Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@adny ja mam ted testy dr max, pac maji akci 3 krabicky za cenu dvou. Takze jsem koupila 6testu za 70 kc:dance: ja prave vubec nevim. Chtela bych az ve stredu ale znam se
asi budu i zitra ale fakt se budu snazit to vydrzet.
Tak jako cim vic se ten termin blizi tak optimismus ubyva.Ale porad verim ze to vyjde nam vsem ![]()
@adny prosim vzpomenes si co ti rikali o sexu po ET? Ja si to nejak nemuzu vybavit, neco se mi plete ze 5 dnu po a nebo az po testu? Jsem hlava derava ![]()
@dygyna mě říkala paní embryoložka že sex nedoporučují do testu..tedy až do toho 14 dne po et…
@dygyna tak to jsme na tom stejně…taky mě optimismus opouští… ![]()
@adny Ale pořád to nevzdávám a myslím pozitivně. Zatím pořád věŕím a ty musíš taky.
![]()
Holky me ta kostrc boli uz tak ze nemuzu lezet na zadech
cetla jsem ze to muze zpusobovat nejake komlikacepokud bych byla tehu? Nemela bych zavolat do CAR a zeptat rict jim to? Ale zas abych nevypadala jak trapka? Co myslite?
A nemůžeš mít tekutinu v břiše? Ja ji mela za delohou. Lehky hyperstimulak.
Bolelo me. Tedy bricho, ale proc by ti nemohlo tlačit na kostrc? Urcite tam zavolej a řekni jim to.
@Eva Sz to ne to bych si myslim poznala.Ale asi tam radeji cinknu, pro jistotu. Jinak jsem dnes testila a je tam snehobilo
.zacinam se priklanet k tomu ze to nevyslo ![]()
Je to brzy. U nás v diskuzi jsou holky, co testují od šestého dne a každý den.Bylo pak hezke na fotce, kdyz ty testy byly vedle sebe a bylo videt, jak ten duch sili.Tak se drz a koukej něco vykoukat
@Eva Sz dufam ze jo, ale vis jak trochu me to znervoznuje
ale zuby nehty se snazim byt optimistka ![]()