Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@adny ja vim ze to je moc brzy ale laka me to
Cely vikend mam v praci skoleni tak na to snad nebudu myslet a utece to
.to cekani je fakt hrozne
Holky a vi to u vas v praci ze jste bily na ivf?
@dygyna mi to vykládej…vůbec to neutíká..snažím se zabavit jak to jde
…no u mě v práci jsem to na přímo nikomu neřekla, ale myslím že to tuší…ty jsi to říkala??
@dygyna jako nejdřív určitě v tu neděli..ale i to si myslím že je dost brzy..mám strach ![]()
@adny ja jsem to taky nerekla
co je komu po tom.Ale tak stejne vidi na propustce razitko z ivf centra tak asi taky tusi.No jako ja budu urco v nedeli to mas uz 12dpm a to uz by mohlo byt neco videt.Ja testila uz predevcirem na pregnyl a je bili tak budu mit aspon jistotu ze to budou tehu cark
yDnes me v praci prepadla unava no hruza to se mi nestava a i ted jsem zrala na spanek
Ja zacinam verit ze to vyslo ![]()
@dygyna přesně tak..asi jim to došlo, ale svěřovat se nebudu..:)mě čím dál víc píchá v podbřišku, ale jestli je to dobře nebo ne? těžko říct…:)určitě to vyjde..musí..já už to nechci víckrát podstupovat… ![]()
@adny me se v brise taky porad neco deje obcas picha a ted spis tak neco tlaci kolem pupku.ale taky nevim jestli je to dobre ci ne.Ale kazda jsme jina citime neco jineho.Urco to vyjde nam obema 12.10 je dobre datum uvidis. Verit je dobry zacatek ![]()
@dygyna věřím tomu že nám to datum přinese štěstí
a ty chodíš do práce??
Jo @adny chodim do prace.Doma jsem byla jen pondeli a utery.Bylo mi doporuceno nemyslet na to a chovat se normalne. Takze pracuju jen netaham nic tezkeho a hodne odpocivam
A ty uz v pondeli pujdes do prace nebo budes jeste doma?
@adny dobre rano, tak jak jsi na tom? Ja mam pocit ze i to malo priznaku co jsem mela jsou pryc a zacina me to docela znepokojovat
Vim ze musim byt optimista ale nejak mi to dnes nejde ![]()
@adny a jakym testem budes testovat? Ja mam mamtes ale vypada jako ten novej fialovej a ty pry nejsou nic moc.Tak asi radsi jeste koupim dr max testy ![]()
@dygyna ahojky…taky mám takové pocity momentálně…ale věřím že se to zlomí
já mám taky mamatest a jelikož už se do lékárny nedostanu tak zítra testnu tímhle a v pondělí nakoupím jiné a uvidíme…musí to dobře dopadnout.. ![]()
@adny uz at je zitra. I kdyz porad mam strach ze je to brzo.Ale uz me svrb
di rucka
@adnyTak jak? Ja na fialovym mamtestu duch, no ale tak jako spis to vypada jako falesnak co ty fialovy mamtesty delaj
takze musim jeste pockat.
@dygyna píše: @adnyTak jak? Ja na fialovym mamtestu duch, no ale tak jako spis to vypada jako falesnak co ty fialovy mamtesty delajtakze musim jeste pockat.
Tak to tady porad zkoumam a nic podle ceho bych se mohla poridit
Dalsi test zkusim az ve stredu! Muzu se jeste zeptat co beres za leky? Ja uprogestan a estrimax.