Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dygyna tak u tebe aspoň duch..u mě bílo
mám takový pocit že to opět nevyšlo ![]()
@dygyna taky utroš a estrimax…hoď foto toho testu, mrknem na to..
Holky, a kolikaty den jste po ET? A kolikadenni embryo vam dali? Fotky určíte vlozte
@adny a mela jsi jaky mamtest? Ten fialovy deladuchy a hlavne ten muj neni skoro vide, pocitam ze na fotce nepujde vubec.Co jsem tak procitala tak je ve vetsine pripadu na test brzy. Takze andy nevesme hlavu a obrnme se trpelivosti, ten muj mi testovani zakazal kdyz videl jak jsem z toho zdrbla:-DJo chtela jsem se zeptam zvetsily se ti po estirimaxu prsa? Me teda
dost a nevim jestli je to dobre nebo spatne.
@Eva Sz jsme dnes 7 den po Et a ja mela 5denni blastocytu a Andy myslim taktez.
@adny píše:
@dygyna tak u tebe aspoň duch..u mě bílomám takový pocit že to opět nevyšlo
neves hlavu jeste mame casu kdy muzou vykouknout//.Ja se z toho zatim nehroutim, cekala jsem teda ze uz tam bude lajna
ale vazne je jeste cas. Verim ze nam to vyjde ![]()
@Eva Sz jj stejně jak dygyna..7 den po et a 5denní blastocytu…takže už by tam něco mohlo jít vidět… ![]()
@adny ja tam taky neco vidim ale neco podobneho mi tento test uz udelal tak dva mesice zpatky. Takze ja to beru jako negativni. A budu testovat dal.Ale az tak od stredy.Co ty budes testit i zitra nebo pockas?
@dygyna zítra určitě ne..možná v úterý…ale kdyby tam nic nebylo tak ti to jako u mě nic neukáže..takže naději máš…aspoň malou(na rozdíl ode mě):(
@adny Vazne jeste neves hlavu. V caru rikali testovat az 26. A to je jeste spousta casu.Vis kolik je tu holek co to obecely a pak najednou ejhle nasly // ![]()
@adny píše:
@dygyna zítra určitě ne..možná v úterý…ale kdyby tam nic nebylo tak ti to jako u mě nic neukáže..takže naději máš…aspoň malou(na rozdíl ode mě):(
ti rikam ze tohle mi uz tento test udelal a nic z toho nebylo.Ted mam dr maxe a ty jsou jako jedny z mala spolehlive ![]()
@dygyna tj..no ale už nevěřím tomu že se na nás usměje štěstí
asi nám to prostě není přáno ![]()