IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1279
4.9.06 20:58

Tááák, splněno, odpověď odeslána :wink: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
4.9.06 20:58

Evi, to je embryotransfer zmražených, teda spíš rozmražených embryek. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
4.9.06 21:13

dík, zase jsem o něco chytřejší :D …a na to pohlížejí pojišťovny jako na pokus IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
4.9.06 21:56

Dejte mi prosím radu poradu a napište mi prosím, jak probíhá (jestli vůbec) nějaká příprava na KET. Díky M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
4.9.06 21:59

evi, KET se nepočítá jako pokus. Dokonce si holky představte, že se nepočítá jako uskutečněný pokus když není provedený transfer. Já jsem měla v únoru jako-by 1 IVF, normálka stimulaci,ICSI, ale protože nám ani jedno vajíčko nezareagovalo na spermijku a tím pádem nebylo co transferovat - nepočítá se to jako pokus. Takže vlastně teď mám odepsaný 1.POKUS IVF. Takže přijdete sice o penízky za příp. doplatky za stimuláty a příp. ICSI ale pokus u pojišťovny zůstává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
5.9.06 08:46

dobré ranko všem !!! :D
kde je kdo? to jsem opravdu vstala jako první? :D perličko jak se dnes cítíš? já musím říct, že zatím výborně, takže mám dobrou náááladu :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
5.9.06 09:15

Ahoj holčinky, doufám, že bojujete za mimísky!!! Jednou to určitě vyjde … :wink: :wink: :wink:

Bonie,
já jsem taky chodila do Fertimedu, dali mi 3 embryjka - byly to C a D a všechna se chytla; chtěli nám dát 4, což jsme odmítli, co kdyby se chytly všechny a věřím, že by se taky všechny chytili :wink: :wink: :wink: Na ET se mnou byly 3 holky, jedna už podruhé, měla B, poprvé dokonce A a bohužel to nevyšlo. I paní doktorka říkala, že ta kvalita A,B,C,D se určuje podle toho, jak embryjka vizuálně vypadají … a že není pravidlo, že A se lépe uchytí než třeba D. My se Šmoulíkama jsme toho důkazem … :wink: :wink: :wink: Můj drahý byl rozhodnutý, že pokud by nám to poprvé nevyšlo, podruhé by doktory požádal, aby nám tu „kvalitu“ neříkali … byla jsem z toho ubrečená, mám tu smůlu, že musím mít všechno nejlepší, můj drahý říká, že je to syndrom „Hujera“. Nakonec mě přesvědčil, že těm našim drobečkům věří, že jsou to určitě bojovníčci po mamince.

Moje rada zní, věřit embryjkům :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.9.06 09:51

Ahojk holky, jsem tady porvé a je to tady perfektní. Mohla by jste mi některá poradit ohledně IVF v Gyncentru Ostrava? Máte nějaké zkušenosti? A kolik platí pojištovna a kolik my? Mám se chystat na IVF a trochu jsem v rozpacích, moc si mimi přeji :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
5.9.06 09:52

ahoj šmoulan!!!!! :D
jéééé tos mi udělala radoooost !!!!, no snad se všechny 4 nechytnou :D :D :D :D já si to ani nedovedu představit. Ten Sobek se tvářil tak pesimisticky,(pravda teda,že jsem ho ještě nikdy nějak optimisticky laděného neviděla :D ) že kdyby mi řekl, že zavedou 10 tak bych kývla jak osel. :D :D :D Ale opravdu jsi mi udělala moc velikou radost. Já jsem byla ten ten ve Fertimedu na transfer sama, takže jsem s nikým nemohla poklábosit a postěžovat si :cry: to jste musely mít fajn, tolik holek. Přemýšlela jsem na tím co mi dr. řekl celou dobu, co jsem ležela na tom transferovém pokoji a vlastně nad tím přemýšlím doteď. Už mě trošku ulevila Perla, psala ale, že si není jistá, jestlis měla 1OO % céčka nebo ne. A šmouli taky jsi měla ten pocit, že mrška už je určitě za dveřma? já to tak chvilkama mám. :evil:
ještě jednou děkuji moc za povzbuzeníčko :D :D
 Bonie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
5.9.06 09:58

Zdarec děvuchy!

Pregnyl test ovlivní, zůstává v těle cca 10 dní, takže 14 dní po ET (KET) už ty // nejsou z pregnylu ale z miminek! :wink:

Bonie, máš pravdu v tom, že se nepočítá pokus, pokud nedojde k ET, ale jen jednou. Když se ti to stane podruhé, tak už jo. Pojišťovna hradí 3× ET, ale 4× stimulaci - pokud by to jednou nevyšlo.
Jinak KET je vlastně součást jednoho pokusu - stimulace, ET, zamražení, KET, další KET - když máte hodně mražáčků… to je všechno jeden pokus, proběhla jedna stimulace a jeden odběr.
Tak teď si tady hraju na chytrou, tak snad mě neukoušete! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
5.9.06 09:59

Ahojký!!!!
Bonie , no vždyť jsem ti to říkala, ale tady se mi nevěří… :x :lol: :lol: :lol:
Je super, že se dneska cítíš dobře. Mě dneska nějak začalo pobolívat bříško, tak zas přemýšlím nad tím, jestli je to dobré znamení nebo špatné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
5.9.06 10:03

Merysz , vítám tě mezi námi. S Ostravou ti neporadím, já jezdím do Olomouce.

Barbánku , ahojky, děkujeme za odborné vysvětlení :wink: ! Posílám pusinku Tadíkovi.

Holky, myslím na Andri , jak se asi má. Je mi jí fakt líto. Myslíte, že se tu vážně neukáže? Musí to být pro ni hrozně těžké. Kéž by se z toho brzy dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
5.9.06 10:09

Šmouli , to víš, že bojujeme!!! A co ty, jak se máš? Vlastně jak se máte vy čtyři? Nechceš nám tu hodit foto bříška - domeček trojčátek?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
5.9.06 10:15

Merycz - já chodím taky do OL, ale o OV jsem neslyšela moc dobrého, ale určitě to je otázka názoru a zkušeností, které já s nimi nemám. Ale dej si nahoře jak je VYHLEDEJ , tak si dej gyncentrum ostrava, a tam ti najede článeček z diskuze na Neplodnosti, co psala nějaká kočena a reakce na ten její článek. tak aspoň něco no. zkus pohledat, mě se zdá, že bylo přímo diskusní téma „gyncentrum ostrava“ někde v témadech pod Diskusními fóry.
Barbánku - děkuji za vysvětlení. Já jsem to nevěděla, že se ti může nezdařit jenom jednou :cry: , hm, tak aspoň vím, že pak už darebáci upíšou celý pokus. :evil:
Perličko - co nevěřila, no ty máš co povídat :D :D :D , říkám ti pojď do testu 10 den ! a ty ne, pořád se budeš ptát na ten blbý pregnyl :D :D :D :D :D :D to je sranda, pořád se člověk chce ujišťvat že? já jsem to stejné :lol: :lol: :lol: :lol: Perli já pořád pčíkám, liju do sebe ty čaje, no a už mě zase začal bolet ten podbřišek. ach jo. :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
5.9.06 10:18

Perli - „domeček trojčátek“ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to je dobrééééé. Snad nebudu mít já domeček čtyřčátek :lol: :lol: :lol: :lol: 8O 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová