Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@adny Ver ja taky verim. Uvidis ze to spolu jeste oslavime. ![]()
Holky, neveste hlavu.Me dr rikal, ze mam testovat nejdřív 9. Den po ET. Jedna holka testovala den 11. A neměla ni. Vysadila utrous dva dny před krvi a volala na krev a byla pozitivni a čeká dvojcatka.Ja to vydržela 11. Den abylo tam prd. Tesim se na Vaše výsledky krve
@adny to vis ze jo:-D na slzy je casu dost
Andy a kdy mas mit jako normalni termin ms? Ja treba az za 4_5 dni, tak si rikam ze neni mozne aby na tom testu neco bylo ![]()
Holky od vcera od rana me boli kostrc:-( ale z niceho nic. Nespadla jsem nenarazila se ale boli to jak cert. Cetla jsem ze se to stava v tehotenstvi jak se to tam v brisku pripravuje na mimco.Ale zase si rikam ze bych uz mela pozitivni test ne?
jsem z toho jelen ![]()
@dygyna já to takhle nepočítám protože mi ms drží utrogestan..minule při ivf jsem dostala ms 15 den po et…takže čekám že to tak bude i teďka…
třeba už bys měla tt dneska pozitivní…proto ta kostrč…
@adny ja vim taky mam utros.No to se mi ale zda brzo aby me to takhle zacalo bolet
Uz chodis do prace?
@dygyna těžko říct..víš jak..psychika je mocná
ale možné je všechno..nechodím…prdím na to..půjdu až příští týden. jelikož teď nemáme moc práce tak bych tam stejně seděla zbytečně..a doma je mi fajn.. ![]()
@dygyna nevím..nejdřív asi zkusím ve středu…bolí tě ještě prsa??mě už skoro vůbec..jen je mám větší.
@adny píše:
@dygyna nevím..nejdřív asi zkusím ve středu…bolí tě ještě prsa??mě už skoro vůbec..jen je mám větší.
ani nemluv ja mam prsa obrovsky a bolavy po stranach, ne tak jako pred tim ale bolej. I ze schodu musim chodit pomaleji jak me to boli jak hopsaji ![]()
Jo a zrovna premyslim jestli to vyjde „a jako ze to vyjde“jestli budu normalne chodit do prace nebo budu na rizikovem. Nevis jak to chodi po ivf?
Ahoj holky, můžu se přidat? Jsem v pátek po ET a včera jsem probrečela den, že to určitě nevyšlo. Takový pocit prostě, ale malinkou naději pořád mám. Nejhorší to vydržet tak dlouho do testu.
@adny tak to mas dobre to ja tak dlouho byt doma nemohla ale i bych to brala. Stejne na to myslim i kdyz jsem v praci:-(