Jak dát dítě k babičce a nezbláznit se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80475
6.8.19 14:47

@Keyllah Když já nevím. Pořád mi to na jednu babičku nepasuje, bych řekla, že má asi dvojče a střídají se ta hodná a ta zlá. Jedna plánuje výlety a vařit co kluk rád a druhá nadává a straší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
6.8.19 14:53
@lolahopalola píše:
Moje slova..připadám si jak v Jiříkově vidění..na tohle není slov :roll: :nevim:

Bohunka to napsala v roce 2013 a ty jí přikyvuješ, trochu pozdě ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
6.8.19 16:29

@mojmira Nevšimla jsem si, ale podstatu to nemění..nikdy není pozdě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
6.8.19 17:03
@inkakřivák píše:
@Keyllah Když já nevím. Pořád mi to na jednu babičku nepasuje, bych řekla, že má asi dvojče a střídají se ta hodná a ta zlá. Jedna plánuje výlety a vařit co kluk rád a druhá nadává a straší.

a u které z nich bude to dítko? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
6.8.19 17:08
@lolahopalola píše:
@mojmira Nevšimla jsem si, ale podstatu to nemění..nikdy není pozdě :mavam:

jasně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.19 18:44

@inkakřivák kdybych to četla, tak taky nevěřím. Bohužel to tak je. Ona se na jednu stranu snaží. Chce, aby ji děti měly rády a chtěly k ní. Jak to ale není podle ní a situace se vymkne, tak umí jen vyhrožovat a nadávat.
To je jako s tím jídlem. Ona mu nandá porci jak pro dospělého chlapa, jak to syn nesni, tak začne vyhrožovat. Podle mě to je tím, že nezvládá, že není paní situace.
Když se měl syn narodit, tak se rozhodla, že to bude Tomášek. Dokonce nabízela 20 tisíc, když bude Tomáš. Pak vyhrožovala, že syn bude neoblíbený a všichni ho budou kvůli jménu nenávidět. Pak vyhrožovala, že ho nebude chtít vídat. Syn je Jindřich. Rozhodně netrpí…
Osobně bych řekla, že má nějaké psychické problémy. Nevím, jestli se jí třeba nerozjizdi Alzheimer.
Je pravda, že ona se umí dobře přetvařovat. Ale kdo ji zná lépe, tak s ní má problémy. Třeba takřka každoročně mění lékaře i zubaře, protože nezvládají její připomínky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.8.19 14:55

Hodnocení se skoro měsíčním odstupem. Syn to zvládl, ale odmítá mluvit o tom, co se dělo. Mluví o výletech, ale o babičce ani slovo. Řekl mi, že na to nechce vzpomínat. První týden se budil s pláčem, že se bál, že jsme mu utekli. Byl ustrašený, bázlivý a pořád se omlouval, že se napil, že šel na WC… Aktuálně odmítá s babičkou mluvit a nechce ji vidět. Když jsme jeli k nim do města, tak z toho byl špatný.
Když se babička nahlásila, že přijede, tak syn odmítl.
Program měl naprosto skvělý, chtěl si to protáhnout. Zůstal tam déle… Babička se mu opravdu věnovala. Hráli hry, cestovali, četla mu pohadky…
Takže mateřský instinkt neselhal. Aktuálně maximálně hodinová návštěva pod dozorem.
Dobrý program a skvělé jídlo neudělá dobré zážitky.

• Citovat
  • Upravit
26747
30.8.19 17:49
@Anonymní píše:
Hodnocení se skoro měsíčním odstupem. Syn to zvládl, ale odmítá mluvit o tom, co se dělo. Mluví o výletech, ale o babičce ani slovo. Řekl mi, že na to nechce vzpomínat. První týden se budil s pláčem, že se bál, že jsme mu utekli. Byl ustrašený, bázlivý a pořád se omlouval, že se napil, že šel na WC… Aktuálně odmítá s babičkou mluvit a nechce ji vidět. Když jsme jeli k nim do města, tak z toho byl špatný.
Když se babička nahlásila, že přijede, tak syn odmítl.
Program měl naprosto skvělý, chtěl si to protáhnout. Zůstal tam déle… Babička se mu opravdu věnovala. Hráli hry, cestovali, četla mu pohadky…
Takže mateřský instinkt neselhal. Aktuálně maximálně hodinová návštěva pod dozorem.
Dobrý program a skvělé jídlo neudělá dobré zážitky.

Příspěvek mi absolutně nedává smysl. Asi bude pravda nakonec to, že ty osoby jsou dvě :lol: ono jste možná schizofrenní všichni, včetně kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.19 18:09

@Bubla Bůčková co ti na tom nedává smysl. Babička vymysli super program, aby se klukovi líbilo a pak ho buzeruje kvůli každé kravině.
Na výlety je vozil strýc (babičky bratr). Takže syn byl na jednu stranu spokojený, ale na druhou stranu přijel vystresovaný.
Program vymyslela ona a ona ho platila. Dostali jsme na konci veškeré účty - jídlo, pití, vstupy… Ale na výletech byl víc se strýcem, protože babička špatně chodí.
Doma mu odměřovala pití na mililitry a nesměl vypít o nic více a ani méně. Musel spát přesně od do a když nespal, musel ležet. Krmila ho. Denně ho nutila přípravu do školy a peskovala, když mu něco nešlo. Dostali jsme od ní několik sešitů, abychom cvičili.
Pomluvila druhé prarodiče tak, že tam dva týdny nesel :roll:

• Citovat
  • Upravit
32325
30.8.19 18:34

Ty účty jste dostali k proplacení? Jinak to, co píšeš, že se dělo u babičky…tak tam by moje dítě samotné beze mě opravdu nebylo…a obávám se, že tohle bych nedala ani já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.19 18:40

@Monchichik nedostali, ale jen nám to ukázala, abychom viděli, kolik jí stojíme. To dělá pořád. Koupila dudlík a ukázala účtenku. Koupila výživu a dostala jsem ji s účtem…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.8.19 18:41

@Monchichik překvapilo mě, že mi schovávala všechno za celý týden.

• Citovat
  • Upravit
32325
30.8.19 18:53
@Anonymní píše:
@Monchichik překvapilo mě, že mi schovávala všechno za celý týden.

tak potom jak píšeš, že mu odměřovala pití atd mě tohle nepřekvapuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
30.8.19 19:02
@Anonymní píše:
Dostane s sebou můj mobil s tím, že mi může kdykoliv napsat SMS, nebo zavolat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.19 19:02

@Monchichik ona to dělala pro jeho zdraví, jak mi vysvětlila. Když pije málo, je dehydrovaný, když moc, zatěžuje si ledviny. :zed:
Ji velice málo a je velice hubený, měl by jíst tak dvojnásobne porce, proto ho cpala jak posvícenskou husu.
Poučila jsem se.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová