IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1279
5.8.06 16:55

Jo jo, já už jdu :oops: :lol: ! Když mě je tu s vámi dobře. Ale máš pravdu, musím tu barvičku vybrat, ať se to tu zas nějak pohne.
Tak se tedy jdu odreagovávat, mějte se móc krásně, ahojky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
5.8.06 16:58

Me je tady taky moc hezky a kdyz tu tedka vubec nikdo nepsal tak jsem byla smutna :oops: .

Tak zatim papa a uzijta si vikendik!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
5.8.06 17:00

Jé, Marci, to mě mrzí, já tě nechtěla vystrašit! Jenom ten pohled na ty polonahé bezvládné těla vypadal tak děsivě, že uvažuju že to risknu bez narkózy. Ale já jsem stejně poseroutka, takže myslím, že bez narkózy se neobejdu :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
5.8.06 17:02

A Marci, myslím že jak budem téměř v bezvědomí po narkóze, tak nám budé úplně fuk, jak budem vypadat :oops: :wink: :lol: !

Tak už vážně jdu, papa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
5.8.06 17:19

PERLO , uvidíš, co ti ještě napíšou další holky, ale já bych ten odběr vajíček bez narkózy určitě nepodstoupila. Navíc si narkózu dává asi 90% holek. Mě osobně po odběru, když jsem se probrala, dost bolelo břicho a přešlo to asi až po 1 - 2 hodinách, a na sále jsem byla 20 minut. Ten zákrok sice může trvat i jen 10 min, ale představa, že mě to 10 min bolí, tak to neeee. Já rači tu včeličku do ruky a pak už nic nevím do doby, než si lehám na postel............no uvidíš, ale narkóza není vůbec nic, už jsem ji měla víckrát a teď, protože byla krátká, mi po ní vůbec nic nebylo. Předtím jsem měla narkózu asi hodinu a to jsem se po cestě z Olomouce jednou pozvracela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
5.8.06 18:06

Ahoj kočky,
už tu asi nikdo není, ale to neva, já se s Vámi vždycky nějak minu…

Barbánku - máš to tam :wink:
Míšo - tak já toho smutnínka ze seznámku zase smažu, jo? :wink: mě jen přijde líto, že se tak dlouho a pracně snažíme o mimi a občas se musíme nějakého dobrovolně vzdát, ale je to příroda a proti ní nic nezmůžeme…bohužel.
NEBOJ, všechno bude v pořádku, v nemocnici se o Vás všechny dobře postarají!!!

Rendy, Tobě držím moc palce na pondělí na kontrolu, šance tu je,a le pokud máš i negativní test, tak bohužel malinká…ale zázraky se dějí, tak třeba teď u Tebe!!!

Jinak k té narkóze - bez ní bych nešla!!!! Pro mě bylo jednodušší lehnout, dát nožky nahoru, řekla jsem anestez., že chci nakapat hezký sen, on na to, že jasňačka, že mě ještě neuspává, ale že se mi bude motata hlava, v tu ránu kolotoč a nic nevím :D probudila jsem se až na pokoji, přikrytá, břicho bolelo, sestra mě ale uklidnila, že to bude jen chvíli, že jsme dostaly čípek…trvalo to 1/2 hoďky, bolest ustupovala, pak to sem tam píchlo, ale docela v pohodě. Dá se to zmáknout :wink: pak mě to bolelo při wc a když jsem se narovnala, 2.den už skoro vůbec.

Perli, k tvýmu 30DC - uvidíš, musíš čekat :D max. zkusit test, % tam pořád přece jsou!!!
Já mám taky už dlouhý metřík, ale ňák se mi opozdila OVU, tak mám asi 9 dní po ní. Břicho mě ale od té doby pobolívá…čekám čekám, počítám do čt. a začnu s jehličkama!!! :D

Dari - líbí se mi Tvůj přístup :! :! :! Myslím, že je Ti o kousek líp, co? Myslím na Tebe, klíďo zase napiš, jak postupujete, ju? těšim se!

