ale je, kolegyně z práce měla opravdu pozitivní test z moči až za 16 dní, 15 den z krve měla HCG pěkné
@Flipanek píše:
@dygyna ale je, kolegyně z práce měla opravdu pozitivní test z moči až za 16 dní, 15 den z krve měla HCG pěkné
Jo takove pripady se stavaji ale spis vyjmecne. Neverim ze zrovna ja budu neco extra.Tak ale malicka nadeje ve me je, jista si budu az se zitra dozvim vysledky z krve.
@dygyna tak zítra dej určitě vědět, budu na tebe myslet a držet palečky
@Flipanek jasne ze pisnu. Zitra se to rozsekne.To bude nejdelsi cekani v mem zivote! Minule mi vysledky rekli za dve tri hodinky, tak snad to bude tak rychle i zitra.Ale spis si rikam aby tam nekdo byl kdyz je v utery svatek.
Tak mam po odberech vysledky budou kolem devate tak pisnu ale urco budou negativni rano jsem delala test a porad je tam stejne svetlej dusik jako u ostatnich. Nejspis to jen prosvita ryska
Holky tak krev je negativni. Nebyt v praci zase bych to orvala.Ale vam ostatnim tfuj tfuj preju stesticko.At aspon nekdo ma //
@dygyna ne, tak to je mi líto, vypadalo to nadějně, může se to ještě nějak změnit?