Tak krásný zbytek večera!!! J8 si jdu otevřít vínko - dneska růžové :roll: , mám za sebou 2.lekci tenisu, tak jsem utahaná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
5.8.06 20:57

Perli, neboj, to bude zas v poradku.A ted uz nevim, zda-li jsito byla ty, koho rozhodila svagrova- hele ja to taky nikomu nerekla a tak, neb jsme stara, mi kazdy rika, jestli si uvedomuji, ze ve svem veku se mi jeste podarilo otehotnet a jake mam stesti, ze jinijsou na tom mnohem a mnohem hur( vlasten to do mne taky husti obcas ma svagrova. o 8 let mladsi, ktera 1× potratila a ma pocit, ze ONA ma ten nejtezsi udel na svete - ne , mam ji rada, ale je trochu rozmazleny jedinacek a taky soudi veci, o kterych nic nevi.. vsakt o svechny znate, kolik reci ktera z vas musela vyslechnout - jako ze s ehonime za karierou, misto abychom meli deti atd… jedine reseni vidim lahev vina a na vsechny pribuzne se vybodnout:-) Chapu, rpoc jsi jimto nerekla- mne hrozne stresuji ty dotazy, kdy uz bude mimco, a co dkotor atd… a tak jsme taky mlceli…
Oto vice se ted bavim, dkyz mi kazdy rika, jake mame stesti, ze si to ani neuvedomujeme… Vlasten maji pravdu, stesti jako hrom a ja ho ted posilam vam holciny a vsem moooc drzim palce.

A ted nevim, kdo to uvazuje o te punkci bez narkozy, ale rekla bych, ze je to blbost- radsi vypadat jakkoliv , kdyz o tom nevim, nez se zbytecne stresovat.
a Leni moooc gratuluji k Sofii, na Misu budu v utery moc vzpominat- vím,že to bylo velmi tezke a bolestne rozhodovani,ale urcite vse dobre dopadne. Drzim palce.

Darji, uzij si krasne dovolene a moc s etesim, az zas napises.
Do alba prikladam fotku prcka, jak ho postupne zvykame na budouci spani ve stanu.. zatim jen trenink na spacak:-)))hezky vecer a nedeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
5.8.06 21:10

omlouvam se, nejak to vkladani fotek nezvladam, take je tam asi 4×- pozadala jsme Misorku o pomoc, snad to smaze.

JInak fotky jsou vsechny uzasne a blondacek Stelly je nadherny- to je dost nezvyk, mimco blondate..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
5.8.06 22:44

Ahojky, holky díky moc za vaše názory ohledně punkce bez narkózy, no, zatím převládá jednosnačně pro narkózu. Jsem zvědavá i na názory vás ostatních, díky :wink: .

Sutko , ano, to jsem byla já a zase já :lol: ! I ohledně té švagrové i ohledně punkce bez narkózy, takže díky za pochopení :wink: ! Víš, moje švagrová sice jedináček není, ale někdy se chová jakoby spolkla všechnu moudrost světa. Ona sama má 2 děti, obě bez problémů, a snaží se se mnou mluvit o těch potratech, jako by ona snad mohla pochopit mé pocity a obavy. Jako by to byla právě ona, kdo mi může pomoct. Ale už dost o ní, jsem asi zaujatá, protože mi nikdy nesedla, je o tři roky starší a její názory a povaha jsou mi opravdu proti srsti. I když mě to moc mrzí kvůli manželovi, ale nemůžu si pomoct, ať se snažím jakkoli, je to tak. Jsem asi zlá, že :oops: :oops: :oops: ?

Tak já jdu spinkat, slyším, že manžílek už chrupká. Hm, tak to dneska asi nic nebude… :oops: :lol:

http://www.gify.nou.cz/…bory/107.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
6.8.06 10:24

ANDRI
Růžové vínečko už jsem dlouho neměla, ale za to si užívám každý den bílé, občas i červené, zrovinka včera jsme zase měli grilovačku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A ten tenisek ti schvaluji, kde chodíš hrát? Já totiž taky hraji tenis a moc mě to baví, ale já už hraju dlouho, od 8let. :D :D :D

PERLAA
Bez narkozy - proč se zbytečně týrat :? :? :? ? Když oni doktoři vědí, proč ten odběr dělají pod narkozou! Kdyby to bylo zbytečné, tak ji snad nedělají.. já bych to v žádném případě bez narkozy nezkoušela. Toť můj názor. :D :D :D :D :D

SUTKO
Jdu se kouknout do galerky na fotečky.. :lol: 8)

Dovolená je ještě v nedohlednu, do té doby spousta práce a snad se to počasí konečně zlepší a zase začne léto, ať si můžeme užívat sluníčka!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Přeji vám krásnou pozitivní neděličku a bojovou náladu, kterou tady všechny teď už zase máme - VYDRŽET!!! :twisted: :P :P :P

Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
6.8.06 11:04

Ahojky, zdravím vás. Chvíli tu člověk není a je co dočítat.

Barbánku, děkuji za info, jak zmenšit fotku, zkusím to a nebo - když dneska tak leje, tak donutím manžela, aby mi to udělal a budu dávat pozor, abych to uměla příště sama.

Jinak kdopak to měl smutňouše ze švagrový......Nech ji na pokoji a příště ji trochu odpálkuj a nerozebírej to s ní. Některý lidi mají život úplně bez problémů a myslejí si, že takový ty maličkosti, co se každýmu naskytnou, jsou ten největší problém na světě. Pak jsou jiní, kteří mají svých problémů dost, ale nechtějí tím zatěžovat ostatní anebo o tom neradi mluví, tak o tom neříkají. No a ti pak vypadají, že mají báječný život, protože si na nic nestěžují a „jsou v pohodě“. To pak jasně první skupina dojde k názoru, že oni se mají nejhůř!!!!!!!!!!!!!
Já patřím do druhé skupiny, taky nikomu nic moc neříkám…Navíc jsem si všimla, že mnoho lidí tím děsně naštveš, když jsi furt v pohodě, žádný problém, zatímco oni řeší každou kravinu…A tak jsem to občas jistým typům dělala i naschvál! O naší neplodnosti věděly jen asi 2 moje kámošky a manžův kamarád, u nás v práci si to nějak domysleli (dělám ve špitále a navíc jedna podstupovala totéž co já a ta o tom neustále mluvila až všem bylo jasné, že moje výlety k tomu samému doktorovi budou mít asi tu samou příčinu). Našim jsme o umělým řekli, až někdy v průběhu těhu a táta to snad ještě neví vůbec - nějak jsme to neřešili…

Jinak ohledně narkozy: já bych do ní šla znova. Krásně se mi spinkalo. 20 min poté, co jsem si odešla na sál, jsem se už probrala na lůžku a jen tak si dospávala, bylo mi fajn, ne zle. Prostě tekhle hezky jsem se dlouho předtím nevyspala!! Mně břicho sice nebolelo, jen malilinkato, ale i tak - nemusím „být u všeho“.
Tak asi tak, jdu dělat obídek , mám už zase hlad.
Posílám vám všem netěhulkám porci bacilů, a všem dohromady hromadu štěstí. A buďte „v pohodě“ , i když tam třeba tak úplně nejste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
6.8.06 11:59

Ahojky, přeji všem krásnou neděli!!!

Holky, děkuji za názory ohledně narkózy, už se k ní začínám taky přiklánět. Definitivně házím za hlavu ten pohled na holky po narkóze, co jsem viděla ve středu :wink: . Uvědomuji si, že v tu chvíli je každé úplně fuk, jak vypadá. Jen mě to zkrátka vyděsilo, vždyť to říkám pořád, že jsem poseroutka :oops: :lol: !

Hani a s tou švagrovou jsi to opravdu vystihla. Víš, ona a její muž jsou ten typ lidí, kteří mají největší problém, jaké si koupit auto, aby byli IN. A to se mi fakt hnusí. Dneska si dokonce dovolila mi říct, že si myslí, že pro mě není dobré, že se scházím s jednou kamarádkou a její půlroční princeznou, se kterou jsem se seznámila na emiminu. Chápete to? Jako bych byla totálně dementní a nepoznala co je pro mě dobré a co ne :evil: ! Že já hloupá jsem jí o tom vůbec říkala! Hani, máš pravdu, končím s tím a už s ní nebudu nic rozebírat. A když o tom ona začne, zavedu řeč jinam, už se nechci s ní bavit ani o mě ani o dětech.
Vždyť já jsem naopak zjistila, že mi pomáhá být s tím drobečkem, byla jsem ještě docela nedávno zatrpklá ženská, která se nemohla ani podívat na kočárek nebo ženskou s bříškem, ale díky tomu, že jsem poznala tu půlroční holčičku, začínám to překonávat. Cítím, že už se zase bez problémů dokážu koukat na miminka aniž bych se rozbrečela jak je ten svět nespravedlivý.

Doufám, že vás tím moc neunavuju :oops: , slibuji, že už veškeré problémy jak se švagrovou, tak s obavou z narkózy hážu za hlavu a odedneška je zase ze mě ta optimistická bojovnice plná nadějí!!!! :wink: :lol:

Tak, manžel dovařil oběd, tak se jdu taky najíst. Tak zatím papa!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
6.8.06 12:08

ahojky hollčiny my jsme taky nikomu neříkali (jen jediné známé a toho moc lituju) o IVF.Nechceme aby nám malého nějak pozorovali či podobné věci oni si totiž lidi myslí že děti po umělém oplodnění jsou jiné.Tolik názorů jsem již slyšela Takže u nás to nikdo neví a nikdo vědět nebude.To je můj názor myslím že je to soukromá a dost choulostivá věc manželů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
6.8.06 12:53

Perlo, ja bych teda bez narkozy taky nesla… a u nas kdyz privazeli zenske, tak uz byly i vzhuru…
Sutko, bylo to (a porad je a urcite jeste bude) tezke, ale dost mi pomohla i Helli… i kdyz me vzdycky rozhodil jiny nazor…
Andri, smutnika vymaz, bohuzel to tak je a neda se nic delat…
Stelli, tak to jste docela tajnustkari… ja to asi vykecala dost lidem… ale u nekterych to proste jinak neslo, ale nastesti jsem se nesetkala se spatnou reakci… no, uvidime…
me stejne prijde ze v dnesni dobe je to skoro „normalni“ - ale je jasne, ze to nebudu roztrubovat na potkani…
a ted krasne vysvitlo slunicko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
6.8.06 13:42

Ahojky,
zaujala mě tu ta debata o švagrových a tak. Já jsem to řekla pouze své nejbližší rodině a pár svých známých. Naštěstí jsem se ve většině případů ocitla s velice dobrou reakcí. Pouze má matka má občas tendence to rozebírat ještě i s jinými lidmi a potom mi dává zaručeně dobré rady, ale myslí to dobře. Takto jsem se alespoň dozvěděla že nějaké problémy máme v rodině a sestře se dokonce narodilo 2 dítě až po 1O letech - a to to už opravdu neplánovali. Kdyby čekala do otěhotnění do pozdějšího věku (otěhotněla ve 20), tak by asi řešila ty stejné problémy jako já. Naštěstí mě nikdo nezpovídá a čekají co ze mě vypadne a ze mě všechno vypadne vždy až na poslední chvíli, nebo až je potom :wink:
Narkóza se mi zdá náhodou dobrá, já se spíš bojím injekcí, ale i to se dá zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová